Fullbokad

DansStegets dansresa till Kroatien

Följ med DansSteget på en inspirerande dans- och träningsresa till mysiga Brela i Kroatien. Det blir en vecka med dans, yoga, föreläsningar och framförallt en stor portion glädje!

När: 12-19/5 2018
Var: Bluesun Soline, Brela, Kroatien
Pris: Från 9.975:- per person (del i dubbelrum)
Res direkt från: Stockholm, Göteborg, Malmö.


Resan är fullbokad

I priset ingår:

  • Flyg t/r
  • Transfer t/r
  • Mat ombord på flyget
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension
  • Fullspäckat träningsprogram och inspirerande föreläsningar

Mer om resan

Vi håller gruppen till denna resa lagom stor, vilket deltagarna på förra årets resa till Rhodos uppskattade. Enkelrum är rariteter på just det här charmiga hotellet, så locka gärna med dig någon som du kan dela rum med.
Vi dansar kravlöst (inte pardans utan en dansklass) och är inspirerade av Zumba Gold, Zumba Fitness, Bollywood, och så dansar vi även Linedance och afrikanskt! Du behöver inga förkunskaper. Vill du få lite koll på steg så finns momentet Pedagogiska steg, där Ingeborg lär ut grundstegen i Zumbans latinska rytmer.

Vi dansar varje dag så klart! Nyhet i år är att vi har yoga. Vill du också passa på att bygga lite muskler kör vi några styrkepass och så kan du så klart gymma på egen hand på hotellet.

Föreläsningar om hälsa vid 2 tillfällen.

Så här skrev en deltagare i utvärderingen från Rhodosresan i maj 2017: "Instruktörerna och deltagarna gjorde att resan blev ett minne för livet. Det har varit en mycket trevlig erfarenhet och ett annorlunda sätt att röra sig på och garanterad träningsvärk."

Våra ledare:

Ingeborg Belfrage Grönlund från DansSteget, leder Zumba Gold, Bollywood och styrkepass.

Jill Taube grundare och verksamhetsansvarig på DansSteget leder Zumba Gold och Linedance

Anna Duberg, dansforskare och dans- och yogainstruktör. Anna leder yoga, men också kommer att hålla ett eller kanske två, afrodanspass!

Instruktörer

Anna Duberg

Ingeborg Grönlund och Jill Taube

Om hotellet

Bluesun Soline är ett stort och fint hotell som ligger på en sluttning ner mot havet i grönskande omgivningar. Här bor du precis vid havet och kan njuta av den vackra utsikten över havet eller bergen.

Kontakt

Frågor om resan?
Jill Taube: [0722-41 10 88}(tel:0722411088)

Frågor om flyg och/eller hotell?
Margaretha Hedlund
E-post: margaretha.hedlund@ving.se
Tel: 0771-345 678