Tävla och vinn Vingresor!

Längtar du efter sol och bad?

VAR MED OCH
TÄVLA!

Tävla och vinn med Ving

På den här sidan hittar du spännande resetävlingar där du kan vinna resor och andra fina priser som kan bli dina. Kanske vinner du med tur eller skicklighet, eller kanske både och? Vad som är det vinnande konceptet beror lite på tävlingens karaktär. Hursomhelst så har du verkligen inget att förlora på att vara med och tävla, tvärtom. Du får en rolig stund, lite vardagsspänning och så kan du ju faktiskt vinna. Här finner du även tidigare tävlingsresultat. Lycka till!

Tävla med Israel och vinn en värdecheck på 10.000:-

Tävla med Israel

Hur funkar det?

För att delta i tävlingen ska du kommentera under det här Facebook-inlägget med en skärmdump på dig själv när du använder AR-filtret i posten.
Du kan delta i tävlingen en gång per person och sista tävlingsdag är 16 juni 2019.
Obs. tävlingen fungerar endast på mobilenheter.

Vem får vara med?

Du måste vara bosatt i Sverige och 18 år eller äldre för att delta. Anställda på Ving/Thomas Cook Group och deras närmsta familj kan inte delta i tävlingen. När du tävlar accepterar du att vi får använda dig och ditt namn i marknadsföringsaktiviteter om du skulle vinna ett pris.

Vem vinner?

När tävlingen är avslutad får en vinnare en (1) stycken Ving-värdecheck till ett värde av 10.000:- Vinnaren väljs av en jury bestående av anställda på Ving/Thomas Cook. Juryns beslut kan ej överklagas. Vinnaren kontaktas av Vingresor – Ving Sverige AB via mejl under vecka 25. Om inte vinnaren har kontaktat Ving inom 7 dygn eller om vinnaren inte ger Ving/Thomas Cook och Israel Ministry of Tourism tillstånd att använda det vinnande bidraget förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare.
Vinnaren kommer att publiceras på ving.se/vinnare under vecka 26.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Regler och villkor

Priserna består av en värdecheck på 10 000:- från Ving Sverige AB. Värdechecken kan användas för resor med Ving Sverige AB. Vinnaren är ansvarig för att hen och hens medresenär på bokningen innehar ett giltigt pass och annan dokumentation och intyg som krävs för inresa i Israel eller andra länder som kan bli aktuella. Deltagande i tävlingen betyder att dessa regler accepteras. Arrangören förbehåller sig rätten att efter eget gottfinnande diskvalificera varje enskild person som manipulerar anmälningsprocessen. Arrangörens beslut är slutgiltigt. Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, godkänd eller administrerad av, eller i samband med Facebook. Lämnade personuppgifter behandlas enligt GDPR.

Integritetspolicy