Träna med ToppHälsa och Tara på soliga Mallorca

Förläng sommarkänslan med oss på ToppHälsa och Tara - vi reser tillbaka till omåttligt populära Sunprime Waterfront på Palma de Mallorca 8-15 september!

När: 8-15 september 2018
Var: Sunprime Waterfront, Playa del Palma
Pris: Från 14.695:- per person för ToppHälsas och Taras prenumeranter (15.495:- för icke-prenumeranter). Avser del i dubbelrum
Avresa från: Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Jönköping, Umeå, Sundsvall och Luleå


Anmälan

I priset ingår:

  • Flyg t/r
  • Mat ombord på flyget
  • Transfer t/r
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension på hotellet
  • Fullspäckat träningsprogram
  • Inspirerande föreläsningar

Om resan

ToppHälsa och Tara åker tillsammans till populära Sunprime Waterfront på Palma de Mallorca där sommaren är fortfarande het i september! I en vecka får du träna tuff och rolig kampsportsträning, fighting och självförsvarspass med Madeleine Beijner Vall, testa på landsvägscykel med Christer Skog och svettas och forma kroppen i Body Fit med David "D-flex" Seisay. Dessutom får du dansa loss på stranden med Calle Sterner från Let´s Dance och starta och avsluta dagen med härlig yoga på takterassen tillsammans med Camilla Mares. Lyssna till intressanta och gripande föreläsningar på kvällarna, bland annat av ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson!

Inspiratörer på resan

Madeleine Vall Beijner
Madeleine Vall Beijner

Madeleine Vall Beijner är professionell fighter med VM-medaljer i thaiboxning och titlar som svensk-, nordisk- och europamästare i ryggsäcken. Utöver thaiboxning tränar hon MMA, boxning, löpning, yoga och gillar extra mycket (förutom att slåss) att träna utomhus och bli smutsig under naglarna. Hon är PT, löpcoach, kostrådgivare, håller seminarium, föreläsningar och frilansar som journalist. Madde spelade dessutom in stunts i filmen Wonder Woman.

David ”D-Flex” Seisay
David ”D-Flex” Seisay

David ”D-Flex” Seisay introducerade personlig träning i Sverige för mer än 20 år sen. Han använde sig av sin erfarenhet från USA, där han är uppvuxen. David har tränat många kända artister och skådespelare, däribland Michael Persbrandt inför Hamilton-filmerna.

Calle Sterner
Calle Sterner

Calle Sterner började dansa redan som åttaåring och har sedan 16-års ålder jobbar med dans. Många känner igen Calle från Let's Dance där han senast dansade med Anja Pärson. I år dansade han med Therese Alshammar. Calle arbetar även som koreograf och inspiratör och ni har säkert hört om succén Dansa samba med mig som han medverkar i.

Christer Skog
Christer Skog

Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna.

Pamela Andersson
Pamela Andersson

Pamela Andersson är ToppHälsas chefredaktör och författare till boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Pamela är ambassadör för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med om sin livshistoria.

Bilder från förra årets resa
Om hotellet

Sunprime Waterfront ligger direkt vid stranden i Playa de Palma, bara tio minuter med buss från Palma stad. Här kan du njuta av en magnifik havsutsikt, slå dig ned i en skön solsäng eller ta ett svalkande dopp i poolen. Föredrar du salta vågor finns det en liten strand och badvik precis nedanför hotellet.

Frågor om resan?

E-post: konferens@ving.se
Ving Grupp & Konferens tel: 0771-345 678