Triathlon Mallorca

Triathlonläger på Mallorca

Tri Mallorca är den populäraste träningsresan för triathleter och andra som vill simma, cykla, springa, yoga, vandra och umgås i solen på Mallorca under våren. Den sociala gemenskapen är en viktig del av resan, som får högsta betyg av deltagarna år efter år. Du kan vara nybörjare eller proffs, ung eller gammal – alla är lika välkomna och tas väl om hand.

När: 27/4 – 14/5 2019, 7, 11 eller 14 dagar
Var: Zafiro Tropic, Mallorca, Alcudia.
Pris: Från 12.985:- per person, vid bokning senast oktober 2018
(del i 1-rumslägenhet)
Avresa från: Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Jönköping, Sundsvall, Skellefteå, Umeå


Anmälan

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur inklusive flygskatt
  • Transfer flygplatsen – hotellet – flygplatsen
  • Mat ombord på flyget
  • 7/11/14 övernattningar på Zafiro Tropic
  • Alla frukostar (stor buffé)
  • 3 middagsbufféer per vecka (lör, tis & tor)
  • Deltagande på all träning och alla föreläsningar, kurser och workshops enligt program (endast specialarrangemang med bussresa inkluderat eller liknande kostar extra)
  • Team Snabbares ledare på plats

Program

Tri Mallorca är den populäraste träningsresan för triathleter och andra som vill simma, cykla, springa, yoga, vandra och umgås i solen på Mallorca under våren. Den sociala gemenskapen är en viktig del av resan, som får högsta betyg av deltagarna år efter år. 2019 har resan 10-årsjubileum och arrangerande Team Snabbare utlovar extra allt.

Du kan vara nybörjare eller proffs, ung eller gammal – alla är lika välkomna och kan vara med på sin nivå och efter humör för dagen. Många aktiviteter går parallellt och man anmäler sig på enkelt och spontant plats. Nästan alla aktiviteterna ingår i resans pris.

Program: Redan innan frukostbuffén kan du välja mellan yoga på stranden, löpning på stranden eller simning (i hav eller pool). Därefter väljer många att cykla, men många alternativ finns också för den som föredrar annat. Föreläsningar, kurser och workshops ges varje vecka, så du utvecklas under professionell ledning och trevliga former. Detaljerat program hittar du här.

Mer info och olika valbara tillägg - som hyrcykel, utflykter, tränings- och tävlingskläder, festmiddagar, analyser och coaching - hittar du här.

Instruktörer
Pål Török

Pål Török

Huvudansvarig ledare som håller pass i såväl simning, cykel, löpning/vandring som yoga. Pål har under ett antal år varit huvudtränare i Sveriges största triathlonklubb, Stockholm City Triathlon, och har själv hållit på med triathlon på olika nivåer i över 30 år. Pål är även certifierad yogalärare.

Ulf Hausmann

Ulf Hausmann

Huvudledare simning, har tidigare varit landslagssimmare i (Öst)Tyskland. Efter simmarkarriären jobbade han som simtränare för ungdomar i USA. Idag tävlar han både i triathlon och i simning. Ulf har de senaste åren gått flera professionella tränar- och ledarutbildningar inom idrotten, jobbar som Sim-PT och professionell triathloncoach.

Johan Wetterhorn

Johan Wetterhorn

Huvudledare cykel, är med sitt lugna och trygga sätt en föredömlig ledare, som styr upp den ganska omfattande cykeldelen på Tri Mallorca. Förutom att vara en erfaren triathlet och långdistanslöpare är han också utbildad yogalärare.

Mattias Weineson

Mattias Weineson

Huvudledare löpning, har under ett antal år varit huvudansvarig löptränare i Sveriges största triathlonklubb, Stockholm City Triathlon, och har själv hållit på med löpning, triathlon och swimrun i många år. Mattias är kvalitetsansvarig för Team Snabbares löpverksamhet och håller själv många löpgrupper och teknikkurser.

Marika Török

Marika Török

Huvudledare yoga. Marika är yogalärare och cert. PT samt gruppträningsinstruktör sedan mitten på 90-talet. Hon har undervisat/undervisar i flera olika gruppträningsformer som Nia, Afro, Yogalates, Yoga, Bodybalance och funktionell träning. Driver sjöstadensyoga.se och yogamarika.com.