Kom i form med
VING OCH SPRINGTIME

Träningsresor med Ving och Springtime

Är du sugen på en härlig träningsresa? Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi en rad olika träningsresor för alla. Oavsett om du är en erfaren atlet, nybörjare, yngre eller äldre kommer du att hitta en resa som passar dig.

Boka den perfekta träningsresan för dig!

Aktiv senior: Palma 2019

23 - 30 mars 2019

Resan är för seniorer som tycker om att röra på sig, vill motionera mera eller vill komma igång med träningen. Här ges möjlighet att träffa nya människor, upptäcka nya platser och avnjuta Mallorcas välkända smaker. Den sociala gemenskapen är också en viktig del av resan.

Träningsresa Friskis&Svettis 2019

30 mars - 6 april 2019

På solsäkra Mallorca mixar du träning med äventyr och uteliv. Kombinera F&S-passen du älskar med äventyrsupplevelser som grottdykning och stand up paddle. Efter dagar fyllda med träning avrundar vi med mat och uteliv i Mallis mysiga gränder.

Fler resor

Mat- och träningsresa till Mallorca 2019

6 - 13 april 2019

En vecka som bara handlar om dig, där vårt mål är att med pepp, skratt, rolig träning, god- och hälsosam mat, inspirerande föreläsningar och gemenskap göra det här till en oförglömlig vecka.

Malins Mallorca 2019

13 - 20 april 2019

I Palma på Mallorca har Malin Berghagen skapat sin egen drömtillvaro. Maten, klimatet och yogan är tre viktiga grundstenar i hennes välmående. Här arbetar hon sedan flera år som yogainstruktör och har lärt känna ön som sin egen ficka.

Träningsresa med ViktVäktarna 2019

20 - 27 april 2019

Efter en väldigt lyckad vecka på Mallorca i våras så upprepar vi det i april 2019. Det blir en vecka fylld av bra träning blandat med matnyttiga föreläsningar. Tillsammans med ett härligt gäng instruktörer bjuder vi på ca 8 pass/dag. Lägg därtill härliga aktiviteter så som bergspass valbara äventyr på plats och inte minst sol och glädje förstås.