Triathlonläger på Gran Canaria

Triathlonläger på Gran Canaria

När: 1 - 8 december 2018
Var: Sunprime Atlantic View, Gran Canaria
Pris: Från 11.975:- per person
Avresa från: Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping, Örebro, Umeå

Vill du bli en bättre triathlet? Behöver du motivation för att hålla igång träningen i vinter? Delta i en vecka med simning, cykling och löpning i soliga omgivningar på Gran Canaria. Träningslägret ger dig möjlighet att nå dina personliga träningsmål.

Under resan bor du på Sunprime Atlantic View och blir väl omhändertagen av våra norska träningsinstruktörer: 2016 års Norseman-vinnare Kari F. Lingsom och världsmästaren i Ironman Hawaii, Hans Christian Tungesvik.

Gran Canaria är känt för sin vackra cykelterräng, och dessutom finns det en simbassäng nära hotellet och bra möjligheter att springa före frukost och efter cykelturerna. Med andra ord handlar resan om att finna inspiration för träning, uppnå goda resultat och möjligheten att dela erfarenheter med andra.


Anmälan

I priset ingår:

 • Flyg t / r och mat ombord.
 • Transfer till och från hotellet.
 • Övernattning 7 nätter
 • Delat dubbelrum
 • Frukost varje dag, middag 5 dagar
 • Fullt träningsprogram med professionella triathlontränare
 • Simträning i bassäng

Valfria tillägg:

 • Bo i eget rum (från 3.650:-)
 • Avbeställningsförsäkring (245:-)
 • Kompletterande reseförsäkring (288:-)
 • Transport av egen cykel (700:-)
 • Hyra cykel

Vem passar resan för?

Det här är inte bara en aktiv semester utan ett träningsläger. Du behöver inte ha deltagit i triathlon innan, men vi rekommenderar att du har tränat regelbundet under ett års tid. Du måste kunna simma minst 200 meter crawl, cykla 2-3 timmar och vara motiverad och beredd att träna ca fem timmar om dagen. Med dessa förutsättningar kommer du att få ut det mesta av din resa och en bättre upplevelse. Dessutom får du bra tränare, engagerade träningskamrater och möjlighet att bli en del av ett sammansvetsat gäng.

Hotellet

På Sunprime Atlantic View får du möjlighet till vila och välbefinnande mellan träningspassen med en härlig spa-avdelning och en restaurang som serverar kulinariska godsaker på hög nivå. Sunprime Hotels är vårt hotellkoncept för vuxna, och har åldersgräns 16 år.

Rumsfördelning

För att resan ska vara både prisvärd och social, får du bo i delat rum med en av dina träningskamrater. Det händer ibland att det är ett ojämnt antal deltagare, och i sådana fall tillkommer en kostnad för att bo i eget rum. Detsamma gäller om den du reser med avbokar sin resa. Det är naturligtvis möjligt att bo i eget rum om så önskas (Enkelrumstillägg från 3.650:-).

Cykeluthyrning

Vi rekommenderar att du hyr en cykel under din vistelse. Vi använder Free Motion för cykeluthyrning på Gran Canaria. De har bra cyklar som är lämpliga för Gran Canarias terräng, och du slipper ta med en cykel hemifrån.

Preliminärt program

Programmet är endast preliminärt, det slutliga programmet meddelas närmare avresa.

Lördag:
Ankomst. Lätt löpningspass och informationsmöte.

Söndag:
Morgonträning i poolen. Cykelteknik + cykeltur 2-3 timmar. Föreläsning om näring.

Måndag:
Morgonträning i poolen. Cykeltur 3-4 timmar med valfri * * *. Gemensamt rörlighets- och stabilitetspass.

Tisdag:
Morgonträning i poolen. Cykeltur 4-5 timmar.

Onsdag:
Lätt cykeltur med övergång till 30 min löpning. Gemensamt rörlighets- och stabilitetspass. Föreläsning om träningsplanering och vila.

Torsdag:
Långtur cykel. 5-7 timmar.

Fredag:
Morgonträning i poolen. Lätt cykeltur 2 timmar. 45-60 min löpning.

Lördag:
Hemresa.

Om hotellet

På Sunprime Atlantic View får du tid till vila mellan träningspassen. Här ligger fokus på ditt välbefinnande med ett underbart spaområde och en restaurang som serverar kulinariska läckerheter. Sunprime Hotels är vårt hotellkoncept för vuxna och har en åldersgräns på 16 år.

Instruktörer

Kari Flottorp Lingsom

Kari Flottorp Lingsom vann Norseman 2016 och är en av Norges bästa kvinnliga triathleter. Hon är utbildad personlig tränare från Norges Idrottshögskola. Dessutom driver hon träningsbloggen Fullfart Lingsom. Hon är en av de snabbaste triathlonsimmarna och är särskilt duktig på att lära ut simningstekniker för open water.

Hans Christian Tungesvik

Hans Christian Tungesvik blev världsmästare i sin klass i Ironman Hawaii 2016. Han vann Ironman Nice 2016 och blev bästa agegrouper och vann i sin klass under Challenge Venice 2017. Han har också kvalificerat till VM i Hawaii 2017, och kom på 6:e plats i Norseman.

Frågor om resan?

E-post: konferens@ving.se
Ving Grupp & Konferens tel: 0771-345 678