Träningsresa med barn

Våra familjehotell har alla förutsättningar för en aktiv semester med barn

Att träna på semestern uppskattas lika mycket av stora som av små, och på våra familjehotell hittar du det mesta som behövs för en träningsresa med din familj. På Sunwing och Ocean Beach Club finns gym, spa, gratis gruppträning och många andra aktiviteter för att få upp pulsen på en träningsresa för hela familjen!

Läs mer Avkoppling i solstolen eller joggingtur på strandpromenaden? När ni bokar er familjesemester till något av våra familjehotell behöver ni inte välja! Utbudet av aktiviteter är stort och här kan alla i familjen hitta något de gillar – SATS-klasser, löprundor, tennis och beach volleyboll på land, och i poolerna arrangeras allt från vattenpolo till vattengymnastik och crawlkurser – helt enkelt perfekta hotell för en aktiv semester med barnen.
 
Nedan tipsar vi om roliga aktiviteter för en aktiv semester med både barn och ungdomar på våra familjehotell, där ni alldeles säkert hittar något som barnen tycker om. Här listar vi även våra bästa hotell för er som boka en träningsresa med barn i värmen. Det finns mängder av sätt att vara aktiv på semestern – se hela utbudet bland våra träningsresor.
Dölj

Något för alla åldrar

Våra bästa hotell för en träningsresa med barn

På alla hotell hittar du:

  • Löprundor
  • Bra möjlighet för powerwalk kring hotellet
  • Bra möjlighet för motionssimning (i pool/hav)
  • Gym - minimum 80 m2
  • Gruppträningsklasser minimum 5 per vecka och minimum 2 per dag

Mer om att träna på en aktiv semester med barn