Läs andras eller dela med dig av dina egna restips

Skriv om din egen resa eller läs och inspireras av andras restips! Här hittar du mängder av tips, synpunkter och subjektiva betyg på allt som kan vara av intresse, både inför och under din resa.

Läs andras restips

Filtrera i listorna med land och resmål nedan för att hitta andras tips på de resmål just du är intresserad av.

Tipsa andra om din bästa reseupplevelse - skriv ditt restips här!

 • Nai Yang Beach

  Av: Therése 
  2016-10-22

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Stränder
  5
  Shopping
  4
  Mat & Dryck
  5
  Barnvänligt
  5
  Sport/Äventyr
  4

  Vårt paradis i Thailand. Vacker lång strand, långgrundt, snorkling med korallrev, orörd natur, marknader två gånger i veckan, nära flygplatsen och det går snabbt och billigt att färdas med taxi till ex. Patong för mer shopping om så önskas. Välj med fördel någon av strandbungalowerna utan pool då de är mycket mysigare och har bättre service! Helt underbar plats och rekommenderas varmt!

  Läs mer

  Resan ägde rum: januari 2015

  Kommentera restipset
 • Nai Yang Beach

  Av: susanna.ossianson 
  2011-02-15

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Shopping
  1
  Mat & Dryck
  4
  Barnvänligt
  2
  Sevärdheter
  1
  Nöjesliv
  1

  Imperial Adamas Resort & Spa.


  Er information om hotellet är mycket missvisande och hade jag vetat det jag vet idag hade jag ALDRIG bokat DET hotellet. Att nu idag läsa vad som står på er hemsida och se hur ni vrider och svänger på ren fakta blir ett hån.

  Behöver informera er om att jag har reumatiska problem och är rörelsebegränsad. Har också artros i ländryggen. Kan gå kortare sträckor, men inte längre. Skulle arbetat idag, men är hemma p g a svullna leder vilket mycket troligt beror på överansträngningen som resan innebar trots att vi mestadels var på hotellet och tog det lugnt.

  Har just kommit hem efter 3 veckor på detta hotell och även om vi ville ha det lugnt och skönt på semestern så hade vi inte velat vara så pass isolerade som vi var. Isolerade på flera sätt.

  1) för att ta sig till stranden så skulle man kliva på ett bord som efter en tid trampades igenom alt. gå en omväg och också mer eller mindre klättra. Jag har reumatiska problem och kan inte det!

  2) väl nere på stranden så var det oerhört långgrunt. Tog mig ned under dessa veckor vid ett tillfälle och gick och gick och gick, men gav upp, då gick vattnet bara till vaderna trots en lång stunds promenad och jag kunde se långt bort människor som fortfarande vadade fram. Fick inget dopp i havet den här semestern!

  3) ingen hiss fanns, vilket innebar att jag var tvungen att gå 3 våningar till frukosten eller 4 våningar till receptionen. Ibland tog det emot att gå, men what to do?
  Betalade 12 000 bath för att få bo på bottenvåningen!

  4) "Den korta promenaden" som er information utger till Nai Yang beach är ingen kort promenad, speciellt inte för en som knappt klarar av att gå på plan mark. Det handlar om att gå i sand i cirka 20 minuter och då för att ta sig till en strand och möjlighet att bada i havet, då man trott sig betalt för ett hotell med stranden runt knuten. Solstolar som kostar att hyra och är gratis på hotellet.

  5) Taxi á 400 bath eller gratis buss under vissa tider fanns, men, men... suck!

  6) Bokade via Ving för allt vad det innebär av att vara charterresenär. Fick knapp 2 minuters information och en broschyr i handen vid ankomsten med orden "Ni är på egen hand!" Jag blev så paff så jag tappade målföret. Hade bokat egen transfer från och till flyget så de var i princip dessa två minuter som jag tog nytta av Ving. Ja, plus att jag fick order om att konfirmera 2 dagar innan att vi skulle åka hem.
  Transfern kostade 100 kr per person och det hade varit billigare att ta en taxi då det bara var 8 km till flygplatsen.

  7) Om vi skulle ha bokat en guidad tur så hade vi själva fått bekosta resan dit därifrån turen utgick. Information om detta fanns inte i broschyren och inte på hotellet.

  8) Maten var mycket god, bättre och större portioner än på andra restauranger, men oerhört dyr, likaså dryckerna. Räknade dock ut att det trots allt var billigare att äta där än att ta taxi in till Nai Yang beach för 800 bath. = Ironi!

  9) Största flertalet av personalen talade oerhört dålig engelska. Missförstånd förekom hela tiden. Det fanns 3 som talade bra engelska, kökschefen, restaurangchefen och en indisk kypare.

  10) Notan gick på 61 000 bath för 3 veckor till mestadels mat och dryck (utöver tidigare nämnda 12 000 bath för bottenvåningsläge). Städpersonalen hade redovisat fel vad vi tagit från kylskåpet. Det saknades och hade lagts

  Läs mer

  Resan ägde rum: februari 2011

  Kommentera restipset
 • Nai Yang Beach

  Av: Maggan 
  2011-02-15

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Shopping
  1
  Mat & Dryck
  1
  Barnvänligt
  2
  Sevärdheter
  1
  Nöjesliv
  1

  Ta noga reda på allt om Adamas Spa & Resort innan Ni bokar. Detta är ett hotell som ligger mitt ute i ingenstans....mycket dyrt att äta o dricka och till stranden i Nai Yang kommer man med transfer som hotellet ordnar 2 ggr om dan. Under loppet av 7 dagar kom vi i kontakt med 5 par som anlände, vara v 2 flyttade till andra hotell.....man får lite panik när man ser muren ner till havet...Vill man vara totalt i fred, bara vara i poolen i 14 dagar och betala 5 dubbelt för maten, DÅ ska man boka detta hotell.

  Läs mer

  Resan ägde rum: februari 2011

  1 kommentar
  milesahead skrev:
  2014-05-29
  Aj,aj,aj! Enda fördelen att det ligger nära flygplatsen.
  Kommentera restipset