Yogaresa till Mallorca

Ro och energi

När: 17 - 24 september 2019
Var: Sunprime Monsuau, Cala d'Or, Mallorca
Pris: från 12.795:- per person
Res från: Stockholm eller Göteborg

Välkommen till en vecka med yoga, mindfulness och energipåfyllning för både kropp och själ i mysiga Cala d´Or. Du kommer att komma hem väl förberedd att ta emot hösten.

Under veckan bjuder Johanna Fredriksson och Kjersti Idem på två dagliga yogaklasser. Dagarna inleds med en dynamisk yogaklass, så har du sedan hela dagen för sol, bad och avslappning. Under eftermiddagen erbjuds sedan lugnare klasser med mer fokus på andning, mindfulness och meditation.

Då resan arrangeras av vårt systerföretag Ving Norge, sker undervisning och föreläsningar på norska.


Resan är fullbokad, men se gärna våra andra yogaresor här.

Sista anmälningsdag är 20 juli

I priset ingår:

 • Klimatkompenserad Flygresa t/r
 • Mat ombord på flyget
 • Transfer
 • Hotell
 • Frukost och middag varje dag
 • Två Yogaklasser om dagen
 • Föredrag
 • Erfarna instruktörer
Valfria tillägg:
 • Enkelrumstilägg (från 3.600:-)
 • Avbokningsförsäkring (245:-)
 • Reseförsäkring (288:-)

Vem passar resan för?

Deltagare i alla åldrar och oavsett nivå är välkomna på resan. För dig med mer erfarenhet kan du under resan fördjupa dina kunskaper. För nybörjare finns möjligheten att prova sig fram och utforska fördelarna med yogautövning.

Mer om resan:

En vecka med yoga som vill ge dig möjligheten att fördjupa dina kunskaper, få inspiration, vidareutvecklas och mer ro och harmoni. Utöver yogaklasser och workshops får du föredraget "Tre Tips mot stress" som ger dig medel att använda i vardagen.

Resan blir precis så social som du vill och bjuder på många möjligheter att lära känna likasinnade. Önskar du använda veckan bara till att slappna av och dra dig lite tillbaka, finns alla möjligheter även för detta. Många reser ensamma och upplever detta som positivt.

Det är en fördel om du kan lite yoga sedan tidigare.

Rumsfördelning:

För att resans pris ska vara rimligt och resan ska bli mer social kan deltagare placeras två och två per rum. I vissa fall blir antalet deltagare ojämnt, om detta skulle ske kan du komma att behöva betala ett tillägg för eget rum. Samma villkor gäller om den du reser med avbokar sin resa. Önskar du att bo ensam är detta möjligt, men vi har ett begränsat antal enkelrum.

Instruktörer på resan

Johanna Fredriksson

Johanna Fredriksson

Johanna har över 25 års erfarenhet av träning och hälsa. Hon har praktiserat yoga sedan 2005. Idag är Johanna utbildad RYT200 Foundational Ashtanga Vinyasa Yogainstruktör. Utöver det är hon också certifierad inom NLP Ledership Practitioner.
Johanna har grundat och driver koncepterna SecondLife och Fresh Start – positiv och varaktig ändring i fokus.Johanna undervisar för YogaKI och på Idrottens Helsesenter i Norge. Hon arrangerar också privatlektioner samt håller föredrag och kurser inom hälsa, yoga och förändringsprocesser.

Kjersti Idem

Kjersti Idem

Yoga är för alla, någonting som Kjersti hela tiden arbetar för att göra, så att fler ska få möjligheten att uppleva effekten av yoga både för kroppen men också för livet.
Länge trodde Kjersti att yoga inte var någonting för henne - ändå tills hon en dag provade och blev fast. Nu har hon utbuldning inom i Vinyasa Flow, Yoga Swing, gravidyoga och barnyoga. Tidigare har hon synts i radio och tv och är också utbildad relationsterapeut och Trauma Releasing Exercises-instruktör. Hennes undervisning sker med glimten i ögat och högt i tak.

MER OM HOTELLET:
Thomas Cook Airlines

Flygtider

Avresa från Göteborg tisdag 17 september 07.00, ankomst Palma 10.10
Hemresa från Palma tisdag 24 september 22.30, hemkomst Göteborg 01.45
 
Avresa från Stockholm tisdag 17 september 07.15, ankomst Palma 10.45.
Hemresa från Palma tisdag 24 september 12.15 hemkomst Stockholm 15.50.

Klimatkompenserade flygresor

Klimatkompenserad flygresa

Alla flyg, alla gäster

Oavsett vilket flygbolag du reser med när du bokar din resa hos oss, klimatkompenserar vi alla flygresor. Bra va?

Frågor om resan?

E-post: trening@ving.no