PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Ashtangayoga på Rhodos

Har du svårt att komma igång eller vill du fördjupa din yoga? Varmt välkommen att följa med på vår yogaresa på Rhodos. Här väntar en hel vecka full med yoga, medveten närvaro, sol och god mat tillsammans med Ving och Pernilla Cristvall. Fokus blir på ashtangayoga men vi varvar även veckan med yinyoga, pranayama (andningsövningar) och meditation.

Det går även bra att boka din resa tillsammans med en medresenär som inte vill delta i yogaaktiviteterna.

När: 21 - 28 maj 2017
Var: Sunprime Miramare Beach, Rhodos
Pris: Från 12.780:-* per person (del i dubbelrum).
I priset ingår: Flyg t/r, boende med Sunprime Inclusive (7 frukostar, 5 luncher, 5 middagar samt dryck) samt transfer och mat ombord på flyget. Fullspäckat träningsprogram och inspirerande föreläsningar.
Res direkt från: Stockholm, Göteborg eller Malmö

OBS! Resan är nu fullbokad.


*Begränsat antal platser. Resan kräver ett minimum antal deltagare för att genomföras. Åldersgräns 16 år.Mer om resan

Pernilla har många års erfarenhet av yoga och personlig utveckling och vägleder människor som önskar förändring i sitt liv. Det gör hon via kurser, workshops, individuella sessioner och resor inom yoga, ayurveda, mindfulness och coaching samt kombinationer däremellan som hon har valt att kalla för ”Medveten Livsstil”. Hennes drivkraft ligger i att medvetandegöra människors insikt om sin fulla potential och sedan se dem förvandla insikterna till handling.

Pernilla driver två yogastudios på Kungsholmen i Stockholm där hon även håller yogalärarutbildningar och fördjupningar i ashtanga- och yinyoga med ayurveda som inriktning.

Yoga

Plats: Inom hotellområdet
Tid: 07.30-9.00
Antal gånger: 6 pass

Workshops

Plats: Inom hotellområdet
Tid: 16.30-18.00
Antal gånger: 4 pass

Med reservation för smärre ändringar på grund av lokala omständigheter.

Ashtangayoga

Ashtangayoga är en dynamisk form av yoga och består av ett antal ställningar ur hathayogatraditionen som binds samman med rörelsesekvenser till olika serier där varje ställning bygger på den föregående. Övningarna stärker musklerna och gör dem smidigare och mer flexibla. Förbränningen ökar och uthålligheten förbättras. På samma gång stärks sinnet, dess förmåga till koncentration, flexibilitet och medveten närvaro i nuet.

Yinyoga

I Yinyogan har vi fokus på lugna medvetna rörelser där vi stannar länge i varje position och samtidigt praktiserar mindfulness. Vi gör enkla yogaställningar liggandes eller sittandes som låter dina muskler slappna av på djupet. En oerhört avkopplande samtidigt energigivande yogastil som alla, oavsett tidigare erfarenhet, kan utföra.

Pranayama

Ordet pranayama betyder att rikta och förlänga andetaget och består av olika andningstekniker. Att vi andas råder det inget tvivel om, men att vår livskvalitet påverkas av hur vi andas kanske inte är lika självklart. Genom att praktisera pranayama öppnar vi upp den inre livskraften och förbereder oss för meditation.

Ayurveda

Ayurveda, eller kunskapen om livet (ayur: kunskap, veda:liv), är en indisk läkekonst med tusenåriga anor. Syftet med Ayurveda är det läkande sambandet mellan kropp och själ samt att aktivera kroppens oändligt självläkande förmåga. Enligt ayurvedan finns det tre olika kroppstyper (doshor); Vata (rymd och luft), Pitta (eld och vatten), och Kapha (jord och vatten). Varje människa har en unik kombination av dessa doshor där var och en har sina specifika särdrag, kvaliteter och kännetecken. Ju längre vi lever från vår ursprungliga kroppskonstitution, desto svagare blir vi och ju mer mottagliga blir vi för sjukdom och psykisk/fysisk ohälsa.

Pernilla, din lärare

Pernilla har många års erfarenhet av yoga och personlig utveckling och vägleder människor som önskar förändring i sitt liv. Det gör hon via kurser, workshops, individuella sessioner och resor inom yoga, ayurveda, mindfulness, coaching och massage samt kombinationer däremellan som hon har valt att kalla för ”Medveten Livsstil”. Hennes drivkraft ligger i att medvetandegöra människors insikt om sin fulla potential och sedan se dem förvandla insikterna till handling.

Pernilla driver en yogastudio på Kungsholmen i Stockholm där hon även håller en yogalärarutbildning i ashtanga- och yinyoga med ayurveda som inriktning.

Sunprime Waterfront

Välkommen till Sunprime Miramare Beach – direkt vid havet i Ixia på Rhodos vackra västkust och inte mer än 4,5 km från Rhodos stad. Hotellområdet är verkligen någonting alldeles extra. 70.000 kvadratmeter stort och en dryg kilometer långt, med gångstigar som slingrar sig genom en lummig trädgård. Låga lägenhetsbyggnader och bungalower ligger utspridda i området, och här finns gott om ytor för dig som vill ha en egen plats i avskildhet. Det är stora avstånd inom hotellet och från vissa rum är det längre till poolområdet. På hotellområdet finns också en stor konstgjord lagun som inte är badbar, med ett flertal små avsatser där du kan njuta av total avkoppling. Utsikten över havet är spektakulär.

Pernilla Cristvall
Pernilla Cristvall