Yogaresa till Madeira i februari 2020

Välkommen att följa med på denna magiska yogaresa till vackra Madeira.

Läs mer Tillsammans med Nicole och Naofal, kommer du få uppleva en resa du sent kommer glömma, där du finner både fysiskt utmanande yoga och mer lugna och meditativa klasser på schemat.Dölj

När: 11-18 feb 2020
Var: Madeira, Hotel Galomar
Pris: Från 14.850:-
Avresa från: Stockholm och Göteborg

Anmäl dig här

I priset ingår:

  • Flyg t/r
  • Mat ombord
  • Transfer till hotellet
  • Hotellövernattning 7 nätter
  • Halvpension, frukost och middag alla dagar exklusive dryck
  • Yoga och föreläsning

Mer om resan och NoNo Yoga

Mer om resan

Vad sägs om att börja dagen med ett harmoniskt yogapass med utsikt över havet, därefter utforska vad vackra Madeira har att erbjuda med sin vackra natur, varierande landskap och goda mat. Förutom att sola och bada på de vackra sandstränderna och i den fantastiska hotellpoolen, kan du också avnjuta god mat bland vacker arkitektur, vandra på de branta klipporna och beskåda den fantastiska vyn eller bara njuta av tillvaron bland vackra blommor och harmoni långt ifrån all aktivitet på fastlandet och kalla kylan i Sverige.

Därefter kanske du vill delta på ett lekfullt och utmanande yogapass, som gör att suget efter ännu mer god mat och kanske något glas vin gör sig tillkänna. Att sedan få unna sig att dela kvällen med trevligt sällskap och en magisk solnedgång kommer göra denna resa inte bara minnesvärd, utan oförglömlig och avkopplande.

NoNo Yoga

På denna yogaresa kommer du få ta del av Nicole och Naofals yogakoncept “NoNo Yoga” där yin flätas samman med yang för att erbjuda dig det bästa av två världar. Yin står för det lugna, återhämtning och vila medan yang står för det aktiva, fysiska och energifyllda. När du kombinerar en praktik av yin och yang skapar du balans i livet samtidigt som du stärker kroppen och ökar rörligheten.

Du får möjlighet att testa yogastilar som; Hatha yoga, Vinyasa flow, Rocket vinyasa och den uppskattade Yinyogan som tagit världen med storm. Samtliga yogastilar passar såväl vana yogisar som nybörjare.

Läs mer Under resan hålls det två yogapass dagligen, ett på morgonen och ett på eftermiddagen. Du kommer också få ta del av en föreläsning där Nicole och Naofal berättar om sin syn på yoga och hälsa samt ta del av workshops där du får lära dig mer om meditation, pranayama och fördjupa dig i yogan.
 
Ta tillfället i akt och släpp vardagen för att komma och inspireras med oss, ladda batterierna, finn ditt inre lugn och kom hem med ny energi och kanske blir yoga efter denna resa en del av din vardag för att skapa mer balans i livet. Alla kan delta, oavsett bakgrund och erfarenhet. Namaste!
Dölj

Programmet för veckan

Dag 1: Ankomst - Presentation, info, middag
Dag 2: 07.00 - Hatha yoga / 16.00 - Vinyasa flow
Dag 3: 07.00 - Vinyasa flow / 16.00 - Yin yoga
Dag 4: 07.00 - Vinyasa flow / 16.00 - Rocket vinyasa
Dag 5: 07.00 - Hatha yoga / 16.00 - Vinyasa flow / 19.00 Föreläsning av Nicole och Naofal
Dag 6: 07.00 - Yin yang yoga / 16.00 - Vinyasa flow
Dag 7: 07.00 - Hatha yoga / 16.00 - Yin yoga
Dag 8: Avresa - Ingen aktivitet

Instruktörer på resan

Med lång erfarenhet, passion att dela med sig av sina kunskaper på ett professionellt,
ödmjukt och inspirerande sätt håller Nicole och Naofal lättillgängliga yoga och träningspass
som passar både dig som är van att röra på dig och även dig som är nyfiken och är öppen
att testa något nytt och komma igång med träning. Varför inte på denna resa.

Mer information

Klimatkompenserade flygresor

Klimatkompenserade resor

Vi klimatkompenserar alla flygresor oavsett flygbolag. Dessutom klimatkompenserar vi också ditt boende om du bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels eller Ocean Beach Club, samt alla våra transfers på resmålen. Bra va?

Frågor om resan?

E-post: konferens@ving.se
Ving Grupp & Konferens tel: 0771-345 678
 
Se fler yogaresor