Rehabresa 55+ på Teneriffa

Har du smärta eller en skada och behöver komma igång med rehab på riktigt! Välkommen till en vecka fylld av möjligheter! Tillsammans med erfarna fysioterapeuter utformas resans program utifrån dina helt personliga förutsättningar. Det bästa av allt, den här resan startar direkt du anmäler dig!

När: 29 november - 6 dececember 2020
Var: Sunprime Ocean View
Pris: från 15.980:-, enkelrumstillägg: från 3.370:-.

Res från: Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn

💛 Träning på dina villkor
💛 Individuella bedömningar
💛 Gemenskap och träningsglädje


Anmäl dig till resan här
OBS. Begränsat antal platser

I priset ingår:

 • Klimatkompenserad Flygresa
 • Del i Classic Studio 1 rum, balkong mot omgivningarna
 • Transfer
 • Mat ombord på flyget
 • Bagage
 • Sunprime Inclusive exkl lunch
 • Noggrant uppstartsamtal
 • Individuell bedömning och medicinsk träning med din fysioterapeut
 • Gruppträning anpassad för just dig
 • Föreläsningar
 • Uppföljning efter resan

Mer om resan

Har du smärta i ryggen eller i ett knä som du inte blir av med? Har du fått en diagnos som begränsar din vardag? Har du försökt men har svårt att komma igång på riktigt? Det kanske finns aktiviteter i din vardag du inte gör längre men önskar att kunna göra. Då kan denna rehabresa vara en nystart för dig!

Din förändringsprocess börjar redan på hemmaplan med ett uppstartssamtal efter att du anmält dig..

Läs mer Under den här resan kommer du att få stöd och hjälp att utforma träning som känns tillräckligt trygg och vara tillräckligt utmanande för att du ska få resultat och nå dina mål. Du kommer att få kvalitetstid med en erfaren legitimerad fysioterapeut. Vi kommer att arbeta både individuellt och i grupp.
 
Ta gärna med din partner eller en vän som kan befinna sig samma eller på en helt annan nivå. Alla har något att jobba mot och det gör vi tillsammans trots olika förutsättningar.
 
Den här resan tar sin start redan när du anmäler dig i och med ett uppstartsamtal. Processen mot dina mål börjar där och då och slutar egentligen aldrig eftersom du även får möjlighet till löpande kontakt och stöd efter resan. Kanske till och med fram till nästa resa.
 
Det kommer att bli roligt, intressant och ibland tufft! Allt för att nå och bibehålla dina mål i en aktiv vardag med minskad smärta!
 
Välkommen till din nystart!
Dölj

Exempel på veckoprogram och aktiviteter

8.00 Kort morgongympa
9.00 Frukost
10.00 Individuellt samtal och träning med din fysioterapeut
12.00 Lunch
14.00 Vattengymnastik
17.00 Kort föreläsning
18.00 Middag
20.00 Medicinsk yoga

Instruktörer på resan

Vi som leder resan är tre erfarna fysioterapeuter med mångårig och mycket bred kompetens. I vardagen arbetar vi kliniskt med både individuell- och gruppbehandling och träffar individer med många olika diagnoser dagligen.
 
Oavsett diagnos ligger vårt fokus på att öka din funktion och förstärka de resurser du besitter.

Anders Laurell

Anders Laurell

Jag är legitimerad fysioterapeut sedan 1998. Jag jobbar idag på Idrottskliniken Rehab i Solna och jag har tidigare arbetat på Bromma Fysioterapi i 14 år.
Förutom att du behöver ett individanpassat rehabprogram är motivationen den stora utmaningen om man drabbats av en skada eller smärta. Är du inte van att träna blir den största utmaningen att acceptera att man till stor del måste göra jobbet själv. Här kan jag hjälpa dig. Min filosofi är att hellre träna mindre men ofta, allt för att träningen ska bli av. Det handlar för mig om att informera, instruera och ge dig motivation och det är också viktigt att kunna visa för dig att det går framåt.

Johan Söderberg

Johan Söderberg

Jag är legitimerad fysioterapeut med specialistutbildning inom smärta och smärtrehabilitering. Jag arbetar med förändring utifrån ett helhetsperspektiv på kroppen med allt ifrån träning till hypnos. Jag har ett stort engagemang för att finnas där som ett stöd i din rehabilitering.

Richard Builtjes

Richard Builtjes

Jag är legitimerad fysioterapeut och hjälper individer med olika typer av smärtproblematik. Jag har en examen i ortopedisk manuell terapi och idrottsmedicin och har under många även arbetet med rehabilitering inom neurologi. Mitt största mål är att hjälpa dig att bli självständig i din rehabilitering och på så viss får ökad livskvalité, oavsett ålder och de målen du har.

Mer information

För frågor om resans innehåll
 
rehabresa55@gmail.com
 
För frågor om flyg och boende
Tel: 0771-345 678
E-post: traningsresor@ving.se