Hotelltips i Dubai

Res till Dubai där sol, värme och salta bad väntar. Här finns 4- och 5-stjärniga hotell som passar såväl barnfamiljer som för dig som reser i vuxet sällskap. JA Resorts & Hotels erbjuder flera olika hotell för dig som ställer höga krav på komfort och service.

JA Beach Hotel

Stort hotell som har mycket att erbjuda stora och små semesterfirare. Här bor du i lugna omgivningar, direkt på den privata kilometerlånga stranden. I anslutning till stranden finns flera poolområden.

JA Palm Tree Court

Hotellet hittar du i vackra omgivningar vid en privat sandstrand. Här kan du njuta av resturanger, barer och hotellets spa. På stranden kan du ta del av aktiviteter som snorkling och vindsurfing.

JA Oasis Beach Tower

Vid Jumeirah Beach kan du bo i dessa moderna lägenhetshotell som ligger nära det mesta. Oslagbar havsutsikt, spa och ett fint poolområde. Helt enkelt det rätta för dig som söker strandnära och bra boende.

JA Ocean View Hotel

På Ocean View Hotel får du en avkopplande och skön semester. Du bor vid strandpromenaden och på gångavstånd finns både shopping och nöjen. Ett stenkast från hotellet ligger ett shoppingcentrum med affärer och restauranger.