SunwingFöräldrar

Fråga våra Sunwingföräldrar

Vi tror att de bästa svaren kommer från de som upplevt samma sak. Därför har vi Sunwingföräldrar, Vings kunder som ger dig personliga svar baserat på egna upplevelser från sina Sunwingsemestrar. I forumet kan du ställa dina frågor och få ärliga svar från mammor och pappor som har bott på hotellen och besökt resmålen. Ställ din fråga i vårt forum Sunwingföräldrar.

Vi svarar på dina frågor om Sunwing:

SunwingFöräldrar

Anneli Kjellsson, 40 år

Barn: Tova 13 år och Noah 17 år
Antal besökta Sunwing: 9
Vilka Sunwing du har besökt: Sunwing Alcudia och Sunwing Cala Bona Mallorca, Sunwing Makrigialos och OBC Kreta, Sunwing Arguineguín Gran Canaria, Sunwing Side Turkiet, Sunwing Kallithea Rhodos, Sunwing Sandy Bay Cypern och även spanat in OBC på Cypern.
Favorit-Sunwing: OBC Kreta och Sunwing Sandy Bay Cypern..

Läs mer om familjen Kjellsson Stäng

Min Sunwinghistoria sträcker sig många år bakåt i tiden då jag själv som barn besökte det då alldeles nyöppnade Sunwing Cala Bona Beach på Mallorca och redan där blev jag helt fast för konceptet och varit sedan dess. Vi besökte några olika Sunwing under min uppväxt och alla tyckte mycket om resorterna och även om det såg lite annorlunda ut på den tiden så gick det ändå i samma härliga anda som nu..

När jag själv fick barn och vi skulle ut och resa i världen som familj var valet självklart och jag kunde knappt bärga mig från att få visa min sambo och mina barn vad en semestervistelse på Sunwing innebar och erbjöd. De blev inte besvikna, trots att både mina och övriga familjens förväntningar varit höga har våra resor och hotellen alltid överträffat förväntningarna.

Nu har vi har hunnit besöka många av hotellen tillsammans, vissa har blivit favoriter och besökts mer än en gång, det är lätt att återvända till Sunwing. Vi har också upptäckt OBC by Sunwing vilket passar oss väldigt bra, särskilt nu när barnen blivit lite äldre så uppskattar de det lite lugnare men fräscha konceptet som OBC erbjuder. Det jag tycker om mest med Sunwing och OBC är att man vet vad man får, det är alltid fina hotell, god mat och fräscha miljöer. Det uppskattar vi!

SunwingFöräldrar

Gölin Swessar, 36 år

Barn: Tuva 10 år, Kalle 8 år och Albin 6 år
Antal besökta Sunwing: 8
Vilka Sunwing du har besökt: Sunwing Sandy Bay, Cypern, Sunwing Makrigialos, Kreta, Ocean Beach Club, Kreta, Sunwing Cala Bona, Mallorca, Sunwing Bangtao, Phuket, Sunwing Kamala, Phuket, Sunwing Kallithea, Rhodos, Sunwing Side, Turkiet
Favorit-Sunwing: Ocean Beach Club, Kreta & Sunwing Kamala, Phuket

Läs mer om familjen Swessar Stäng

Jag har ett tidigt minne som barn av resekataloger liggandes som en solfjäder på vårt soffbord. De låg där drömmandes om stora poolområden och fina stränder med böljande palmer. Det var ungefär där det började, mitt stora reseintresse och konstanta målbild efter att uppleva något nytt och spännande tillsammans, där barnen är lika självklara på färden som de vuxna.

När det var dags för en första medelhavsresa med vårt första barn Tuva, gick tankarna snabbt till Sunwing. Konceptet som jag bläddrat och läst om, om och om igen i den där lite mindre bilagan tryckt på 'miljöpapper' som alltid hängde med i Vingkatalogen. Jag kunde det nästan utantill fortfarande, 'Happy Baby'-rum, restaurangen La Tasca, miljötänket osv. Och allt detta fanns ju kvar, uppdaterat i ett modernt format. Fantastiskt, att få ha blivit mamma och ha möjligheten att få uppleva detta med mina barn! .

SunwingFöräldrar

Ronny Olsson, 48 år

Barn: Cornelia 9 år och Victor 5 år.
Antal besökta Sunwing: 8
Vilka Sunwing du har besökt: Sunwing Arguineguín, Gran Canaria, Sunwing Alcudia & Cala Bona, Mallorca, Sunwing Kallithea, Rhodos, Sunwing Fañabé, Teneriffa och Sunwing Side Beach, Turkiet, Sunwing, Ocean Beach Club Makrigialos Kreta & Ocean Beach Club by Sunwing, Gran Canaria
Favorit-Sunwing: Sunwing Makrigialos Kreta

Läs mer om familjen Olsson Stäng

Min stora passion har alltid varit att resor i alla dess former. Jag har bla backpackat i Asien och Centralamerika och jobbat som dykinstruktör i Thailand och Filippinerna. Sen vi fick barn har resvanorna ändrat sig en smula och idag uppskattar jag verkligen bekvämligheten och faciliteterna på Sunwinghotellen. Att resa med barn är så mycket lättare än vad man tror. Barn är verkligen mästare på att anpassa sig till nya spännande miljöer. Dessutom får hela familjen värdefulla minnen att dela. Vår familj var i Turkiet sommaren 2014 och vår dotter pratar fortfarande ofta om den resan.

Min första kontakt med Sunwing kom redan 1993 när jag själv jobbade på Rhodos som hotellvärd/guide. Jag kommer ihåg att jag förundrades över utbudet och kvaliteten som fanns på Sunwing. Och idag har ju konceptet utvecklat sig än mer.

SunwingFöräldrar

Emely Enocson, 40 år

Barn: Ava 9 år och tvillingar Vanna och Freja 5 år
Antal besökta Sunwing: 8
Vilka Sunwing du har besökt: Sunwing Alcudia Mallorca, Sunwing Kallithea Rhodos, Sunwing Kamala och Sunwing Bangtao, Thailand, Sunwing Sandy Bay, Cypern, Sunwing Side Turkiet, Sunwing Fanabé, Teneriffa & Sunwing Arguineguín, Gran Canaria
Favorit-Sunwing: Vi har hittat många favoriter så det är svårt att säga men Sunwing Kallithea på Rhodos och Sunwing Sandy Bay på Cypern är två av dom.

Läs mer om familjen Enocson Stäng

Jag har alltid tyckt om att resa men innan vi fick barn så var fokuset ett annat. När sedan barnen kom ändrades vårt sätt att resa på och kraven ökade att alla i familjen ska få ut det bästa av semestern. Att alla ska få avkoppling från vardagen och som oftast i vårt fall, få lite sol och värme, speciellt om det är lite kallare hemma.

När vi valde att resa till Sunwing Kamala Beach i Thailand 2011 med vår numera äldsta dotter som då var 7 månader, behövdes egentligen varken Lollo & Bernie eller några direkta aktiviteter. Men sedan den resan kan vi inte tänka oss att åka utan den komforten Sunwing erbjuder till hela familjen så som underhållning, träning samt utbudet av restauranger. De olika typerna av matpaket är verkligen en del av semestern för en barnfamilj på tre barn. Vi har alltid varit mycket nöjda med den mat som serveras på resorten även om vi ibland lämnar hotellet & upptäcker vad som finns utanför.

Våra tvillingtjejer som är 5 år besökte sitt första Sunwing 2014, bara 6 månader gamla och utan Sunwings komfort med bagageincheckning på hotellet & direkttransfer vet jag inte om vi vågat ge oss iväg så tidigt. Alla våra tjejer planerar redan vilka aktiviteter dom vill vara med på nästa gång vi åker. Hela familjen älskar Lollo & Bernie och en semester utan låtar som ”minidisco-dags” skulle kännas både tyst och tråkigt.

SunwingFöräldrar

Helena Zetterquist, 37 år

Barn: Två barn födda -10 och -13
Antal besökta Sunwing: 5 och ett OBC
Vilka Sunwing du har besökt: Sunwing Alcudia, Mallorca, Sunwing Cala Bona, Mallorca och Sunwing Arguineguín, Gran Canaria. OBC Gran Canaria, Sunwing Sandy Bay.
Favorit-Sunwing: Sunwing Kallithea, Rhodos

Läs mer om familjen Zetterquist Stäng

Sunwing-hotellen med Lollo och Bernie har varit något som barnen växt upp med. Det har blivit tradition att åka, en eller ett par veckor, under semestern. Det har känts som ett säkert kort. Vi vet vad vi får och barnen älskar Lollo och Bernie. Balkongmys med uppskuren melon till mellis. Poolhäng. Sitta i solstolen och blicka ut över havet samtidigt som barnen roar sig i vattnet. Beställa en god lunch och veta att man inte behöver ta hand om disken. Äta frukosten utomhus. Det är några av de saker vi gillar när vi har semester.

När vi har rest till Sunwinghotell vet vi att det håller hög kvalitet och motsvarar våra höga krav, både på boende och framförallt att det är så barnanpassat. Vi uppskattar att kunna vara med på barnaktiviteter och vuxenträning under dagen och minidisco vissa kvällar, och höjdpunkten: kramarna av Lollo & Bernie som det pratas om länge efteråt. I somras besökte jag och min pojkvän Sunwing Alcudia Beach. Barnen var då 3 år, 4 år, 5 år och 9 år och det gick över all förväntan. Semester kan vara semester, även när man reser med många små barn, så länge det finns aktiviteter, pooler och mat som barnen gillar. .

Det som skrivs i forumet kommer från våra Sunwingföräldrar som inte arbetar på Ving. Alla svar kommer från respektive privatperson och Ving Sverige AB garanterar inte att svaren är helt korrekta. Vill du kontakta Ving gör du det enkelt på kundservice.ving.se