SunwingFöräldrar

Fråga våra Sunwingföräldrar

Vi tror att de bästa svaren kommer från de som upplevt samma sak. Därför har vi Sunwingföräldrar, Vings kunder som ger dig personliga svar baserat på egna upplevelser från sina Sunwingsemestrar. I forumet kan du ställa dina frågor och få ärliga svar från mammor och pappor som har bott på hotellen och besökt resmålen. Ställ din fråga i vårt forum Sunwingföräldrar.

Vi svarar på dina frågor om Sunwing:

SunwingFöräldrar

Anneli Persson, 36 år

Barn: Tova 10 år och Noah 14 år
Antal besökta Sunwing: 6
Vilka Sunwing du har besökt: Sunwing Cala Bona, Mallorca, Sunwing Makrigialos, Kreta, Sunwing Arguineguín, Gran Canaria, Sunwing Side, Turkiet, Sunwing Kallithea, Rhodos och Sunwing Sandy Bay.
Favorit-Sunwing: Sunwing Side Beach i Turkiet, med Sunwing Cala Bona, Mallorca som en mycket god tvåa.

Läs mer om familjen Persson Stäng

Min Sunwinghistoria sträcker sig 25 år bakåt i tiden då jag tillsammans med min familj besökte det då nybyggda Sunwing Cala Bona Beach på Mallorca, och det var där 11 år gammal som jag blev ”Sunwingfrälst”.

Vi besökte några olika Sunwing under min uppväxt och alla älskade konceptet, även om det såg lite annorlunda ut på den tiden så gick det ändå i precis samma härliga anda som nu. När jag sedan började resa på egen hand så utforskade jag en annan del av Vings värld men visste att den dagen jag själv fick barn skulle jag återvända igen.

När jag själv fick barn och vi skulle ut och resa i världen som familj var valet självklart och jag kunde knappt bärga mig från att få visa min sambo och mina barn vad en semestervistelse på Sunwing innebar och erbjöd. De blev inte besvikna, trots att både mina och övriga familjens förväntningar varit höga har våra resor och hotellen alltid överträffat förväntningarna.

SunwingFöräldrar

Gölin Swessar, 32 år

Barn: Tuva 7 år, Kalle 5 år och Albin 3 år
Antal besökta Sunwing: 8
Vilka Sunwing du har besökt: Sunwing Sandy Bay, Cypern, Sunwing Makrigialos, Kreta, Ocean Beach Club, Kreta, Sunwing Cala Bona, Mallorca, Sunwing Bangtao, Phuket, Sunwing Kamala, Phuket, Sunwing Kallithea, Rhodos
Favorit-Sunwing: Ocean Beach Club, Kreta & Sunwing Kamala, Phuket

Läs mer om familjen Swessar Stäng

Jag har ett tidigt minne som barn av resekataloger liggandes som en solfjäder på vårt soffbord. De låg där drömmandes om stora poolområden och fina stränder med böljande palmer. Det var ungefär där det började, mitt stora reseintresse och konstanta målbild efter att uppleva något nytt och spännande tillsammans, där barnen är lika självklara på färden som de vuxna.

När det var dags för en första medelhavsresa med vårt första barn Tuva, gick tankarna snabbt till Sunwing. Konceptet som jag bläddrat och läst om, om och om igen i den där lite mindre bilagan tryckt på 'miljöpapper' som alltid hängde med i Vingkatalogen. Jag kunde det nästan utantill fortfarande, 'Happy Baby'-rum, restaurangen La Tasca, miljötänket osv. Och allt detta fanns ju kvar, uppdaterat i ett modernt format. Fantastiskt, att få ha blivit mamma och ha möjligheten att få uppleva detta med mina barn! .

SunwingFöräldrar

Ronny Olsson, 45 år

Barn: Cornelia 6 år och Victor 2 år.
Antal besökta Sunwing: 6
Vilka Sunwing du har besökt: Sunwing Arguineguín, Gran Canaria, Sunwing Alcudia, Mallorca, Sunwing Cala Bona, Mallorca, Sunwing Kallithea, Rhodos, Sunwing Fañabé, Teneriffa och Sunwing Side Beach, Turkiet
Favorit-Sunwing: Sunwing Side Beach, Turkiet

Läs mer om familjen Olsson Stäng

Min stora passion har alltid varit att resor i alla dess former. Jag har bla backpackat i Asien och Centralamerika och jobbat som dykinstruktör i Thailand och Filippinerna. Sen vi fick barn har resvanorna ändrat sig en smula och idag uppskattar jag verkligen bekvämligheten och faciliteterna på Sunwinghotellen. Att resa med barn är så mycket lättare än vad man tror. Barn är verkligen mästare på att anpassa sig till nya spännande miljöer. Dessutom får hela familjen värdefulla minnen att dela. Vår familj var i Turkiet sommaren 2014 och vår dotter pratar fortfarande ofta om den resan.

Min första kontakt med Sunwing kom redan 1993 när jag själv jobbade på Rhodos som hotellvärd/guide. Jag kommer ihåg att jag förundrades över utbudet och kvaliteten som fanns på Sunwing. Och idag har ju konceptet utvecklat sig än mer.

SunwingFöräldrar

Emely Enocson, 37 år

Barn: Ava 6 år och tvillingar Vanna och Freja på snart 2,5 år
Antal besökta Sunwing: 5
Vilka Sunwing du har besökt: Sunwing Kamala och Sunwing Bangtao, Thailand, Sunwing Sandy Bay, Cypern, Sunwing Side och Sunwing Fanabé, Teneriffa.
Favorit-Sunwing: Svårt att säga men Sunwing Kamala i Thailand och Sunwing Sandy Bay på Cypern är två favoriter.

Läs mer om familjen Enocsson Stäng

Jag har alltid tyckt om att resa men innan jag fick barn så var fokuset ett annat. När sedan barnen kom ändrades vårt sätt att resa på och kraven ökade att alla i familjen ska få ut det bästa av semestern. Att alla ska få avkoppling från vardagen och som oftast i vårt fall, få lite sol och värme, speciellt om det är lite kallare hemma.

När vi valde att resa till Sunwing Kamala Beach i Thailand 2011 med vår numera äldsta dotter som då var 7 månader, behövdes egentligen varken Lollo & Bernie eller några direkta aktiviteter. Men sedan den resan kan vi inte tänka oss att åka utan den komforten, utbudet av träning och behandlingar samt underhållning som vi då fick. Vår äldsta dotter är nu 5 år och hon planerar redan vilka aktiviteter hon vill vara med på nästa gång vi åker. Hela familjen älskar nu Lollo & Bernie och en semester utan låtar som ”minidisco-dags” skulle kännas både tyst och tråkigt.

SunwingFöräldrar

Helena Zetterquist, 35 år

Barn: Två barn på 6 och 3 år
Antal besökta Sunwing: 4
Vilka Sunwing du har besökt: Sunwing Alcudia, Mallorca, Sunwing Cala Bona, Mallorca och Sunwing Arguineguín, Gran Canaria
Favorit-Sunwing: Sunwing Kallithea, Rhodos

Läs mer om familjen Zetterquist Stäng

Balkongmys med uppskuren melon till mellis. Poolhäng. Sitta i solstolen och blicka ut över havet samtidigt som barnen roar sig med att leta efter skatter i sanden. Beställa en god lunch och veta att man inte behöver ta hand om disken. Äta frukosten utomhus. Det är några av de saker vi gillar när vi har semester. Sunwinghotellen har passat oss perfekt, både när vi har åkt själva med barnen och när vi har varit större sällskap med tre generationer. Femåringen säger redan att han älskar att bo på hotell.

När vi har rest till Sunwinghotell vet vi att det håller hög kvalitet och motsvarar våra höga krav, både på boende och framförallt att det är så barnanpassat. Vi uppskattar att kunna vara med på barnaktiviteter och vuxenträning under dagen och minidisco vissa kvällar, och höjdpunkten: kramarna av Lollo & Bernie som det pratas om länge efteråt.

Det som skrivs i forumet kommer från våra Sunwingföräldrar som inte arbetar på Ving. Alla svar kommer från respektive privatperson och Ving Sverige AB garanterar inte att svaren är helt korrekta. Vill du kontakta Ving gör du det enkelt på kundservice.ving.se