Träningsresa på Mallorca

Träningsresa till Mallorca med Tara och Amelia

När: 27 april- 4 maj 2019
Var: Sunprime Waterfront, Playa del Palma
Pris: Från 14.995:- per person . Avser del i dubbelrum
Avresa från: Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Jönköping, Sundsvall, Umeå och Skellefteå

I priset ingår:

 • flyg och boende
 • mat på flyg och transfer
 • del i dubbelrum
 • halvpension
 • Dryck till middagen
 • Fullspäckat träningsprogram
   

Mallorca i vårt hjärta, nu återvänder vi till denna fantastiska ö som har allt. Tillsammans med våra härliga träningsprofiler dansar, tränar och yogar vi och laddar på med en massa energi och glädje så det räcker för en lång tid framöver.

Vi kommer såklart att hitta på en massa annat skoj såsom cykling, vandring och varför inte lite shopping i Palma för den som vill. Denna resa är för dig som gillar att träna och vill umgås med likasinnade. Du kan vara nybörjare eller van motionär, det passar alla helt enkelt! Så åk själv eller tillsammans med dina vänner och vi kan lova att du inte kommer att ångra dig. Säkra våren tillsammans med Tara och Amelia redan nu och få en upplevelse du sent kommer att glömma.

Instruktörer på Resan

Instruktörer på resan släpps kontinuerligt!

Agneta Sjödin

Agneta är den sportiga tjejen som föddes i Glada - Hudik och som framförallt under sin uppväxt älskade teater. Från att ha stått på scen hemma på Hudiksvalls teatrar var drömmarna större än så och hon bestämde sig att flytta till Stockholm för studier och jobba vidare mot sin dröm. Livet tog henne även en sväng till Göteborg för att sjunga i coverband och att jobba som ljustekniker på Stadsteatern. Efter ett år blev hon tillfrågad om hon ville testa jobbet som programledare i "Tur i kärlek" tillsammans med Adam Alsing som sändes första gången 15 februari 1991. Resten är tv- historia.

Pischa

Den personliga tränaren, träningsinfluencern, bloggaren och egenföretagaren som nu har sina egna träningscenter med WÖRKOUT i spetsen. Hon är aktuell som den coachande tränaren i Biggest Looser och släpper sin en egen bok i april 2019. Hon ser träning och hälsa som en livstil som inte bara hjälper till att få muskler och energi utan som även har stärkt hennes självförtroende och självkänsla som hon tidigare saknade. Tillsammans med Pischa kommer vi att få prova på det mesta inom kampsport och crossfit världen där skratt och glädje utlovas.

Naofal Ouazzani

Med oss har vi charmige, proffsiga och glada yogisen Naofal som är utbildad i Ashtanga, Vinyasa och Rocket vinyasa lärare och håller klasser i centrala Stockholm. Han är uppskattad för sin lättsamma och lekfulla undervisning där han bjuder både vana och ovana yoginis och yogis på en utmaning och glädjande utveckling. Förutom Ashtanga och Rocket håller Naofal även i meditation och Yinyoga klasser för att varva ner. Han framhäver vikten av balans i livet samt vikten av kombinationen av den inre såväl som den yttre resan. Med Naofal kommer du garanterat att utmana dig själv och kliva utanför din komfortzon och ta dig till en ny nivå i Yogans värld.

Kajsa Svahn

Kajsa har många år bakom sig i träningsbranschen både som personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Hon har även coachat många människor genom livsstilsförändringar på ett nära och personligt sätt.

Hennes styrka är att skapa energi och teamkänsla i en grupp, där svetten ska spruta och skratten spridas!
Kajsa går själv igång på människor, träning och äventyr i alla dess former. Allt från bergsklättring, löpning, yoga, och tuffa cirkelträningar till att spela golf, som mesta dels handlar om fokus och lugn.

Patrik Larsson är komikern som har jobbat med humor i över 20 år.

Med glimten i ögat och ett pillemariskt leende serverar han det ena gapskrattet efter det andra. Med sina hundratals shower i ryggen skapar han snabbt en bra stämning med roliga infallsvinklar, karaktärer och improvisation. Patriks stand up är varm, oväntad och lite absurd, men alltid med glimten i ögat.

Mest känd är Patrik för sin karaktär Karsten Torebjer – Psychic medium, men du har förmodligen sett honom i flera andra tv-produktioner.

Mer om resan

Flygtider

Utresa 27 april och retur 4 maj 2019:

 • Köpenhamn: 06.30-09.25 - retur 19:55 - 22:55
 • Göteborg: 07.00-10.10 – retur 11:30 - 14:45
 • Arlanda: 07.30-11.00 - retur 12.30-16.05
 • Malmö: 07:45-10:40 - retur 12:00-15:00
 • Umeå: 12.25-16.45 - retur 07:05-11:25
 • Jönköping: 20.55-00.10 – retur 16:45-20:05
 • Sundsvall: 22.45-02.55 – retur 17:45-21:45
 • Skellefteå: 23.05-03.30 - retur 17:45- 22:15

Frågor om resan?

E-post: tara@ving.se
Ving Grupp & Konferens tel: 0771-345 678

Resan arrangeras i samarbete med