Boka en vandringsresa i Europa med Ving
VANDRINGSRESOR

Vandringsresor i Europa

En vandringsresa är ett perfekt sätt att kombinera nytta med nöje på semestern

Det är enkelt och billigt att vandra utomlands (den enda utrustning du behöver är ett par rejäla skor), det är en skön och omväxlande motionsform och du får se sidor av resmålet du aldrig ser från stranden eller poolkanten.

Läs mer Många av våra resmål bjuder på några av de bästa vandringslederna i Europa. För dig som är sugen på att vandra utomlands är hösten och våren den perfekta tidpunkten för en vandringsresa. Vi erbjuder massor av möjligheter att ge sig iväg på en härlig resa och vandra utomlands. Vad sägs om Mascadalen på Teneriffa, upptäcka ravinerna på Kreta, eller Madeiras levador och vackra natur.
 
Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi årligen flera vandringsresor i Europa med guidade turer, vill man ge sig ut på vandring på egen hand har vi många tips och endagars utflykter. Vi kan också rekommendera att delta på någon av de årliga vandringsfestivalerna som äger rum på några av de olika Kanarieöarna varje år, du hittar mer information om dessa vandringar nedan.
Dölj

Vandringsresa på Teneriffa och La Gomera

20 - 27/1 2019. Fr. 9.750:-/ person
Under en härlig vandringsvecka får du uppleva Teneriffas olika zoner och vackra natur, Teides höjder, lära dig om öns historia, prova på vin, lokal mat samt besöka nationalparken på La Gomera.

Vandringsresa med smak av Kreta

21-28/9 2019. Fr 9.995:-/ person
Upplev det orörda Kreta på svårslagna vandringleder genom grönskande dalar och djupa raviner, och lär dig mer om öns djur- och växtliv samt äkta grekisk kultur.

Vandringsfestivaler

Vandringsfestivaler

Vandra som par, grupp eller på egen hand tillsammans med människor från hela världen. Att delta på en vandringsfestival är en spännande upplevelse tillsammans med andra som delar ditt intresse. En guide som känner till de lokala omgivningarna leder er genom det vackra landskapet.

RESMÅL MED BRA VANDRINGSLEDER

Här tipsar vi om resmål i Europa med bra vandringsleder för dig som är sugen på att prova på att vandra utomlands

Gran Canaria

Gran Canaria har utmärkta vandringsleder av varierande längd och svårighetsgrad. En dagstur sträcker sig ofta över flera klimatzoner och ger dig naturupplevelser utöver det vanliga.

Kreta

Den omväxlande naturen på Kreta gör ön till ett bra vandringsresmål för alla. Här hittar du allt från trevliga naturstigar till långa, utmananade leder genom Kretas imponerande raviner.

Kroatien

Kroatien är som gjort för vandringar, både kortare och längre; här finns vacker natur, höga berg och uråldriga odlingslandskap med olivlundar och vingårdar. Ofta får du havsutsikten på köpet.

Madeira

Madeira är känd för sina levadavandringar och fina natur. Här hittar du några av världens vackraste vandringsleder. Åk hit och låt dig hänföras.

Mallorca

Mallorca är en dröm för vandrare. De vackra vandringslederna bjuder på fantastisk natur och storslagen utsikt.

Teneriffa

Teneriffa är perfekt för vandring. Öns fina leder erbjuder skogsklädda berg och mycket vacker natur.