LÖPNING

Löpträna på semestern

Våra barnvänliga Sunwing Family Resorts och vuxenhotell Sunprime Hotels är perfekta utgångspunkter för en stenhård löprunda eller skonsam joggingtur. Vi har kartlagt våra favoritrundor och gjort dem nedladdningsbara till RunKeeper och MapMyRun. De kan även laddas ned till andra appar som kan importera GPX-filer.

Löpresor

Löparläger med Next Level Running - Gran Canaria

6-13/2 2019. 12.540:- per person.
Häng med Next Level Runnings landslagsmeriterade löpcoacher till Gran Canaria, och ta din löpning till nästa nivå! En fullspäckad träningsresa med fokus på styrka, rörlighet och teknik.

Rekommenderade familjehotell

Sunwing Alcudia Beach, Mallorca

Sunwing Alcudia Beach har allt du behöver för familjesemestern. Dessutom passar både stranden och omgivningarna utmärkt för en löptur.

Sunwing Cala Bona Beach, Mallorca

Sunwing Cala Bona Beach ligger på Mallorcas östra och kanske vackraste kust. Här finns det gott om möjligheter till varierande och rolig löpning.

Sunwing Makrigialos Beach, Kreta

Sunwing Makrigialos Beach ligger vid en av Kretas härligaste stränder. De kuperade omgivningarna gör det lätt att variera svårighetsgraden på löpträningen.

Sunwing Fañabé Beach, Teneriffa

Prisbelönta Sunwing Fañabe Beach har flera gånger fått utmärkelsen bästa familjehotell. Runt hotellet hittar du snabbt en löprunda som passar dig.

Sunwing Kamala Beach, Phuket

Familjehotellet Sunwing Kamala Beach ligger vid ett av svenskarnas favoritresmål i Phuket. Runt hotellet hittar du enkelt en rolig och utmanande löprunda.

Sunwing Bangtao Beach, Phuket

Sunwing Bangtao Beach ligger vid en av Phukets bästa stränder, som är åtta kilometer lång och idealisk för löpträning.

Rekommenderade hotell för vuxna

Sunprime Atlantic View, Gran Canaria

Populära vuxenhotellet Atlantic View ligger i semesterfavoriten Playa del Inglés. En löptur är ett perfekt sätt att utforska omgivningarna på.

Sunprime Coral Suites, Teneriffa

Sunprime Coral Suites ligger i populära Playa de las Américas. Här finns det goda möjligheter till löpträning, inte minst vid strandpromenaden ett stycke bort.

Sunprime Waterfront, Mallorca

Sunprime Waterfront ligger direkt vid stranden i Playa de Palma. Strandpromenaden nedanför hotellet passar perfekt för en löprunda.

Sunprime Palma Beach, Mallorca

Sunprime Palma Beach ligger direkt vid stranden i Playa de Palma. Strandpromenaden nedanför hotellet passar perfekt för en löprunda.

Sunprime Kamala Beach, Phuket

Sunprime Kamala Beach ligger vid ett av svenskarnas favoritresmål i Phuket. Här finns allt för din vuxensemester. En löptur före frukost är en perfekt start på dagen.

Seeda dig till Lidingöloppet

Är du anmäld till att springa något av loppen under TCS Lidingöloppshelgen? Genom vårt samarbete med Lidingöloppet har vi gjort det möjligt att seeda sig på alla våra hotell där vi har digitalt utmärkta löprundor. Det enda du behöver göra är att springa en löprunda som är minst 9 km lång med hjälp Runkeeper, MapMyRun eller Endomondo. När du är klar tar du en skärmbild på tid och distans, mejla sedan bilden tillsammans med ditt personnummer och ditt namn till info@lidingoloppet.se.