Våra shower

Våra shower

Missa inte Sunwing Family Resorts populära och färgsprakande familjeshower. Luta dig tillbaka och låt vårt proffsiga showteam underhålla dig med sång, dans och teater i 40-45 minuter. Får du lust att dansa eller sjunga med är det bara välkommet.


Blame it on the Disco by Alcazar

Blame it on the Disco by Alcazar

Nyhet sommaren 2018! I 20 år har den underhållande och glittrande popgruppen Alcazar försvarat discoarvet på scenen. Följ med på en resa som bjuder på kända låtar, glitter, glamour och härliga dansnummer! Känn hur discotonerna fyller din kropp som får dig vilja dansa natten lång. Du kan alltid ”Blame it on the disco”.

Holiday Road

Holiday Road

Solen står högt på himlen och inte ett moln är i sikte. Vi börjar vår semesterresa på en strand under 60-talet för att resa vidare till Italien och uppleva det eldiga Italienska restaurangköket. En skön sommarbris sköljer över oss när vi besöker Norden och i slutet bjuder vi in er alla till vår After Ski i Alperna. Vi hoppas på att ge ännu ett härligt semesterminne att ta med på er ‘Holiday Road’!

Spooky night – a musical story

Spooky night – a musical story

Det här är berättelsen om ett förälskat par, Prinsessan Janet och Prins Brad, som precis i detta nu ska gifta sig. På slottet möter de Miss Scarlet Scream och Mr. Harry Horror som blivit förtrollade och instängda sedan flera hundra år tillbaka. Det här är vår familjemusikal byggd på pop, musikal och rocklåtar. I vår ‘Meet & Greet’ före showen startar får ni möjlighet att träffa och stifta bekantskap med alla karaktärer. Vi hoppas att kunna skrämma er en liten smula;)…men precis som i det flesta sagor så kommer förtrollningen att brytas och vi får ett lyckligt slut.

  House of Rock

House of Rock

Följ med på en åktur genom en bit av rockhistorien och härlig rock´n´roll när den är som bäst. Vi tar “the Stairway to Heaven” med “Open Arms”. Detta är stället där Guns´n´Roses säger “Welcome to the Jungle” och vi är “Born to be Wild”. Vem vet, kanske du finner “Love in an Elevator”? Det finns ingen chans att “Run Away “ och om du “Still got the Blues” och inte kan få “Satisfaction”, bara “Shout it out Loud”. Kom igen ,“Rock Around the Clock”!

Abba Fusion

Abba Fusion

Voulez Vous? Mamma Mia, this evening you will be Under Attack by ABBA but Honey Honey we know, People Need Love so just Ring Ring and bring your loved ones. The Winner Takes It All in your Summer Night City and the Anthem will make you recall Our Last Summer with Kisses Of Fire. When All Is Said And Done – we are sure this evening has been Super Trouper! Som du säkert förstår har du en fulladdad ABBA-kväll att se fram emot!


Utbudet kan variera mellan olika Sunwing Family Resorts