Yogaresa på Rhodos

Yogaresa på Rhodos – Yoga som livsstil

När: 23-30 september 2018
Var: Rhodos, Sunprime Miramare
Pris: 12.470:- per person, avser del i dubbelrum. Enkelrumstillägg: 3.650:-
Avresa från: Stockholm, Göteborg, Malmö

Under veckan startar vi morgonen med dynamisk ashtangayoga där målet är att hitta ett flöde mellan andning och rörelse. Ashtangayoga är dock mycket mer än bara positioner som tänjer och stärker kroppen så vi varvar också veckan med workshops där vi pratar om yoga som helhet och hur den påverkar oss på flera plan samt några eftermiddagspass med lugnande yinyoga för att sträcka ut vår bindväv och öva på att vara här och nu.


Anmälan

I priset ingår:

  • Flyg t/r
  • Mat ombord på flyget
  • Transfer t/r
  • Del i dubbelrum
  • Sunprime Inclusive
  • Yoga och workshops

Mer om resan

Ashtangayoga
Ashtangayoga är en dynamisk form av yoga och består av ett antal ställningar ur hathayogatraditionen som binds samman med rörelsesekvenser till olika serier där varje ställning bygger på den föregående. Övningarna stärker musklerna och gör dem smidigare och mer flexibla. Förbränningen ökar och uthålligheten förbättras. På samma gång stärks sinnet, dess förmåga till koncentration, flexibilitet och medveten närvaro i nuet.

Yinyoga
I Yinyogan har vi fokus på lugna medvetna rörelser där vi stannar länge i varje position och samtidigt praktiserar mindfulness. Vi gör enkla yogaställningar liggandes eller sittandes som låter dina muskler slappna av på djupet. En oerhört avkopplande samtidigt energigivande yogastil som alla, oavsett tidigare erfarenhet, kan utföra.

Maria Olsten
Maria Olsten

Maria är yogalärare samt undervisar på yogalärarutbildningen på YogaDevi som består av två yogastudios på Kungsholmen i Stockholm. Marias första kontakt med yoga var 2004 när hon väntade sitt första barn. Året efter kom ashtangayogan in i Marias liv med en känsla av att ha hittat hem. Maria har en härlig energi och närvaro i sina klasser och förmedlar glädje, stabilitet och trygghet.

Om hotellet

Välkommen till Sunprime Miramare Beach – direkt vid havet i Ixia på Rhodos vackra västkust och inte mer än 4,5 km från Rhodos stad. Utsikten över havet är spektakulär.

Välkommen till Sunprime Miramare Beach – direkt vid havet i Ixia på Rhodos vackra västkust och inte mer än 4,5 km från Rhodos stad. Utsikten över havet är spektakulär.

Frågor om resan?

E-post: konferens@ving.se
Ving Grupp & Konferens tel: 0771-345 678