Vårens härligaste mat- och träningsresa

Mat- och träningsresa med Anna Lindberg, Leila Söderholm, Jessica Frej och Pontus Johansson

När: 25 april – 2 maj
Var: Sunwing Alcudia Beach
Pris:från 14.995:-
Res från: Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn


Anmäl dig till resan här

I priset ingår:

  • Klimatkompenserad flygresa
  • Del i lägenhet
  • Sunwing Inclusive
  • Mat ombord på flyget
  • Transfer
  • Bagage
  • Veckoprogram

Mer om resan

På programmet står spännande och utmanande träningspass tillsammans med Anna Lindberg och Leila Söderholm. Vi har dessutom instruktörerna Louise Göthberg och Sanna Sjölander som kör det senaste inom gruppträning. Det blir matlagning i workshops med TV4-kocken Jessica Frej och världsmästaren i sushi Pontus Johansson. Utöver träning och mat blir det föreläsningar och roliga gemensamma aktiviteter på våra ”aftersun”-samlingar nere på stranden.
Gillar du att röra på dig, äta gott och umgås i ett stort härligt gäng är det här resan för dig!

Instruktörer på resan

Anna Lindberg

Anna Lindberg

Före detta simhopperskan som kvalificerade sig till 5 OS i rad, tog 6 EM-guld och över 70 st SM-guld. Idag är hon välkänd och folkkär och vann 2019 Superstars. Anna vet vad som krävs för att nå framgång och högt uppsatta mål.

Att vara målinriktad,fokuserad och strukturerad men även att ha kul och skratta. Ta chansen att vara med på Annas träningspass och bli inspirerad att nå nya nivåer i din träning. Anna kommer även att hålla ett föredrag. Hon är även aktuell i TV-programmet "Över Atlanten".

Leila Söderholm

Leila Söderholm

Föreläsare, inspiratör och hälsoexpert. Hon är flitigt anlitad av företag, stora magasin, hälsosajter och TV. Med sin smittande energi har hon coachat och inspirerat tusentals människor att göra de små förändringarna som gör den stora skillnaden! Leila inspirerar till rörelseglädje på alla tänkbara och otänkbara vis och har myntat begreppet “smygträning”. Det viktiga är att det blir gjort, inte exakt hur mycket och på vilket sätt. Leila kommer att hålla både föredrag och roliga träningspass.

Pontus Johansson

Pontus Johansson

Har med sin innovativa och kreativa sushi skapat sig en gedigen samling utmärkelser genom åren. Han brinner för att lära ut den japanska matkonsten och för att visa hur enkelt det kan vara att blanda in det japanska i den vardagliga matlagningen. Han har en lång erfarenhet och delger gärna sina berättelser under tiden han lagar mat. Pontus har vunnit SM, NM i sushi och en andraplats i seven sushi samurai, the top 7 sushichiefs in the world, bara för att nä,na några av alla hans fina utmärkelser. Det blir roliga workshops och
ett intressant föredrag av och med Pontus.

Louise Göthberg

Louise Göthberg

Personlig tränare, Procedos 3D instruktör och Les Mills Tribe Coach. Hon är alltså en mångfacetterad träningsinstruktör. Hennes drivkraft ligger i att vara en positiv tillväxt i andra människors liv och hjälpa sina deltagare att göra mer än de själva tror är möjligt.För denna resa flyger hon in från Kalifornien där hon bor och verkar. Hon tar med sig de senaste träningstrenderna. Louise kommer att hålla i nya, roliga och fräscha träningspass.

Sanna Sjölander

Sanna Sjölander

Personlig tränare, gruppträningsinstruktör och nutrionist. Hennes specialiteér är styrkelyft, olympiska lyft och OCR-träning. Hon har även erfarenhet som innebandytränare. Sannas vision är att bidra till en hållbar, hälsosam livsstil. detta genom att motivera både fysiskt och psykiskt. På denna resa kommer hon att bidra med mycket skratt, utmanande träningspass och kunskap du kommer kunna ha nytta av livet ut.

Jessica Frej

Jessica Frej

Vann tittarnas hjärtan i Sveriges Mästerkock har hon etablerat sig som en av våra mest populära tv-kockar, och medverkar regelbundet på TV4 Nyhetsmorgon och är tidningen Amelias matprofil. I sin kokbok Hur lätt som helst samlar hon sina bästa och enklaste recept. Hon skriver själv: ”Mat ska inte vara svårt, krångligt eller dyrt”. Jessica inspirerar till hur man kan känna lust i matlagningen och bli mer kreativ i köket utan tidskrävande metoder eller dyra och krångliga ingredienser. Som alltid när Jessica lagar mat blir det färgglatt, smakrikt och inbjudande. Hennes tankar om att mat ska vara lätt, roligt och gott genomsyrar allt hon gör.

Mer information

För frågor om flyg och boende
Tel: 0771-345 678
E-post: konferens@ving.se