En extra lyxig träningsresa till Turkiet

Nu kan du boka årets träningsupplevelse: Deluxe Fitness & FunWeek

Läs mer Tillsammans med AerobicWeekends erbjuder Ving en lyxig träningsresa där allt ingår. Här får du det bästa av det bästa - en härlig semester på prisvinnande strandhotell där det mesta ingår: mat, dryck, underhållning och ett trevligt och glatt gäng att träna ihop med. Välj mellan mängder av träningspass, workshops och föreläsningar från tidig morgon till sen kväll.Dölj

Datum: 5-12/10 2019
Res från: Stockholm

Avresa 5/10

Hotell Tekirova: Från 14.995:- Inklusive mat ombord och bagage
Anmälan 5/10

Detta ingår i resans pris

 • Fullspäckat träningsprogram
 • Professionella instruktörer
 • All inclusive
 • Tillgång till hotellets alla faciliteter
 • Underhållning och temakvällar
 • Black & White Gala

Valfria tillägg

 • Enkelrum: Från. 3.075:-

Mer om resan

AerobicWeekends Deluxe träningsresor är favoriterna för alla som gillar att hålla sig i form. Fler än 150 aktiviteter anpassade efter alla nivåer så resorna passar för alla åldrar och både för dig som är van att träna och för dig som är mer oerfaren. Alla instruktörer, tränare och föreläsare är professionella inom träning och ser till att din träningsinspiration blir på topp. Vill du få hög kvalitet på både träning och boende är det här resan för dig!
Programmet består av aktiviteter från morgon till kväll och ibland flera aktiviteter samtidigt så att man kan välja det som passar.
 
Läs mer Dagen kan börja med yoga, morgonpromenad eller löpning. Efter frukost fortsätter dagen med inspirerande träningspass, föreläsningar och workshops inom alla träningsformer du kan tänka dig. Prova t.ex. Crossfitness, Pilates, Ryggfrisk, DanZy, Step, Zumba, Dansklasser, Styrketräning, Coretraining Aqua Fitness, Löpskola, Simskola eller varför inte S.U.P. Yoga (på en surfbräda)?
 
Klasserna är multi-level för alla där inget annat anges. Instruktörerna är professionella och anpassar nivå och övningar efter dig. Dagarna avlutas med trevligt mingel, middag och professionella shower varje kväll med livemusik och andra trevligheter. Vissa kvällar är det teman som White Night, Retro Night, Kids Festival, Oktoberfest och mycket mer. Veckan avslutas med Black & White Gala med fantastisk buffé, underhållning och fyrverkerier!
Dölj

Preliminärt program

Instruktörer på resan

Internationella instruktörer, lärare och föreläsare

Teamet från AerobicWeekends består av professionella instruktörer. Några som kan nämnas är Henrik Bramsved Swe, Sara Ullman Swe, Fernando Brito Chile, Rachel Holmes UK, Moris Cardone Ger, Ivan Keim Arg, Gyula Berscenyi Hun, Karin Henning Swe, Malin Berg Swe, Vivi Jeppesen Den, Jane Runesson Swe, Mauricio Alvarez Swe, Natalie Nordén Swe, Jonathan Hugemark Swe m fl.
 
Alla jobbar under träningsresan och är där för dig.

Träningsresa till Turkiet
Träningsresa till Turkiet
Träningsresa till Turkiet

Boendet

Güral Premier Tekirova

 • Vinnare av Best Luxury Beach Resort in Europe och har ett stort utbud av träningspass, workshops, föreläsningar och aktiviteter.
 • Byggt 2011
 • 5-stjärninga Deluxeresorts som erbjuder dig allt du kan önska dig.
 • Ultra All-Inclusive, mat och dryck 24 timmar om dygnet.
 • Tillgång till faciliteterna i hotellets fantastiska spa.
 • Fri tillgång till hotellets eget Aqualand och ett stort fitnesscenter, spinning och barnklubb.
 • Flera tennisbanor (grus) och tenniscenter.

AerobicWeekends Sweden

Utbildning och inspiration för dig som vill jobba som instruktör eller som älskar att träna och vill öka din kunskap och motivation! Vi samarbetar med några av de bästa svenska och internationella lärarna som ger dig kunskap, motivation och träningsglädje av högsta klass! AerobicWeekends Sweden erbjuder fler än 200 kurser, event och träningsresor årligen och har under de senaste åren utbildat och inspirerat fler än 35.000 instruktörer och aktiva. AerobicWeekends Sweden är en av Sveriges marknadsledande utbildningsorganisationer som ständigt utvecklar träningsbranschen för nya tider och behov!

Mer information

Avresa Stockholm: 5 okt 18.05
Ankomst Alanya:22.50
Avresa Alanya: 12 okt 17.00
Ankomst Stockholm: 20.00

Klimatkompenserade flygresor

Klimatkompenserad flygresa

Alla flyg, alla gäster

Oavsett vilket flygbolag du reser med när du bokar din resa hos oss, klimatkompenserar vi alla flygresor. Bra va?

Kontakta Ving för att boka en konferensresa utomlands.

Kontakta oss

När ni vänder er till oss får ni alltid en personlig kontakt som tar hand om er från start till mål. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta den perfekta resan.

Tel: 0771-345 678
E-post: konferens@ving.se