Poolområdet ligger inbäddat i en grönskande trädgård.

Sunwing Bangtao Beach

Hotellbetyg: 4,5

 • Rum för upp till 6 personer
 • WiFi ingår på hela hotellet
 • Smarta måltidspaket mot tillägg
 • Barn under 12 år äter gratis
 • Skandinavisk barnklubb med Lollo & Bernie
 • Ligger på stranden
 • Spa, gym och SATS ELIXIA-klasser ingår
 • Babypool med solskydd

Välkommen till ett ljusare och fräschare Sunwing Bangtao Beach!

Under sommaren kommer stora delar av Sunwing Bangtao Beach genomgå en ordentlig uppfräschning. Det gör att du till vintern kommer att mötas av ett förbättrat och finare Sunwing Bangtao Beach.

Alla rummen kommer målas i ljusa färger, få nya golv i vardagsrum och sovrum och ny belysning. Rummen kommer också få nya fräscha textiler, madrasser och sängkläder.

Gymmet kommer att flytta till nya större lokaler och receptionen och lobbyn renoveras i ljusa välkomnande färger. La Tasca byter namn till Piak´s Kitchen och får en uppfräschning med bland annat nytt golv, ljusare möbler och nya lampor. Även hotellets showområde och utomhusmassage fräschas upp. För de mindre gästerna bygger vi ut Minilands lokaler och flyttar Teen Lounge till nya fina utrymmen.

Sunwing Bangtao Beach ligger vid den åtta kilometer långa stranden i Bangtao som anses vara en av Phukets bästa. Här bor du med utsikt mot poolområdet eller trädgården och från en del Royal Family Suite kliver du direkt ner i poolen från din egen terrass! På Sunwing Bangtao Beach finns ett boendealternativ för alla.

Läs mer om Mer värde.

Under palmerna på Sunwing Bangtao Beach, och med det turkosblå havet som fond, kan hela familjen verkligen njuta tillsammans. Det härliga poolområdet på Sunwing Bangtao Beach omfattar sex pooler. Populärast är den stora familjepoolen på hela 1340 kvadratmeter, som erbjuder både vikar, bukter och en liten ö. Thaimassagen är världsberömd och efter en behandling bland doftande oljor förstår du varför.

Sunwing Bangtao Beach ligger 1,2 kilometer från Bangtaos centrum där du hittar en del restauranger och några butiker. Vill du ha ett större utbud kan du åka till Patong Beach, dit är det cirka 15 km.

Läs mer Sunwing Bangtao Beach Dölj text Hotellfakta

Internet
WiFi Internet* ingår på alla Sunwing Family Resorts. Ta med din smartphone, ipad, tablets, pc, mac och koppla upp dig.

*Internetuppkopplingen varierar i hastighet.

Informationssajt My Sunwing
På hotellets egen informationssajt MySunwing hittar du aktuella tränings- och aktivitetsprogram samt mer information om hotellets övriga utbud och faciliteter. Hotellet kan ibland utan förvarning ändra på innehåll och tider. Aktuella tider för program och restaurangutbud meddelas vid ankomst till hotellet.

Du når MySunwing via din egen medhavda smartphone, dator eller läsplatta.

Sunwing i sociala medier
Du vet väl att du kan följa Sunwing Bangtao Beach i sociala medier. Klicka like för Sunwing Bangtao Beach på Facebook.

Rökfritt
Sunwing BAngtao Beach är helt rökfria inomhus. Det är endast tillåtet att röka på balkongerna och terrasserna samt på anvisade områden på hotellet.

Läkarservice
Läkare (mot avgift) finns på plats minst fem dagar i veckan. Hör med Help Desk om vilka tider de kommer på besök. Du behöver inte beställa tid. Skulle du behöva hjälp då läkaren inte befinner sig på hotellet, kontakta Help Desk så kallar de på läkare.

Handikappvänligt
Det finns inga handikappanpassade familjesviter.

Resort Service/Help Desk
24-timmarsservice. Roomservice. Incheckning tidigast kl. 15.00 ankomstdagen och utcheckning kl. 12.00 avresedagen. Bankomat finns på hotellet.

Säsong
Hotellet är öppet året runt. Sommarsäsongen (6/4-6/11 2017, 2018 börjar sommarsäsongen 6/4) är lågsäsong i Thailand och vi har då barnaktiviteter och lokal show ett par gånger i veckan. Gym, restauranger och Help Desk är igång som vanligt. Det finns inga instruktörsledda aerobicsklasser.

Under sommarhalvåret förekommer tidvis undervattenströmmar och vågor, badförbud kan förekomma.

Information för sommarsäsongen 2017
Hotellet är stängt från den 15 maj till den 31 oktober pga viss renovering/uppfräschning av hotellet. Alla rummen kommer få nya golv i vardagsrum och sovrum, målas i ljusa färger, få nya textiler, madrasser, sängkläder och ny belysning.

Gymmet kommer att flytta till nya större lokaler och receptionen och lobbyn renoveras i ljusa välkomnande färger. Även hotellets showområde och utomhusspa fräschas upp. För de mindre gästerna utökar vi Miniland och flyttar Teen Lounge till nya fina lokaler.

Miljö
Läs mer om vårt miljöarbete på Sunwing Family Resorts miljösida.

Hotellmanager
Wissut Kasayapanand

Adress
22 Moo 2 Chueng Thalay
Thalang
Phuket 83110, Thailand
Tel: +66 76 337 400-6
E-post (endast på engelska):
bangtaobeach@sunwing.net

Kitchen Inclusive

På Sunwing Bangtao Beach kan du boka till det bekväma måltidspaketet Kitchen Inlclusive. Det innebär att du äter från vår härliga frukostbuffé alla dagar i veckan och fem dagar av sju äter du lunch och middag i vår populära kvarterskrog, Piak´s Kitchen. Du väljer själv vilka dagar som passar bäst. Läs mer om våra smarta måltidspaket.

Utbud på Sunwing Bangtao Beach

Prislista

Sunwingföräldrar

Vings Sunwingforum

Vi tror att de bästa svaren kommer från de som upplevt samma sak. Därför låter vi våra kunder ge dig personliga svar baserat på egna upplevelser från sina Sunwingsemestrar.

Alla hotell i Bangtao Beach

 • Sunwing Bangtao Beach
  • Sunwing
  .
  Gästernas betyg 4,0
 • Best Western Premier Bangtao Beach Resort & Spa
  .
  Gästernas betyg 4,4
 • Angsana Villas Resort
  .