Yoga- och klättringsresa till Mallorca

Yoga och Klättrings Resa med Johanna Nygård ( grundare till Systrar i Bergen samt Klätterinstruktör ) och Aschima ( b.la Yoga och Medvetande coach, skapare till ny yogaform – Feminine Yoga )

När: 28 april – 5 maj 2020
Var: Mallorca Sunprime Waterfront
Pris: Från. 12.595:- per person
Res direkt från: Stockholm, Köpenhamn och Göteborg
OBS. 16 års åldersgräns


Anmälan
Du kan välja att enbart komma med och Klättra eller att utöva Yoga. Du behöver EJ delta på alla pass för att följa med på resan.

I priset ingår:

  • Flyg t/r
  • Mat ombord
  • Transfer till hotellet
  • Hotellövernattning 7 nätter
  • Halvpension, frukost och middag alla dagar inkl dryck
  • Yoga och Klättring

Mer om resan och Systrar i bergen

Varmt välkomna att delta på en Medveten vecka i vår, med YOGA och Klättring i den vackraste miljön på Mallorca

Läs mer Johanna och Aschima delar Klättring och Yoga med fokus att stanna i nuet och bli i enhet med oss själva och naturen. Samt glädjen att vara och utforska i kroppen. Johanna och Aschima kommer att finnas även vid flertalet Middagar där vi kan vara tillsammans i närvaro. En av dagarna är du välkommen att följa med på utflykt till mallorcas Vattenfall, där vi Klättrar och Yogar I naturens magi!
 
Aschima erbjuder 2 Yoga pass/dag och Johanna tar er varje dag till platser för Klättring. Du kan välja att enbart komma med och Klättra eller att utöva Yoga.
Dölj

Krav: För att delta behöver du kunna använda din kropp och vara naturligt frisk, vilja komma djupare i närvaro och bli smidigare i din kropp - utöka din Yoga kunskap och ha lusten och modet att klättra de mallorcanska klipporna med Johanna.

Under vistelsen kan du boka privata Yoga sessioner med Aschima.

Klättra med Johanna

Klättringen genomförs som en Prova på-topprepsklättring eller/och ledklättring beroende på din nivå. Har du sedan tidigare rött kort (klättring inomhus) eller erfarenhet från ledklättring har du möjlighet att klättra både led- och topprep.

Läs mer För dig som inte klättrat eller bara provat på klättring utomhus kommer att kunna följa med och klättra på topprep. Klättringen på Mallorca är i huvudsak på kalksten med stor variation på gradering av leder. Till varje klättring tar vi oss med en transfer och från parkeringen har vi allt som oftast en 5-15 minuters approach till klippan. Att klättra på Mallorca är en fantastisk naturupplevelse. Vi kommer att besöka olika klippor med vackra utsiktsplatser, enkla djungelliknande approacher och ett rikt och vänligt djur- och fågelliv.Dölj

( Du behöver egen klättersele och klätterskor för att kunna delta på klättringen. Har du ingen klätterhjälm finns detta att låna under resan.)
 

Yoga med Aschima

Aschima som Yogalärare hjälper dig att öka närvaro och vara i nuet, samtidigt arbeta med kropps- och andningstekniker från YOGAN.
Varmt välkommen på Yoga pass med Aschima, grundare av en ny Yoga metod som hon kallar Feminine Yoga, där kontakten till din andning och att hitta rätt kroppsrörelser för dig, utan stress eller belastning, är i fokus.
 
Du kommer att öka din närvaro - kroppsmedvetenhet - vighet - vitalitet och självkärlek, ju mer du utövar Yogan. Kom gärna med en intention att ta med dig Yogan hem och fortsätta själv efter resan , för livskraft och kärlek till Kropp och medvetande.

Passen är 1,5 timmar långa och uppdelade i Närvaro, Andning, Kropps Aktivitet och Avslappning.

Preliminärt program för resan

Johanna kommer att ta med sig gäster till områden för klättring och prova på-klättring. Aschima ger Yoga - 2 pass/dag - Valfritt att delta på Yoga /Klättring

28/ 4:
Ankomst - Välkomstmöte med presentation av veckans aktiviteter - Presentation av Johanna som leder Klättring samt Aschima som ger Yoga. - Aschima ger Andning och Namasté Yoga övning som fyller veckan med energi inuti. Middag

Läs mer 29/4
10.30 - 12.00 Yoga med Aschima
10.00 -13.00 Klättra med Johanna
16.00 - 19.00 Klättra med Johanna
17.00 - 18.30 Yoga med Aschima
 
30/4
10.30 - 12.00 Yoga med Aschima
10.00 - 13.00 Klättra med Johanna
16.00 - 18.00 Klättra med Johanna
17.00 - 18.30_ Yoga med Aschima
 
1/5
11.00 - ca 18.00
Utflykt till Vattenfall - Vi beger oss till område ca 30 min ifrån Palma med vackra berg och vattenfall där man kan pröva på Klättring eller Yoga tillsammans med Aschima eller utföra Yoga i din egen takt. Vi äter lunch tillsammans.
 
2/5
10.30 - 12.00 Yoga med Aschima
16.00 - 19.00 Klättra med Johanna
17.00 - 18.30 Yoga med Aschima
 
3/5
10.30 - 12.00 Yoga med Aschima
16.00 - 19.00 Klättra med Johanna
17.00 - 18.30: Yoga med Aschima
4/5
10.00 - 13.00 Klättra med Johanna
16.00 - 19.00 Klättra med Johanna
17.00 - 18.30 Yoga med Aschima
5/5
Hemresa
Dölj

Instruktörer på resan

Bilder från tidigare resor med Systrar i bergen

Johanna Nygård

Johanna Nygård är grundare till outdoorbyrån Systrar i bergen. En byrå som verkar utifrån en feminin filosofi i bergen där mjuka värden är i centrum. I Systrar i bergen är vi ödmjuka inför naturen och tillsammans lyfter vi varandra utan tävlan eller prestation.

Alla kurser och event leds av kunniga instruktörer/guider i Systrar i bergen och genom nätverk av bergsguider beroende på aktiviteter och plats. Vi premierar kvinnliga guider och instruktörer.
 
Johanna jobbar, förutom som skidguide/-instruktör, också som Klätterinstruktör. Hon leder klätterkurser både inomhus och utomhus.
 
Johanna började klättra för att utmana sina höjdrädslor och lära sig mer för att kunna komma längre ut på berget i sin skidåkning. Klättring är en av de bästa aktiviteterna för att känna en total närvaro i ditt utövande. Just kombinationen yoga och klättring är otroligt vacker. Yogan blir ett verktyg som hjälper dig att behålla din andning i utmanande situationer och att vara medveten om din kropps rörelser på klippan.

Mer om Johanna: www.systraribergen.se

Aschima

Aschima arbetar som Yoga och Reiki lärare samt Awakening Coach. Hon har klienter runt hela världen, är van Retreat hållare och har arbetat med att hjälpa människor till inre närvaro och livsglädje i över 15 år. Hon skapar även helande musik och har gett ut CD med Mantran och Helande musik/ Spotify: Aschima

Mer om Aschima: www.FeminineBudda.com
 

Frågor om resan?

E-post: konferens@ving.se
Ving Grupp & Konferens tel: 0771-345 678