Träningsresa till Palma med Tara

När: 12-19 maj 2018
Var: Sunprime Waterfront, Playa del Palma
Pris: Från 14.495:- per person för Taras prenumeranter (15.495:- för icke-prenumeranter). Avser del i dubbelrum
Avresa från: Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Jönköping, Sundsvall, Umeå, Skellefteå, Luleå

Häng med när Tara återvänder till underbara Sunprime Waterfront utanför Palma och en vecka av god mat, långa stränder och fantastiska träningspass! Träna, njut vid poolen, ät gott och fyll på med härlig inspiration. Resan passar såväl nybörjare som träningsvana. Var inte heller rädd för att åka ensam, här väntar flera nya vänner på dig.


Anmälan

Tips! Boka innan den 31 januari och få Maria Borelius bok Hälsorevolutionen utan kostnad.

I priset ingår:

  • Flyg t/r
  • Mat ombord flyget
  • Transfer t/r
  • Halvpension
  • Dryck/vin/öl till alla middagar
  • Fullspäckat träningsschema med bland annat dans, yoga och Jane Fonda-pass
  • Skönhetstips från taras expert Linnéa Öst
  • Utflykt till Palma med sightseeing och shopping
  • Cavamingel och inspirerande föreläsningar varje kväll
  • Välfylld goodiebag

Mer om resan

Malin Berghagen följer med oss på resan och tillsammans ska vi finna vårt inre lugn under hennes fantastiska yogapass. 2018 är även ett väldigt speciellt år för Malin då hon firar 20 år som yogini och vi på Tara tycker att det är fantastiskt att få vara en del av firandet.

Dessutom har vi nöjet att ha med oss Maria Borelius som gjort en stor personlig resa där hon sökt svaren på vad som är hälsosamt. Resan tog henne runt hela jorden och allt detta summeras i boken Hälsorevolutionen - vägen till en antiinflammatorisk livsstil, som kommer ut i butik snart.

Men varför nöja sig där när vi kan få med oss energiknippen Kristjan Lootus som vi lärt känna närmare i Let’s Dance. Dans är hans stora passion och det ska bli med stor glädje som vi lär oss nya danssteg tillsammans med Kristjan.

Flera av er känner säkert till taras skönhetsexpert Linnéa Öst och här kommer ni få möjligheten att ställa alla frågor kring skönhet direkt till Linnéa. Hon kommer även under veckan ha 3 föreläsningar om smink där ni tillsammans tar en närmare titt på er egen necessär.

Vi bor på underbara Sunprime Waterfront strax utanför Palma stad. På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löprundor, långa stränder, takterrassen och gym. Vi rekommenderar även starkt att cykla in till Palma stad en dag, cykelbana går längs havet hela vägen och bjuder in till underbart lugn och inspiration. Självklart är Taras alla fantastiska ledarledda pass inkluderade under veckan. Vi kommer att maxa vårt träningsschema med allt från yoga på stranden, crossfit, bootylicious, core, dans och Jane Fonda.

Så tveka inte – följ med oss till vackra Palma!

Program

Se programmet här (PDF)

Häng med på utflykt!

Under denna träningsvecka vill vi även erbjuda er något extra.

På måndagen samlas vi 08:30 för en härlig promenad in till Palma stad. Vi följer den vackra strandpromenaden hela vägen från hotellet in till katedralen. Väl framme är vi väl förtjänta av en uppfriskande smoothie/juice och vi tar sedan en liten sightseeing i Palma. Efter sightseeingen får ni ströva runt på Palmas gator själva för att utforska och inta valfri lunch och kanske shoppa lite också. Sen samlas vi åter igen vid 14:00 och promenerar tillbaka till hotellet där vi samlas på takterrassen för ett lugnande och reflekterande yogapass.
Självklart kommer SATS-tränarna erbjuda andra träningspass under dagen för er som vill stanna kvar på hotellet.

Malin Berghagen
Malin Berghagen

Malin Berghagen är föreläsare och yogainstruktör. Malin bor numera på Mallorca och talar sig varm för denna fantastiska ö och livsstilen här som har bidragit till att hon i dag lever med yogiskt.

Maria Borelius
Maria Borelius

Maria Borelius är aktuell med sin bok Hälsorevolutionen – vägen till en antiinflammatorisk livsstil. Under veckan kommer vi få 5 unika föreläsningar med utgångspunkt i boken och BLISS-konceptet. Under veckan kommer vi även få testa på träningspass med Maria i tvättäkta Jane Fonda style – så varför inte damma av dina gamla benvärmare och ta med på resan.

Kristjan Lootus
Kristjan Lootus

Även Kristjan Lootus från Let’s dance följer med på resan. Kristjan har dansat sen han var 7 år gammal och för honom är dans hans hobby, passion, jobb och kärlek. 2010 stod Kristjan bakom kulisserna och coachade alla paren i Let’s dance, men året efter var han själv deltagare och kammade hem segern tillsammans med Jessica Andersson.

Om hotellet

Sunprime Waterfront ligger direkt vid stranden i Playa de Palma, bara tio minuter med buss från Palma stad. Här kan du njuta av en magnifik havsutsikt, slå dig ned i en skön solsäng eller ta ett svalkande dopp i poolen. Föredrar du salta vågor finns det en liten strand och badvik precis nedanför hotellet.

Frågor om resan?

E-post: konferens@ving.se
Ving Grupp & Konferens tel: 0771-345 678