Träningsresa till Mallorca med Tara

Följ med Tara på vårens roligaste resa till Mallorca och kom hem med en känsla av nystart lagom till sommaren 2020.

När: 25 april- 2 maj 2020
Var: Sunprime Waterfront
Pris: ( Från 15.995:- per person för prenumeranter) 16.995:- för övriga. Avser del i dubbelrum
Avresa från: Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn

Anmälan

I priset ingår:

  • Klimatkompenserad flygresa
  • Boende på Sunprime Waterfront
  • Halvpension, frukost- och middagsbuffé samt dryck till middagen ingår
  • Måltid ombord på flyget
  • Bagage
  • Klimatkompenserad transfer

Valfria tillägg

  • Avbeställningsskydd 245:-
  • Reseförsäkring (288:-) speciellt utformad för att fylla luckorna i din hemförsäkrings reseskydd

Vi lovar en vecka med nya insikter, skratt, inspirerande möten, god mat och dryck, shopping, kultur, träning för såväl kropp som hjärna och hjärta, och förstås - sol och bad i Medelhavet. Med oss har vi Pischa Strindstedt, Naofal Ouazzani, Anna Liljeberg, Annika Lexelius Larsson, Gina Lundberg, Hasse Brontén och dansprofilen Kristjan Lootus.

Instruktörer på Resan

Instruktörer på resan släpps kontinuerligt!

Pischa Strindstedt

Personlig tränare och välkänd för sina lika roliga som jobbiga pass. Hon är grundaren bakom det populära konceptet Wörkout, där du bygger en starkare kropp på ett effektivt vis. Hennes grundtanke är att träning ger både självkänsla och självförtroende i vardagen. Pischa är också en av coacherna i tv-programmet ”Biggest Looser”, där hon peppar deltagarna att orka ännu lite mer än de tror… Så vill du både skratta och svettas?Häng med Tara och Pischa till Mallorca.

Naofal Ouazzani

Naofal Ouazzani

Naofal, yogin som är uppskattad för sin lättsamma och lekfulla undervisning kommer hålla i yogan under resan. Han är utbildad inom vinyasa och yinyoga som han undervisar i på olika yogastudios i Stockholm. Han håller även i företagsklasser, workshops i armbalanser och fördjupning inom yogan. Med sin bakgrund och erfarenhet inom flera yogastilar kommer du få flöda i rörelse och landa i stillhet för att få möjlighet att varva ner och ladda batterierna och samtidigt stärka kroppen och öka rörligheten. Vi startar morgonen med en morning flow för att vakna till liv och på eftermiddagen är det dags för Vinyasa eller yinyoga.
Fyll på med energi och ta del av Naofals härliga personlighet och glada framtoning. Både vana och ovana yogis bjuds på en utmaning och glädjande utveckling.

Annika Larsson Lexelius

Annika Larsson Lexelius

Ansvarig för Taras alla resor är projektledaren Annika som kommer att ta hand om er alla på plats. Annika kommer tidigare från resebranschen och har drivit ett friskvårdscenter då hon älskar att hjälpa och få andra människor att må bra. Förutom att resa världen över som är hennes stora passion här i livet så tränar, sjunger och dansar hon så fort tillfälle ges vilket ger henne energi, glädje och välbefinnande på alla plan. Idag tränar Annika för att må bra, för ett friskare liv och för att ”orka bli gammal”.

Anna Liljeberg

Vill du lära känna Taras chefredaktör lite närmare så har du nu chansen att hänga med henne under en vecka på Mallorca. Förutom att träna och dansa som Anna också tycker om så kommer ni garanterat att ha intressanta och spännande diskussioner under dessa dagar med den personliga, intellektuella och alltid pålästa chefredaktören.

Kristjan Lootus

Kristjan Lootus

Proffsdansaren Kristjan har dansat sedan väldigt ung ålder och har arbetat både som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland. Detta var innan han breddade karriären i USA för att sedan ta stora steget och flytta till Sverige. De flesta av oss har sett Kristjan i något sammanhang då han varit med i bland annat Let’s Dance, Melodifestivalen, Diggiloo. Kristjan säger ”Dance with your heart and your feet will follow”.

På Kristjans energigivande och glädjefyllda pass kommer vi att få testa det mesta inom 10 dans såsom Salsa, Bachata, bugg och jive och mycket mer.

Gina Lundberg

Gina Lundberg

Gina är gruppträningsinstruktör med fokus på både styrka och kondition. Hon är utbildad i Les Mills gruppträningskoncept Bodypump, cx Worx och Grit. Hon håller klasser på Sats i Stockholm. En funktionell core som bas i kroppen är det allra viktigaste för att klara vardagen och vara just vardagsstark. Att kombinera styrka med Hiit-träning (Hög-Intensiv Intevall-Träning) gör att man får en varierad och rolig träning. Hon lever efter devisen att ”alla kan”, det gäller bara att hitta rätt träningsform.

Hasse Brontén

Hasse Brontén

Hasse är den fd polisen som bytte jobbet på Säpo mot att börja jobba som komiker. Vi har kunnat se honom på landets alla scener, i tv-program som Parlamentet eller som programledare för Efterlyst. En mångsysslare som skrivit manus till Melodifestivalen och som också leder den populära podden Snutsnack. Träning är och viktigt för den nyblivne pappan, så han lär nog dyka upp på nåt pass också. Ni kommer även få ta del av Hasses föreläsning "Bipopulär" - Vem är egentligen knäpp?

Mer om resan

Resan arrangeras i samarbete med

Frågor om resan?

E-post: tara@ving.se

Ving Grupp & Konferens tel: 0771-345 678