Yogaresa till Rhodos

Varmt välkomna till en underbar vecka i yogans tecken på vackra Rhodos, semesterparadiset för både historikern och soldyrkaren.

När: 2-9/6 2019
Var: Rhodos, Sunprime Miramare Beach
Pris: från 11.505:- per person
Avresa från: Stockholm, Göteborg och Malmö

Yogaresan är fullbokad Se gärna våra andra träningsresor.

I priset ingår:

 • Flyg t&r
 • Mat ombord
 • Transfer flygplatsen – hotellet – flygplatsen
 • Del i lägenhet mot omgivning/byggnad
 • Sunprime inclusive – 7 frukostar, 5, luncher, 5 middagar
 • Yogaprogram

Mer om resan

Vi startar morgnarna med ashtangayoga där målet är att hitta ett flöde mellan andning och rörelse. Ashtangayoga är dock mycket mer än bara positioner som tänjer och stärker kroppen så vi har också workshops där vi pratar om yoga som helhet och hur den påverkar oss på flera plan. Vi har också eftermiddagspass med lugnande yinyoga för att sträcka ut vår bindväv och öva på att vara här och nu.

Läs mer om Yogan

Läs mer Ashtangayoga
 Ashtangayoga är en dynamisk form av yoga och består av ett antal ställningar ur hathayogatraditionen som binds samman med rörelsesekvenser till olika serier där varje ställning bygger på den föregående. Övningarna stärker musklerna och gör dem smidigare och mer flexibla. Förbränningen ökar och uthålligheten förbättras. På samma gång stärks sinnet, dess förmåga till koncentration, flexibilitet och medveten närvaro i nuet. 
 
Yinyoga
 I Yinyogan har vi fokus på lugna medvetna rörelser där vi stannar länge i varje position och samtidigt praktiserar mindfulness. Vi gör enkla yogaställningar liggandes eller sittandes som låter dina muskler slappna av på djupet. En oerhört avkopplande samtidigt energigivande yogastil som alla, oavsett tidigare erfarenhet, kan utföra.
Dölj

Generellt upplägg för yogan:

 • 07.30-08.45 – Ashtangayoga (6 tillfällen)
  Plats: Vid Poolrestaurangen
 • 17.00-18.15 – Workshops (4 tillfällen)
  Plats: Anges på plats beroende på väder etc.

Med reservation för smärre ändringar på grund av lokala omständigheter.

Pernilla Cristvall

Pernilla Cristvall

Pernilla driver YogaDevi som består av två yogastudios på Kungsholmen i Stockholm. Pernilla har över 20 års erfarenhet av yoga och personlig utveckling och vägleder människor som önskar förändring i sitt liv. Det gör hon via kurser, workshops, utbildningar och resor inom yogans alla områden som hon har valt att kalla för ”Medveten Livsstil”. Hennes drivkraft ligger i att medvetandegöra människors insikt om sin fulla potential och sedan se dem förvandla insikterna till handling.

Bilder från tidigare yogaresa till Rhodos

Information

Flyginformation

2/6 2019
Stockholm - Rhodos: 07.45
Göteborg - Rhodos: 07.00
Malmö - Rhodos: 07.00

9/6 2019
Rhodos - Stockholm: 14.00
Rhodos - Göteborg: 23.05
Rhodos - Malmö: 23.15

Ving i samarbete med YogaDevi

Frågor om resan?

E-post: traningsresor@ving.se
Ving Grupp & Konferens tel: 0771-345 678