Träningsresa till Palma med Tara

När: 12-19 maj 2018
Var: Sunprime Waterfront, Playa del Palma
Pris: Från 14.495:- per person för Taras prenumeranter (15.495:- för icke-prenumeranter). Avser del i dubbelrum
Avresa från: Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Jönköping, Sundsvall, Umeå, Skellefteå, Luleå

Häng med när Tara återvänder till underbara Sunprime Waterfront utanför Palma och en vecka av god mat, långa stränder och fantastiska träningspass! Träna, njut vid poolen, ät gott och fyll på med härlig inspiration. Resan passar såväl nybörjare som träningsvana. Var inte heller rädd för att åka ensam, här väntar flera nya vänner på dig.


Anmälan

I priset ingår:

  • Flyg t/r
  • Mat ombord på flyget
  • Transfer t/r
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension på hotellet
  • Fullspäckat träningsprogram
  • Inspirerande föreläsningar

Mer om resan

Malin Berghagen följer med oss på resan och tillsammans ska vi finna vårt inre lugn under hennes fantastiska yogapass. 2018 är även ett väldigt speciellt år för Malin då hon firar 20 år som yogini och vi på Tara tycker att det är fantastiskt att få vara en del av firandet. Malin beskriver yogan såhär: ”Yoga är meditation i rörelse. När du mediterar kommer ett lugn och en acceptans i din kropp och själ. Och du söker frid och fred. Inte att skriva folk på näsan. Yogan är fullt kapabel att själv ta sina följare dit där dem mår bäst. Steg för steg. Den behöver inte besserwissrar eller attityd.”

Vi bor på underbara Sunprime Waterfront strax utanför Palma stad. På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löprundor, långa stränder, takterrassen och gym. Vi rekommenderar även starkt att cykla in till Palma stad en dag, cykelbana går längs havet hela vägen och bjuder in till underbart lugn och inspiration. Självklart är Taras alla fantastiska ledarledda pass inkluderade under veckan. Vi kommer att maxa vårt träningsschema med allt från yoga på stranden, crossfit, bootylicious, core, dans och Jane Fonda.

Så tveka inte – följ med oss till vackra Palma!

Malin Berghagen
Malin Berghagen

Malin Berghagen är föreläsare och yogainstruktör. Malin bor numera på Mallorca och talar sig varm för denna fantastiska ö och livsstilen här som har bidragit till att hon i dag lever med yogiskt.

Om hotellet

Sunprime Waterfront ligger direkt vid stranden i Playa de Palma, bara tio minuter med buss från Palma stad. Här kan du njuta av en magnifik havsutsikt, slå dig ned i en skön solsäng eller ta ett svalkande dopp i poolen. Föredrar du salta vågor finns det en liten strand och badvik precis nedanför hotellet.

Frågor om resan?

E-post: konferens@ving.se
Ving Grupp & Konferens tel: 0771-345 678