Yogaresa till Rhodos

Yogaresa på Rhodos

Resan är fullbokad
När: 16-23/9 2018
Var: Rhodos, Sunprime Miramare
Pris: 12.650:- per person
Avresa från: Stockholm, Göteborg, Malmö

Välkommen till en vecka fylld av kontraster, där stillhet möter utmaningar och där Du får utforska balansen mellan kropp, själ och andetag. Under veckan får du känna av yogans djup och bredd genom allt från meditation och andningsmedvetenhet, värmande morgonflöden, lekfull Acroyoga, svettiga vinyasaklasser samt även lugn och läkande Yinyoga i skuggan under palmerna. Alla klasser kommer att hållas utomhus.


I priset ingår:

  • Flyg t/r
  • Mat ombord på flyget
  • Transfer t/r
  • Del i dubbelrum
  • Sunprime Inclusive
  • Fullspäckat program
Mer om resan

Det här är resan för dig som vill investera i din fysiska och mentala hälsa och starta hösten med en boost. På tidigare resor har flera rest på egen hand och uppskattat både tid och utrymme att vara själv men samtidigt ha sällskap under frukost och middagar som vi äter gemensamt. Efter resan får du med dig ett yogaprogram att fortsätta praktisera med hemma.

Program för veckan

Therése Furudal

Yogalärare är Therése Furudal Hydén, som driver företaget Yoga Stories. Therese är en uppskattad presentatör på träningsevent runt om i Norden och hennes klasser kännetecknas av personlighet och närvaro. En mix av djup och lätthet, skratt och allvar.

Yogalärare under veckan är Therése Furudal Hydén. Hennes klasser kännetecknas av personlighet och närvaro.

Om hotellet

Välkommen till Sunprime Miramare Beach – direkt vid havet i Ixia på Rhodos vackra västkust och inte mer än 4,5 km från Rhodos stad. Utsikten över havet är spektakulär.

Välkommen till Sunprime Miramare Beach – direkt vid havet i Ixia på Rhodos vackra västkust och inte mer än 4,5 km från Rhodos stad. Utsikten över havet är spektakulär.

Yoga Stories
Frågor om resan?

E-post: konferens@ving.se
Ving Grupp & Konferens tel: 0771-345 678