Träningsvecka Outdoor + yoga Madeira

Kickstarta våren och dig själv med en outdoor och yoga-vecka på Madeira tillsammans med Systrar i bergen.

Under veckan på Madeira är det träning i härlig utomhus miljö som står i fokus! Tillsammans erfarna ledare blir det varierad träning, med bland mycket annat vandring och yoga.

När: 17-24 mars, 2020
Var: Galomar
Pris: Från. 14 100:- per person. Enkelrumstillägg (från 2.200:-) begränsat antal
Res direkt från: Stockholm och Göteborg


Anmälan
Alla är välkomna med på denna härliga resa, det enda grundkravet är att du kan gå 10-12 km i lugnt tempo utan att stanna.

I priset ingår:

  • Klimatkompenserad Flygresa t/r
  • Bagage
  • Mat ombord på flyget
  • Transfer
  • Hotell
  • Frukost och middag varje dag
  • Träningsprogram

Mer om resan och Systrar i bergen

Systrar i bergen AB är en outdoorbyrå som grundades mars 2015 i Italienska alperna. Johanna Nygård, grundare och guide i outdoorbyrån, sökte länge efter resor och aktiviteter i bergen och naturen där hon kunde möta likasinnade utifrån upplevelse framför prestation. Läs mer Med en bakgrund som kommunikatör inom marknadsföring och reklam ville hon bjuda in fler att upptäcka bergen utifrån en femininitet, där budskap från en kvinnlig kommunikation alltid får stå i centrum.
 
Monte Rosa, bergen där Systrar i bergen skapades, är italienska och betyder ”De rosa bergen”. Rosa är så även en symbolik som står för omsorg, medkänsla och kärlek. Vilket kan översättas till kvinnliga budskap i kommunikation.
 
Genom vår filosofi om ett systerskap i bergen vill vi lyfta dessa mjuka värden tillsammans med vår kunskap och passion för att visa nya äventyr och upplevelser i berg och natur.
 
Systrar i bergen består av ett team av guider och instruktörer. Med oss kan du upptäcka bergen oberoende av din nivå eller tidigare erfarenhet. Tillsammans har vi kul!
I samarbete med Ving arrangerar vi vandringsresor där du som gäst premierar kvinnliga guider inom outdoor. Varmt välkommen på en resa som är fylld av nya äventyr och upplevelser i en fantastisk miljö mellan berg och hav längsmed Mallorcas kustlinje!
Dölj
 

Program Outdoor-vecka 17-24 mars 2020

Program för resan

Flyginformation

17/3
Avresa Stockholm 08:55. Ankomst Funchal, 13:25.
Avresa Göteborg, 09:20. Ankomst Funchal, 13:25.

24/3
Avresa Funchal, 14:25. Ankomst Stockholm, 20:55.
Avresa Funchal, 14:25. Ankomst Göteborg, 20:20.
Flygtiderna kan ändras, för korrekta flygtider se din biljett.

Tidigare resor

Bilder från tidigare resor med Systrar i bergen

Klimatkompenserade flygresor

Klimatkompenserade resor

Vi klimatkompenserar alla flygresor oavsett flygbolag. Dessutom klimatkompenserar vi också ditt boende om du bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels eller Ocean Beach Club, samt alla våra transfers på resmålen. Bra va?

Frågor om resan?

E-post: konferens@ving.se
Ving Grupp & Konferens tel: 0771-345 678