Träningsresa Relax & Reload Aktiv 50+

Sol, träning, rörelse, god mat och nya vänner.

Kan man få en bättre uppladdning inför julen? Följ med på vår aktiv 50 + vecka till Gran Canaria. Vi jobbar med humor, glädje, svett och avspänning. Med hjälp av våra engagerande tränare och vårt innehållsrika program så fylls du med energi och lust att fortsätta din träning och livsstilsförändring när du kommer hem. På kvällarna samlas vi kring restaurangbesök, underhållning och trevligt umgänge.
Nyhet i år är att vi har en Pilates expert med oss.

När: 7-14 december 2018
Var: Sunprime Atlantic View, Gran Canaria
Pris: Från 13.450:- per person, avser del i dubbelrum. Enkelrumstillägg från 3.650:-.
Avresa från: Stockholm, Göteborg, Malmö
I priset ingår: Halvpension, träningsprogram och föreläsningar, mat ombord, transfer


Anmälan

Begränsat antal platser. Resan kräver ett minimum antal deltagare för att genomföras.

Vid bokning är det viktigt att veta:
Resan är upplagd med många olika träningspass och aktiviteter under veckan som genomförs under eget ansvar och kräver att din hälsa orkar med de pass som du väljer att gå på. Vi har ej möjlighet att ha assistenter med oss då detta inte är en rehabiliteringsresa.

Mer om resan

Du kan välja hur många pass du vill, till exempel morgon-kom-i-gång, yoga, vattengympa, styrketräning, tabata, core, rörlighet, stretch, danspass, stolsträning. Du kan också lyssna på inspirationsföreläsningar om till exempel hälsa, styrka, andning eller hitta den träning som passar dig. Vi kommer att ha både lättare och tuffare pass som du kan välja på, både inomhus och utomhus.

När du bokat din resa är du välkommen på en informationsträff i Stockholm i slutet på oktober. Där bjuder vi lite gott och berättar mer om vad resan har att erbjuda.

Vi har personliga tränare både för gymträning, yoga, pilates eller rygghälsa.
Bokas på plats på våra informationstavla i foajén.

Andra aktiviteter som SUP, vandring, cykling och utflykter kan bokas via hotellet. Tennisbana finns också att hyra. Lunch ingår ej första dagen vid ankomst. Middagsbuffé ingår i priset vid ankomstdag. Avskedsmiddag ingår ej. Betalas på plats.

Alla aktiviteter utförs på eget ansvar.

Nu kör vi!

Exempel på aktiviteter och pass

 • Powerwalk med eller utan stavar (ta med egna stavar från Sverige).
 • Olika Yogapass, fysiska och lugna
 • Pilates
 • Core, stabilitet & balans
 • Discodanceaerobics
 • Tabata/ intervallträning kondition & styrka
 • Funktionell träning
 • Crossnature = Cirkelträning på stranden
 • Stretch & rörlighet
 • Meditation & avspänning
 • Gummibands träning med stolar
 • Vattengympa (uppvärmd pool)
 • Gymmet
 • SATS passen på hotellet
 • Kortare workshops under veckan
 • Rörlighetsträning & Stretching
 • Senaste forskning kring hälsa
 • Introduktion i Pilates
 • Introduktion i Yoga
 • Andning
 • Mat och mål

Avresetider

07 dec  ARN – LPA   07.35-12.30
14 dec  LPA – ARN   14.00-20.40

07 dec  GOT – LPA   08.00-12.25
14 dec  LPA – GOT   13.45-20.05

07 dec  CPH – LPA   07.00-12.15
14 dec  LPA – CPH   13.35-19.45

Träningsledare & Hälsocoacher

Anna Hansson

Anna Hansson

Du träffar Anna Hansson och hennes träningsteam. Anna har arrangerat hälsoresor sedan 1991 med stor framgång. Hon är reseledare, diplomerad friskvårdscoach, massör, tränare inom, core, styrka, dans och rörlighet. Anna är också föreläsare inom friskvård och hälsa.

När du bokat så maila Anna Hansson för mer frågor om upplägget anna@niana.se.

Anette Fällström

Anette Fällström

Ni träffar även Anette Fällström på olika pass under veckan. Hon har arbetat som idrottslärare under många år. Driver nu en förening där hon arbetar med friskvård i Sollentuna Kommun. Hon arbetar också med seniorträning och som massör och SPA terapeut på en skönhetssalong. På fritiden sedan många år tillbaka tränar hon ungdomar på elitnivå i truppgymnastik. Anette’s mål med sina träningspass, är att stärka kropp, sinne och själ. På våra resor leder hon blan annat vattenträning och olika gympapass med fokus på kondition, styrka, balans och rörlighet. Hon brinner alltid för att alla ska få må bra och skapar en härlig gemenskap och glädje genom sin träning.

Cilva Forssberg

Cilva Forssberg

Cilva Forssberg är Hälsopedagog, Kommunikolog, Pilates- och Yogainstruktör. Hon har lång erfarenhet av att ha arbetat med träning och hälsa som instruktör i olika former av gruppträning, och de senaste 20 åren som Pilates- och yogainstruktör. Cilva kommer att hålla i pilatespass, i ett lugnt skönt tempo där de enkla, stärkande och mjuka inkännande pilatesövningar blandas med effektiv andnings- och koncentrationsteknik, avslappning och meditation. Pilatespassen är utformade så att alla, utifrån sina egna förutsättningar, kan följa med.

Carina Helin

Carina Helin

Carina Helin Carina är hälsoutvecklare, personlig tränare, kostrådgivare, certifierad massör och gruppträningsinstruktör inom Yoga, Core, rörlighet, styrka samt utomhusträning.
Hon arbetar för att peppa dig till att hitta din motivation och ge inspiration till träning och glädje oavsett om du är nybörjare eller van att träna. Carina lägger stort fokus på återhämtning och balans för både kropp och sinne, så att du kan komma tillbaka starkare både mentalt och fysiskt.

Karin Engström

Karin Engström är Idrottslärare och ägare till framgångsrika träningsverksamheten Oasen Bad och Motion på Kungsholmen i Stockholm sedan 2005. Hon har instruerat grupper sedan 1986 och har specialiserat sig på gruppträning på land och i vatten samt rygg, nack- och rörlighetsträning.

Gunilla Turner

Gunilla Turner

Gunilla Turner är VD och grundare till företaget PEAK Utbildningar som arbetar med att hjälpa individer och organisationer att nå sin mål genom effektivt självledarskap och god hälsa. Gunilla är en inspirerande och uppskattad coach och brinner för att hjälpa andra människor att leva sina drömmar och nå sina mål. Under resan kommer Gunilla att inspirera hur man kan hitta sin inre energi genom PEAK modellen för att nå sina mål i livet.

Niana och Hansson & Restore

Ving i samarbete med Niana och Hansson & Restore

Frågor om resan?

E-post: anna@niana.se

Vill du ha mer information och bilder från Hansson & Restores träningsresor? Besök Hansson & Restores hemsida,
eller Hansson & Restores Facebooksida.