Yogaresa till Mallorca i mars

Ett perfekt tillfälle att ladda batterierna och boosta med positiv energi

Res tillsammans med yogaprofilen Naofal Ouazzani, som på denna resa bjuder på yoga, inspiration, återhämtning från den mörka vintern och möjligheten att utforska vackra kuststaden Alcudia på favoritön Mallorca.

När: 28 mars – 4 april 2020
Var: Mallorca, Sunwing Alcudia Beach
Pris: Från 8.170:-
Avresa från: Stockholm

Anmäl dig här

I priset ingår:

  • Klimatkompenserad Flygresa t/r
  • Mat ombord på flyget
  • Klimatkompenserad transfer
  • Hotell
  • Frukost
  • Träning och föreläsningar

Valfria tillägg:

  • Avbokningsskydd (245:-)
  • Reseförsäkring (288:-) speciellt utformad för att fylla luckorna i din hemförsäkrings reseskydd

Mer om resan

Mer om resan

Yogan som bjuds på kommer varvas med vinyasa som är fysiskt utmanande och yin yoga som är lugn och meditativ och perfekt för att skapa balans i kropp och sinne. Du kommer även ta del av workshops där du får fördjupa dina kunskaper i mer avancerad yoga och även lära dig om den yogiska filosofin.

Vad sägs om att börja dagen med ett harmoniskt yogapass med utsikt över havet, tillbringa dagen på stranden eller utforska den vackra spanska ön och därefter avsluta dagen med ett yogapass på eftermiddagen och en god middag därefter. Du får även chansen att träffa likasinnade yogis på resan och kanske finna nya vänner för livet.
 
 

Yogan på resan

På denna yogaresa kommer du få möjlighet att skapa rutin för din hälsa, få tid och uppmärksamhet att förbättra din yogiska praktik samt möjlighet att vidareutveckla din yoga och fördjupa dina kunskaper.

Det hålls två yogaklasser dagligen, ett på morgonen och ett på eftermiddagen. Du kommer också få ta del av workshops där du kan lära dig att kanske stå på huvudet, på händer, någon armbalans eller kanske att finna meditation som ett verktyg att hantera stressiga vardagen där hemma.

Samtliga yogaklasser passar såväl vana yogisar som nybörjare.

Läs mer Ta tillfället i akt och släpp vardagen för att komma och inspireras, ladda batterierna, finn ditt inre lugn och kom hem med ny energi och kanske blir yoga efter denna resa en del av din vardag för att skapa mer balans i livet.Dölj

Programmet för veckan

Dag 1: Ankomst - Presentation, info, middag
Dag 2: 07.00 - Morning flow / 16.00 - Vinyasa flow
Dag 3: 07.00 - Morning flow / 16.00 - Yin yoga
Dag 4: 07.00 - Vinyasa flow / 16.00 - Rocket vinyasa
Dag 5: 07.00 - Morning flow / 16.00 - Yin yoga
Dag 6: 07.00 - Morning flow / 16.00 - Vinyasa flow
Dag 7: 07.00 - Morning flow / 16.00 - Yin yoga
Dag 8: Avresa - Ingen aktivitet

Alcudia

Alcudia

Alcidia

Alcudia stranden

Alcudia

Alcudia

Instruktörer på resan

Med lång erfarenhet av yoga, välmående och balans i livet, passion att dela med sig av sina kunskaper på ett professionellt, ödmjukt och inspirerande sätt, håller Nicole och Naofal lättillgängliga yogapass. Som passar både dig som är van att röra på dig och dig som är nyfiken och öppen att testa något nytt och komma igång med din träning.
 
Varför inte på denna resa?

Naofal Ouazzani

Naofal Ouazzani

“Yoga och träning för mig är meditation i rörelse. Genom att röra kroppen i både lugna och ansträngande rörelser tar vi oss igenom den inre och yttre resan som för mig är balans i livet.”
 
Naofal är utbildad yogalärare inom Ashtanga, Rocket vinyasa och yin yoga samt är är utbildad personlig tränare, kostrådgivare och massör. Han har en förkärlek för träningsformer som kräver kroppskontroll och har lång erfarenhet inom olika kampsporter och gymnastik.
 
Läs mer Han undervisar yoga på yogastudios i Stockholm och Sats och där hans klasser präglas av lekfulla utmaningar, rörlighet och armbalanser. Till vardags driver han företag och arbetar på kontor. Han balanserar det höga tempot som företagare och stillasittande dagar med yoga och meditation samt träning i varierande former.Dölj
 

Läs mer om Naofal:

Mer information

Klimatkompenserade flygresor

Klimatkompenserade resor

Vi klimatkompenserar alla flygresor oavsett flygbolag. Dessutom klimatkompenserar vi också ditt boende om du bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels eller Ocean Beach Club, samt alla våra transfers på resmålen. Bra va?

Frågor om resan?

E-post: konferens@ving.se
Ving Grupp & Konferens tel: 0771-345 678
 
Se fler yogaresor