Vandringsresa på Mallorca

I samarbete med Systrar i bergen!

VANDRINGSRESA PÅ MALLORCA

Vandringresa på Mallorca

Följ med på en härlig vandringsresa på Mallorca tillsammans med Ving och Systrar i Bergen.

Njut av vackra omgivningar, härligt klimat, trevliga vandringar och fantastiska Mallorca. Boka din vandringsresa till Mallorca redan idag och följ med på en resa du kommer minnas länge!

När: 24-31 augusti 2019
Var: Sunwing Alcudia Beach, boende på Las Piramides, Mallorca
Pris: Från 16.715:- per person (del i tvårumslägenhet).
Res direkt från: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn eller Luleå


Anmälan

I priset ingår:

  • Flyg t/r
  • Boende
  • Transfer
  • Mat ombord på flyget
  • Alla vandringar enligt programmet.

Mer om resan

Systrar i bergen AB är en outdoorbyrå som grundades mars 2015 i Italienska alperna. Johanna Nygård, grundare och guide i outdoorbyrån, sökte länge efter resor och aktiviteter i bergen och naturen där hon kunde möta likasinnade utifrån upplevelse framför prestation. Läs mer Med en bakgrund som kommunikatör inom marknadsföring och reklam ville hon bjuda in fler att upptäcka bergen utifrån en femininitet, där budskap från en kvinnlig kommunikation alltid får stå i centrum.
 
Monte Rosa, bergen där Systrar i bergen skapades, är italienska och betyder ”De rosa bergen”. Rosa är så även en symbolik som står för omsorg, medkänsla och kärlek. Vilket kan översättas till kvinnliga budskap i kommunikation.
 
Genom vår filosofi om ett systerskap i bergen vill vi lyfta dessa mjuka värden tillsammans med vår kunskap och passion för att visa nya äventyr och upplevelser i berg och natur.
 
Systrar i bergen består av ett team av guider och instruktörer. Med oss kan du upptäcka bergen oberoende av din nivå eller tidigare erfarenhet. Tillsammans har vi kul!
I samarbete med Ving arrangerar vi vandringsresor där du som gäst premierar kvinnliga guider inom outdoor. Varmt välkommen på en resa som är fylld av nya äventyr och upplevelser i en fantastisk miljö mellan berg och hav längsmed Mallorcas kustlinje!
Dölj
 

Program vandringsresa Alcudia, Mallorca 24-31 augusti 2019

Program för resan

Tidigare resor

Bilder från tidigare vandringsresor på Mallorca med Systrar i bergen

Frågor om resan?

E-post: konferens@ving.se
Ving Grupp & Konferens tel: 0771-345 678