QIGONGRESA TILL CYPERN

Qigongresa till Cypern

Bli pigg, lugn och harmonisk på vackra Cypern!

När: 23-30 september 2019
Var: Sunwing Sandy Bay Beach, Cypern
Pris: Från 14.285:- Avser del i dubbelrum
Avresa från: Stockholm, Göteborg och Malmö

Följ med oss på en social qigongresa till vackra Cypern! Lär dig den mjuka och harmoniska qigongövningen Lyft upp Qi – en omtyckt övning som kan ge dig snabba hälsoförbättringar.


Anmälan

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur inkl flygskatter
  • Mat ombord
  • Transfer flygplatsen – hotellet – flygplatsen
  • Bagage på flyget 24 kg + handbagage 6 kg t&r
  • 7 övernattningar på Sunwing Sandy Bay del i 1-rumslägenhet, balkong mot omgivningarna
  • Ca 30 timmars undervisning och träning

Mer om resan

Träningen passar alla som behöver mer energi, stressa mindre, bli mjukare och mer avslappnade. Vi kommer spendera flera timmar tillsammans varje dag i en grupp på max 25 personer. Det sociala kursupplägget ger dig en bra chans att träffa och få kontakt med likasinnade personer och varje kväll umgås vi över en god middag. Läs mer Förutom att vi tränar Lyft upp Qi kommer du som deltagare få lära dig hur du kan använda qigong för att minska besvär med trötthet, stelhet och stress när du är ute och reser. Om vädret tillåter tränar vi på stranden i solnedgången med vågarnas brus i bakgrunden. En av dagarna lägger vi mindre tid på träningen för att istället ägna dagen åt en av öns uppskattade utflykter.
 
Totalt ingår ca 30 timmar qigongundervisning och gemensam träning. Det finns ändå gott om tid till andra aktiviteter som att sola, bada och utforska den vackra ön - en fantastisk möjlighet att boosta sol och energi när höstmörkret är i intåg!
Dölj

Mer om qigong

Zhineng Qigong är en modern qigongskola som är baserad på urgammal kinesisk kunskap samt långa traditioner. Övningarna har dock skapats i modern tid för att passa människor som lever i moderna samhällen och därmed är stillasittande och ofta har problem med stress, stelhet och trötthet. Läs mer Lyft upp Qi är en klassisk och harmonisk qigongövning som passar alla utövare. Det är en dynamisk övning som består av lugna harmoniska rörelser som utförs med lugn och avslappning. Efter resan får du med dig två ljudinspelningar som du kan använda som stöd för din fortsatta träning på hemmaplan.
 
Denna qigongresa arrangeras i samarbete med European Zhineng Qigong, som hållit kurser inom qigong på många orter i Norden sedan 1993. Organisationen arrangerar årligen flera populära träningsläger med 100-tals deltagare. Träningen leds av den erfarna och uppskattade qigongläraren Herbjörn Wilhelmsen som lett qigongkurser i över 20 år. Läs gärna mera på zhinengqigong.eu om resultaten deltagarna har uppnått.
Dölj

Preliminärt schema för resan

Flyginformation

Utresa 23 och retur 30 september 2019
-Arlanda: 07.30-12.40 - retur 14.10-17.20
-Göteborg: 07.50-13.00 – retur 14:10 - 17:30
-Malmö: 07.00-11:50 - retur 23.55-02.55 (1/10)