Yogavecka med Naofal i Grekland

Varmt välkommen att avnjuta en vecka tillsammans med Naofal full med yoga, workshops, meditation och en och annan utflykt i det vackra landskapet på Lefkas.

Dagarna börjar med en flödande vinyasa för att väcka kroppen, en workshop mitt på dagen att fördjupa dig i din praktik, kanske lära dig stå på händer eller annat du kämpat med. Kvällarna avslutas med en avslappnande yinyoga och god mat. Veckans tema blir att väva ihop yin och yang för att finna balans i sinnet, stärka kroppen och avnjuta livet i den paradislika värmen och miljön.

Bokar du före 31/12 får du 1000:- i rabatt

När: 12-19 juni 2021
Var: Lefkas Grekland, hotell Porto Galini
Pris: Fr 12.655:- per person. (Enkelrumstillägg från 3.800:-begränsat antal)
Res från: Stockholm

💛 Varierande yogaklasser & meditation
💛 Erfaren ledare
💛 Utflykter på vackra Lefkas


Anmäl dig till resan här

Vad ingår

  • Flyg
  • Del i dubbelrum
  • Transfer
  • Mat ombord på flyget
  • Halvpension

Valfria tillägg

  • Enkelrumstillägg + 3.800:- ( begränsat antal)

Mer information

Naofal Ouazzani

Uppskattad för sin varma personlighet och inspirerande yoga har Naofal som ambition att skapa insikter och glädje såväl på som utanför yogamattan. Med sina färdigheter inom yinyoga, vinyasa, ashtanga och rocket vinyasa bjuder han på upplyftande och utmanande yogasessions för såväl den nyfikna som den vana yogin.

Naofal undervisar på studios runt om i Stockholm. Läs mer om Naofal på www.naofalyoga.se eller följ honom på Instagram: @naofalyoga.

Porto Galini

Inbäddat i vacker grönska hittar man Porto Galini, hotellet erbjuder såväl rekreation i hotellets SPA eller på den egna stranden, såväl som gym och tennisbanor. I hotellets restaurang njuter du av halvpensionen som ingår.

För frågor om flyg och boende
Tel: 0771-345 678
E-post: traningsresor@ving.se