Res med DanstSteget till Kroatien

DansSteget Sol på sitt fjärde år och med sin somrigaste resa hittills!

Kunskap om hälsa ger hälsa. Dans ger glädje och hälsa. En kombo borde bli… succé!

DansSteget förpackar detta till dig i 2020 års DansSteget Sol. Vi åker till underbara Brela i Kroatien och till hotellet Bluesun Soline där vi känner oss lite som släktingar som kommer tillbaka år efter år!

När: 30 maj – 6 juni 2020
Var: Kroatien, orten Brela, hotell Bluesun Soline
Pris: Från 14.110.-
Avresa från: Stockholm och Göteborg


Anmälan

I priset ingår:

  • Flyg t/r
  • Mat ombord
  • Transfer till hotellet
  • Hotellövernattning 7 nätter
  • Halvpension, frukost och middag alla dagar
  • Träning och föreläsning

Om resan

DansSteget är en verksamhet som kombinerar kunskap om psykisk hälsa med dansig rörelseglädje. Vi finns sedan 6 år som kurser, event och uppdrag och sedan 2017 även som träningsresa, DansSteget Sol!

Vecka 23, 30 maj- 6 juni reser DansSteget Sol till Brela i Kroatien för tredje året på raken- varför äventyra ett vinnande koncept! Vi genomför nu vår femte resa och börjar kännas oss lite rutinerade, men tar självklart till oss utvärderingar och jobbar för att förbättra oss!
Det blir Zumba Fitness, Zumba Gold, Bollywood, Aqua Zumba, Strong by Zumba, afrikansk dans, yoga och linedance. Vi erbjuder 3–4 yoga- och danspass per dag och föreläsningar om hälsa.

Våra ledare är både ifrån DansStegets kärnverksamhet, men också spännande nya medarbetare. Som tidigare är vi en lagom stor grupp, 30 inklusive oss ledare.

Brela

Resmålet Brela i underskönt vackra Kroatien bjuder på möjligheter till egna promenader och vår lediga dag mitt i veckan kan användas till utflykter, till exempel till ön Hvar på lagom avstånd för en dagstur!

Instruktörer

Med på resan är instruktörerna Jill Taube, Ingeborg Belfrage Grönlund, Sofie Högström och administratör och assistent Gunnar Andersson. De flesta av oss är vana från DansStegets ordinarie verksamhet.

Läkare, grundare av DansSteget och verksamhetsansvarig. Leder Zumba Gold, Strong by Zumba, DansStegspass och Linedance samt är huvudansvarig.

Hantverkspedagog, Zumbainstruktör och Bollywooddansare leder Zumba Gold, Zumba Fitness, Aqua Zumba, Strong by Zumba och Bollywood.

Fysioterapeut, yoga- och dansinstruktör. Leder yoga och afrikansk dans och i år föreläser Sofie för oss.

Mer information om resan

Flyginformation

Avgångar från Stockholm och Göteborg.

Flygtider:
30 maj Stockholm - Split 16.15 - 19.00
6 juni Split – Stockholm 19.50 - 22.35

30 maj Göteborg - Split 08.20 - 10.50
6 juni Split – Göteborg 18.55 - 21.25

Kontakt

Frågor om resan?

Jill Taube
E-post: jill@jilltaube.se
Tel: 0722-41 10 88

Frågor om flyg och/eller hotell?

E-post: traningsresor@ving.se