Träna inför Triathlon med Vings triathlonresor”
TRIATHLONTRÄNING

Triathlonläger med Ving

Våra triathlonläger passar både för nybörjaren som ska delta i sitt första triathlon, som den erfarne som vill lära sig mer under en triathlonresa.

Anordnade triathlonläger

Åk med och träna inför triathlon tillsammans med Ving och våra samarbetspartners. Vi erbjuder skräddarsydda triathlonläger för dig som vill löpa, simma och cykla. Med våra erfarna instruktörer får du den träning du behöver inför din tävling. Våra triathlonresor passar såväl nybörjaren som den erfarne atleten och träningen sker på flera nivåer.

Träna inför Triathlon på egen hand

Läs mer Vill du träna inför ett triathlon på egen hand? Vi erbjuder många resmål som passar bra för en triathlonresa! På plats finns bra förutsättningar för cykling, simning och löpning. Resmålen bjuder på bra träningsrutter, skönare klimat, en behagligare vattentemperatur och en skön hotellsäng att vila ut i, helt enkelt ultimata förutsättningar för din triathlonträning!Dölj

Aktuella triathlonläger

Träna inför triathlon på någon av våra anordnade triathlonresor

Triathlonläger på Mallorca

13 och 20 april 2019
Följ med Ving och TriFit på ett Cykel- och triathlonläger på Mallorca. Succen fortsätter med att dela upp lägret i två omgångar, en för nybörjare och triathleter och en för triathleter och fartkanoner.

Team Snabbares triathlonläger på Mallorca

27 april - 11 maj 2019 (7,11 eller 14 dagar)

För 10:nde året i rad arrangerar Team Snabbare tillsammans med Ving triathlonläger på Mallorca. Nybörjare som proffs är välkomna att följa med för att vässa formen och bli en bättre triathlet.

Bra hotell för triathlonträning

  • Digitalt utmärkta cykelrundor
  • Uthyrning av cyklar (Mallorca)
  • Simträning i pool och öppet vatten
  • Digitalt utmärkta löprundor
  • Crawlkurs (Cypern)
Triathlonläger på Mallorca

Läs vårt reportage om hur det är att åka på triathlonläger på Mallorca och få alla tips för hur du maximerar din triathlonträning!