Simträning på semestern – Boka en simskola utomlands

SIMNING

Crawlkurs eller privat simträning?

Vill du träna simning på semestern och lära dig grunderna i crawl eller simma snabbare? På flera av våra egna hotell erbjuder vi simskola, och med en personlig simtränare kan du få en skräddarsydd crawlkurs helt utifrån dina egna förutsättningar. Eller något helt annat som passar dig. Tillsammans med din privata simlärare sätter du agendan och tränaren lägger upp ett eller flera träningspass för att du ska nå dina individuella mål.

Förkunskaper: Inga, lektionen anpassas efter dina förkunskaper och önskemål

Vi erbjuder även crawlkurser för nybörjare. Kurserna vänder sig till både vuxna och barn och har en åldersgräns på 12 år. Målsättningen är att du ska kunna simma minst 25 m crawl med korrekt andning efter avslutad kurs.

Förkunskaper: Simkunnig (minst 200 m bröstsim på djupt vatten)

Mer information om våra simskolor

HOTELL FÖR SIMTRÄNING

Poolen på Sunwing Cala Bona Beach

Sunwing Cala Bona Beach, Mallorca

11 juni - 18 augusti
Sunwing Cala Bona Beach på Mallorcas östra kust har genomtänkta lägenheter och ett poolområde som lämpar sig väl för simning. Ta med dig hela familjen och känn dig som hemma.

Sunwing Makrigialos Beach, Kreta

Sunwing Makrigialos Beach, Kreta

9 juni - 16 augusti
Sunwing Makrigialos Beach har ett av Kretas finaste lägen. Från stora delar av hotellet har du fantastisk utsikt över Medelhavet, och här finns goda möjligheter till simträning.

Ocean Beach Club, Kreta

Ocean Beach Club, Kreta

9 juni - 16 augusti

Ocean Beach Club är ett snyggt designhotell för dig som vill ha en lyxig familjesemester. Här kan du njuta av lugn och ro, och om du är sugen på simning kan du boka en crawlkurs.

Sunwing Sandy Bay, Cypern

Sunwing Sandy Bay, Cypern

10 juni - 17 augusti
Sunwing Sandy Bay på Cypern är ett paradis för både vuxna och barn som gillar simträning. Hotellet har flera stora pooler ligger precis vid havet.

Sunwing Kallithea Beach, Rhodos

Sunwing Kallithea Beach, Rhodos

19 juni - 19 augusti
Sunwing Kallithea Beach är som en mysig liten grekisk by längs med Rhodos kust. Här bor du i moderna lägenheter, många med både havsutsikt och poolaccess – perfekt för simning.