Träning för hela familjen på Sunwing Makrigialos Beach på Kreta

Rörelseglädje för hela familjen när konceptet Frisk och Stark Familj med Anna Lissjanis och Milla Åkerlund kommer till Sunwing Kreta.

När: 11 - 18 juni
Var: Sunwing Makrigialos Beach
Pris: från 10.550:-vuxen, 4105:- barn (3-11 år), 5215:- ungdom (12-18 år)
Res från: Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn

💛 Aktiviteter för hela familjen
💛 Ett av Greklands bästa familjehotell
💛 Anpassad träning för alla


Anmäl dig till resan här

I priset ingår:

  • Klimatkompenserad flygresa
  • Del i lägenhet
  • Mat ombord på flyget
  • Transfer
  • Bagage
  • Veckoprogram

Möjliga tillval

Frukost
Sunwing Inclusive
Sunwing All Inclusive

Träningsresa för hela familjen
Familjeträning
Träna med familjen

Mer om resan

Frisk och Stark Familj är ett koncept som bygger på rörelseglädje för både barn och vuxna – ofta tillsammans. Barn älskar att vara med och göra samma som vuxna. Det bygger gemenskap och är en viktig grund för hälsa i framtiden. Öka semesterns njutning med rolig träning, både tillsammans med era barn och var för sig. Träffa likasinnade familjer som värdesätter sin hälsa samtidigt som ni njuter av sol, bad och ledig tid med god mat och avkoppling.

Läs mer Veckan kommer bl.a. att innehålla mini- och maxifys, bollspel, yoga för barn och vuxna och en familjevandring. Vi kommer också anordna roliga workshops, en där vi gör nyttigt lördagsgodis och även en som vi kallar Big & Small 6. Här går vi igenom och tränar våra naturliga (och många gånger bortglömda) grundrörelser.
 
Denna resa passar både för den som redan är aktiv eller den som vill bli det. Det är inga åldersgränser på passen, utan all aktivitet anpassas utifrån barnens ålder.
Dölj

Instruktörer på resan

Anna Lissjanis och Milla Åkerlund

Anna

Läs mer Anna är en Jämtländsk träningsentreprenör bosatt i Stockholm, personlig tränare sedan 19 år tillbaka. Hon brinner för att inspirera andra till styrka - inifrån och ut, med stort fokus på familjehälsa. Anna är själv mamma till 4 barn, bloggar på annalissjanis.se och arrangerar konceptet "Frisk & Stark Familj". Träning har varit en del av hennes liv från barnsben och idag lever hon ett aktivt liv fullt av styrketräning, löpning, yoga och skidåkning ihop med familjen.Dölj
 

Milla

Läs mer Milla är en PT och mindfulness-instruktör samt mamma till två aktiva pojkar, 6 och 8 år. Hon har under flera år jobbat med familjeträning i och med konceptet Frisk och Stark Familj och bloggar på coachmilla.com. Förutom att vara väldigt mycket hockeymamma så spenderar Milla mycket tid i naturen, både ensam och tillsammans med familjen. Ridning, löpning, vandring och segling tillhör några av favoritaktiviteterna på fritiden.Dölj

Mer information

För frågor om flyg och boende
Tel: 0771-345 678
E-post: traningsresor@ving.se