En Svensk Klassiker
EN SVENSK KLASSIKER

Träna inför En Svensk Klassiker

Vill du träna inför en klassiker under semestern så har vi hotellen för dig. Tillsammans med En Svensk Klassiker har vi tagit fram en ny certifiering: Klassikerhotell.

På våra Klassikerhotell har du bra förutsättningar för träning inför de fyra klassikergrenarna; cykling, simning, skidåkning och löpning och här har du alltid nära till faciliteter som bl.a. inomhuspool, löprundor och uthyrning av cyklar. Vill du komplettera träningen med styrketräning och gruppträning har hotellen även ett välutrustat gym och träningsklasser. Skulle du efter ett par hårda träningspass behöva lite avkoppling erbjuder hotellens spa både massage och andra välgörande behandlingar.

Det här finns på våra klassiker-hotell

 • Digitalt utmärkta löprundor
  Olika distanser mellan 2 km – 10 km
 • Digitalt utmärkta cykelrundor
  Olika distanser mellan 25 km – 80 km
 • Lämpligt för simträning i pool och öppet vatten
 • Möjligt att boka PT sim eller crawlkurs (Sunwing Cypern, OBC Cypern)
 • Digitalt utmärkta rundor för rullskidor
  Olika distanser mellan 6 km – 18 km
 • Uthyrning av cyklar (Sunwing Alcudia, Sunprime Waterfront)
 • Uthyrning av rullskidor (Sunwing Alcudia)
 • Stakmaskin (Sunprime Waterfront, Sunwing Alcudia)
 • Uthyrning av gåstavar (Sunwing Alcudia)

Våra Klassikerhotell

Sunwing Alcudia Beach, Mallorca

Sunwing Alcudia Beach har allt du behöver för härlig familjesemestern. Dessutom passar både stranden och omgivningarna utmärkt för en cykeltur, löprunda eller varför inte ett simpass i havet.

Sunprime Waterfront, Mallorca

Sunprime Waterfront passar utmärkt för dig som reser utan barn. Här bor du vid stranden i Can Pastilla med närhet till den härliga staden Palma. Omgivningarna och stranden i Can Pastilla passar dessutom utmärkt för en cykeltur, löprunda eller varför inte ett simpass i havet.

Sunwing Sandy Bay, Cypern

På Sunwing Sandy Bay Beach kan du kombinera din familjesemester med träning inför klassikern. Omgivningarna runt hotellet passar sig både för en löprunda, en cykeltur, en runda på rullskidor eller varför inte ett simpass i havet.

Ocean Beach Club, Cypern

OBC Cypern erbjuder gott om möjligheter till en aktiv semester, precis som grannhotellet Sunwing Sandy Bay. På hotellet finns ett välutrustat gym, och runt hotellet finns alla möjligheter för löprundor, cykelturer, en runda på rullskidor eller simpass i havet.

Ocean Beach Club, Gran Canaria

På Ocean Beach Club Gran Canaria kan du träna på simning, löpning, cykling och stakning. Toppa formen i de fyra klassiker grenarna samtidigt som du har en skön och behaglig semester på vårt fina Ocean Beach Club i Playa del Cura.