För ungdomar

Ungdomsaktiviteter

Föräldrar i all ära, men…

För barn och ungdomar mellan 8-11 år (samt 12-15 år under högsäsong, det vill säga skolloven) finns roliga aktiviteter för både tjejer och killar. Barnen får prova på olika sportaktiviteter på land och i vatten. I den här åldern behöver man kanske mest hjälp med att hitta varandra. Sen brukar det mesta gå av sig själv. De allra flesta aktiviteter är gratis, läs här om vilka aktiviteter som ingår och vilka som kostar en liten slant.

Aktiviteter

Aktiviteter

Följ med på Pizza & film kväll, sportaktiviteter och olika kvällsaktiviteter. Låna spel, lyssna på musik, se på film och var med på roliga tävlingar...


Teen Idol

Teen Idol

Är du mellan 8-15 år kan du uppträda och sjunga live på Sunwings scen. Vårt skickliga showteam plockar då fram artisten i dig och hjälper till med allt från koreografi till smink. Kanske är du en av morgondagens stjärnor? Passa på att visa upp dina talanger inför en jublande publik.


Teen Lounge

Teen Lounge/Play & Chat

I Teen Lounge/Play & Chat kan du spela PlayStation 4. Vi har alltid ett brett utbud av spel. Utmana dig själv eller dina kompisar. Det bästa av allt, det är helt gratis att spela.


Crawlkurs för ungdomar

Crawlkurs för ungdomar

Ta chansen och vässa crawltekniken. Vi erbjuder en baskurs där du under tre tillfällen lär dig att crawla med hjälp av våra kompetenta instruktörer. Fokus ligger på att känna till de tekniska grunderna i crawl och på att förbättra sin kroppsposition i vattnet.

Läs mer

Kids Parkour

Hoppa högt, hoppa långt, krypa och rulla runt! På ett lekfullt och säkert sätt bidrar träningen till att öka barnets fysiska styrka, kondition, koordination, balans och även självförtroende. Passar barn och ungdomar mellan 8-11 år, passet är 30-55 minuter och avslutas med en hinderbana.

Se film

Chill-Out

Chill-Out

Kom till Teen Lounge och häng med jämnåriga vänner! Här kan du läsa, slappa, lyssna på musik eller vara med på arrangerade aktiviteter och Creative Time tillsammans med vår ungdomsledare.


Creative Time

Creative Time

Flera dagar i veckan är det Creative Time i vår Teen Lounge. Då kan du göra smycken, mobildekorationer och andra fantasifulla skapelser.Flash Mob

Flash Mob

…en hemlig aktivitet för alla ungdomar mellan 8-15 år. Prata med din ungdomsledare eller Show Teamet på plats för vidare information om tider och repetitioner.


Spa Together

Spa Together ger föräldrar och ungdomar mellan 11-15 år en möjlighet att avnjuta behandlingar tillsammans i vårat spa. Vi erbjuder olika typer av massage, kroppsbehandlingar samt ansiktsbehandling.


Familje Crosstraining

Familje Crosstraining

Nyhet sommaren 2018! Familje Crosstraining är en cirkelträningsklass med stationer för både kondition och styrka. Här tränar barn från 8 år och föräldrar tillsammans. Kvalitetstid tillsammans och full fart!


Fitness Together

Fitness Together ger föräldrar och ungdomar mellan 11-15 år en möjlighet att träna tillsammans. Både i gymmet och på utvalda gruppträningsklasser. Personalen på plats börjar med en genomgång och sedan tränar man tillsammans efter givna ramar.


Minigolf & tennis

Minigolf & tennis

Vem har inte bollsinne när det kommer till minigolf? Vill du gå ut på lite större banor, går det bra att låna Sunwing Family Resorts tennisbana för en timme. Eller kanske spela pingis, backgammon, biljard eller utomhusschack. Utbudet varierar från resort till resort.


Aktivitetsprogram

Exempel på aktiviteter som du kan delta i på Sunwing Family Resort en vanlig dag.*

Tid Aktivitet
10.00 Kids Parkour
14.00 Creative Time
15.00 Teen Idol Rehersal
16.00 Football
17.00 Teen Chill-Out
19.15 Teen Idol
* Aktiviteterna och antal pass per dag varierar mellan hotellenPersonal

Personalen som ansvarar för aktiviteterna på Sunwing Family Resorts har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar och är valda med omsorg. Framförallt är de inställda på att ge barnen de bästa veckorna på året.


Utbudet kan variera mellan olika Sunwing Family Resorts