TRÄNINGSRESA TILL PALMA

Träningsresa Relax & Reload till Palma med Niana

Sol, träning, rörelse, god mat och nya vänner

Kom i form eller bara njut av denna underbara personliga träning- & wellnessresa till Palma på Mallorca. Nianas team tar dig med in i träning och hälsa med humorn och glädjen som fokus. Alla kan hänga med oss på våra resor och på våra pass. Nybörjare som avancerade.

När: 1-8 juni 2019
Var: Sunprime Waterfront, Playa de Palma
Pris: Från 14.000:- per person, avser del i dubbelrum.
Avresa från: Stockholm, Göteborg, Malmö


Resan är fullbokad, men se gärna våra andra träningsresor

Begränsat antal platser. Resan kräver ett minimum antal deltagare för att genomföras. Åldersgräns: 16 år.

Vid bokning är det viktigt att veta:
Denna resa kräver att du kan genomföra aktiviteterna under veckan på eget ansvar. Resan är upplagd med många aktiviteter och pass under veckan som kräver att din hälsa orkar med de pass som du väljer att gå på. Vi har ej möjlighet att ha assistenter och vill informera att detta inte är en rehabiliteringsresa. Det finns alltid läkare på hotellen vid behov.

I priset ingår:

  • Flyg t&r
  • Mat ombord på flyget
  • Transfer t&r
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension (frukost & lunch)
  • Enkelrum mot tillägg
  • Fullspäckat träningsprogram

Avresetider:

Stockholm – Palma
07.30-11.00
Palma – Stockholm
12.30-16.05

Göteborg – Palma
07.00-10.10
Palma – Göteborg
11.30-14.45

Malmö – Palma
07.45-10.40
Palma – Malmö
12.00-15.00

Mer om resan

Om resan

Professionella välutbildade instruktörer, föreläsare, hälsocoacher som ger dig motivation och energi under veckan. Du väljer själv vilka pass du vill delta i från ett späckat schema fyllt med glädjefull träning på både tuff och lugn nivå och spännande föreläsningar. På denna resa jobbar vi med glädje, lust, engagemang och energi. Läs mer Vi bor på Sunprime Waterfront i Playa de Palma – bästa vuxenhotellet med lugn spa-känsla och musik på kvällarna, då vi minglar och lär känna nya bekantskaper. Passen är både inne och utomhus. På kvällarna går vi ut och äter på trendiga och goda restauranger i Palma till egen kostnad.Vi minglar, lär känna varandra, skapar nya möten och får nya vänner. Du kan åka själv, med en kompis eller partner. Häng med oss!
 
Om Playa de Palma
Playa de Palma passar perfekt för dig som vill bo direkt vid stranden men som ändå vill ha nära till shoppingen, kulturen och nöjena i Palma stad. Strandpromenaden är som gjord för en löprunda eller cykeltur och gillar du golf finns det flera fina banor i närheten.
 
Ving har två Sunprime Hotels i Playa del Palma, Sunprime Waterfront och Sunprime Palma Beach. Båda hotellen ligger precis vid stranden och erbjuder en hel del för dig som vill ha en aktiv semester. Här finns till exempel gratis gym, SATS-klasser i luftkonditionerade lokaler och möjlighet att hyra cyklar av hög kvalitet, för både landsväg och terräng. Båda hotellen har också spa, där du kan välja mellan flera sköna behandlingar efter träningens slut.
Dölj

Exempel på aktiviteter och pass

• Powerwalk med eller utan stavar (ta med egna stavar)
• Joggingskola från noll
• Yogapass (flow,mediyoga,power)
• Core, stabilitet & balans
• Disco dance aerobics
• Zumba
Läs mer • Tabata
• Stepintervall
• Niana in Shape = funktionell träning, styrka & kondition
• Crossnature
• Stretch & rörlighet
• Meditation & avspänning, andning
• Vattenträning i bassängen
• Träna i gymmet
• SATS passen på hotellet
• Kortare seminariepass under veckan
• Rörlighetsträning & stretching
• Träning för hjärnan
• Bästa maten för god hållbart liv och hälsa
• Andning
• Återhämtning
Dölj

NYHET!

Gästföreläsare Heléne Hedqvist - Retorik expert.

Heléne Hedqvist är retorikcoach och grundare av Retorikstudion (2012). Helene har studerat retorik vid Södertörns Högskola och är utbildad skådespelerska vid anrika Lee Strasberg Theatre Institute i New York. Helene har specialiserat sig på individuell träning i retorik och presentationsteknik för chefer och ledare. Hennes unika expertis har gjort henne till en flitigt anlitad konsult bland landets mest namnkunniga profiler inom svenskt näringsliv, hon anlitas som retorikexpert på bland annat SVT och Svenska Dagbladet. Hon är författare till boken Den personliga retoriken, Ekerlids förlag 2017.

Under vår vecka på Mallorca kommer Heléne att inspirera och bidra med verktyg till att stärka innersta kärnan, det vill säga knopp och kropp i balans för ett optimalt personligt uttryck.

Foto: Peter Knutson

Projektledare & tränare på resan

Anna Hansson - tränare och livsstilscoach

I dag arbetar Anna som affärsutvecklare i hälsa för företag. Anna har jobbat med Wellnessresor och var pionjär med hälsoresor redan 1990. Anna föreläser inom folkhälsa, och är specialiserat inom rörlighetsträning och varit gruppträningsinstruktör i 28 år.

Anna är dansutbildad i Madrid, Kalifornien och på GIH i Stockholm. Hon undervisar i tabata, sals,dans, yoga, styrka stabilitet. Hon är även utbildad idrottsmassör på Axelsson i Stockholm.

– Träning och rörelse är ett måste i vardagen för att ha energi i dag med den stillasittande tillvaron vi har på jobbet, så en aktiv semester är jättebra för kropp och själ.

Jag värnar om en helhetshälsa motiverar alla målgrupper inom träning till en ny eller nästa nivå,nybörjare som vältränade.Att hitta sin egen träning på sin egna nivå och återhämtning samt boosta sig själv är nyckeln till att orka med vårt stressiga liv i dag för att hålla hela livet.

Varmt välkommen att hänga med oss och mitt team!

Carina Helin

Carina Helin

Carina jobbar på Niana som chefskoordinator, personlig tränare, kostrådgivare & yogainstruktör och hjälper dig gärna med ett eget träningsprogram eller andra råd inom träning, oavsett om du är otränad eller tränad. Eller vill du bara ha ett roligt pass utomhus i sanden eller yoga och få tips på effektiva övningar att göra utanför gymmet. Hon är även vår koordinator och kreativa ledare i humor.

Gunilla Turner - vår livsstilscoach

Gunilla är VD och grundare till företaget PEAK Utbildningar som arbetar med att hjälpa individer och organisationer att nå sina mål genom effektivt självledarskap och god hälsa. Gunilla är en inspirerande och uppskattad coach och brinner för att hjälpa andra människor att leva sina drömmar och nå sina mål. Under vistelsen på Mallorca kommer Gunilla att inspirera hur man kan hitta sin inre energi genom PEAK modellen för att nå sina mål i livet.

Tania Ginard

Tania Ginard

Vår proffsgästinstruktör från Sollentuna som numera bor på Mallorca. Hon tar oss med på äventyr in i Zumbadansens koncept under veckan.

Lina Florevin

Lina Florevin kommer från Vaxholm. Lina kommer att hålla i Zumbafitness
— Jag älskar träning rörelse och dans. Min bästa upptäckt var när jag provade Zumba första gången. Det är en träningsform för alla. Den är rolig lekfull med enkla danssteg som alla hänger med på, men även att det är en högintensiv fettförbrännande träningsform. Musiken till träningen kommer att ta oss på en jorden runt resa.

Marie-Louise Broman

Marie-Louise Broman

Marie-Louise är från Stockholm och från Dalarna och har lång erfarenhet som instruktör inom gruppträning. Hon instruerar i yoga, funktionell träning, step, danceaerobics, core mm.Marie-Louise är känd för sina energifulla klasser där hon sprider glädje och motivation till sina deltagare. Hon är också utbildad farmaceut och jobbar med hudvård inom Apotek Hjärtat.
Hon kommer att leda pass och kommer även prata hudvård under resans gång.

Clea Sangborn

Clea är fysiska Yoga lärare. Hon är fd.dansproffs och jobbar idag som yogalärare på Niana i Vaxholm, hon är också försvarsadvokat. Hon kommer att ha poweryoga under veckan på den underbara takterassen på hotellet.

Ving i samarbete med Niana och Hansson & Restore

Frågor om resan?

E-post: anna@niana.se

Vill du ha mer information och bilder från Hansson & Restores träningsresor? Besök Hansson & Restores hemsida,
eller Hansson & Restores Facebooksida.