Löparresor för dig som vill komma igång med löpning eller ta dig till nästa nivå.

LÖPARRESOR

Löparresor med Ving

Älskar du att springa på semestern? Då är våra löparresor perfekta för dig!

Oavsett om du vill komma igång med löpning eller är en erfaren atlet, har vi löparresor som passar utmärkt som semesteralternativ. Följ med på en av våra löparresor eller bo på ett av våra hotell där bra löprundor väntar runt hörnet. Anpassa din löparresa efter hur mycket och på vilket sätt du vill träna.

Läs mer Löpträna på till exempel våra barnvänliga Sunwing Family Resorts eller vuxenhotellen Sunprime Hotels, som är perfekta utgångspunkter för dig som vill ta en stenhård löprunda eller komma igång med löpningen. Vi har kartlagt våra favoritrundor för din löparresa och gjort dem nedladdningsbara till RunKeeper och MapMyRun. De kan även laddas ned till andra appar som kan importera GPX-filer.
 
För dig som ska träna löpning inför en Svensk klassiker har vi flera löparresor med hotell som är klassikercertifierade.
Dölj

Familjehotell som passar för löparresor

Här hittar ni familjehotell som passar såväl den erfarne löparen, som den som vill komma igång med löpningen

Hotell för vuxna som passar för löparresor

Träna löpning under semestern och njut sedan lite extra av allt hotellen har att erbjuda

Seeda dig till Lidingöloppet

Är du anmäld till att springa något av loppen under TCS Lidingöloppshelgen? Genom vårt samarbete med Lidingöloppet har vi gjort det möjligt att seeda sig på alla våra hotell där vi har digitalt utmärkta löprundor. Du behöver inte åka på en löparresa för att seeda dig. Det räcker med att springa en löprunda som är minst 9 km lång med hjälp Runkeeper, MapMyRun eller Endomondo. När du är klar tar du en skärmbild på tid och distans, mejla sedan bilden tillsammans med ditt personnummer och ditt namn till info@lidingoloppet.se.