Aktiv semester

För vissa tar det flera dagar. Andra känner direkt att de vill träna. Men de allra flesta brukar förr eller senare få lust att resa sig ur solstolen och röra lite på sig. På Sunwing är både gym och gruppträningsklasser gratis.

Träning på Sunwing

  • SATS-klasser
  • Välutrustade gym
  • Vattengymnastik
  • Löprundor
  • Familjesport

Aktivitetsprogram

Exempel på aktiviteter som du kan delta i på Sunwing Family Resort en vanlig dag.*

09.00 - Yoga
11.00 - Beach volleyboll
12.30 - Water Aerobics
16.00 - Power Step
17.15 - Core

* Aktiviteterna och antal pass per dag varierar mellan hotellen

MER OM TRÄNING PÅ SUNWING

Fitness

I samarbete med SATS erbjuder vi träningsklasser som Core, Yoga, Crosstraining och Power Step (utbudet kan variera från resort till resort). Samtliga träningsklasser är gratis och har en åldersgräns på 15 år.

Vattengymnastik

Hoppa ner i poolen och delta i Vattengymnastik! Våra instruktörer leder passen med glädje och inspiration. Troligtvis Sunwing Family Resorts mest populära aktivitet i alla kategorier för alla åldrar.

Gym

På Sunwing Family Resort finns gym där du kan träna på egen hand. På vissa Sunwing erbjuder vi också Fitness Together där barn och föräldrar kan träna tillsammans. På några resorts kan du också boka pass med en PT. Läs mer på respektive hotell vad gymmet har för maskiner och fria vikter.

Löpning

Vi har kartlagt våra favoritlöprundor i närheten av hotellet och gjort dem nedladdningsbara till RunKeeper, MapMyRun och andra appar. Läs mer under fliken Träning på respektive hotell.

Tennis

På de flesta av våra Sunwing Family Resorts finns det tennisbanor att boka utan kostnad. Racketar finns att hyra och bollar att köpa.

Golf

Många Sunwing Family Resorts ligger nära fina golfbanor. Vår personal kan hjälpa dig att boka tider. Vi har också egna golfvärdar på Gran Canaria och Teneriffa under vintersäsongen.

Rullskidor

I området runt Sunwing Alcudia Beach finns det flera bra rundor för rullskidor. Du kan ladda ner våra favoriter via Runkeeper och MapMyRun. Hotellet erbjuder uthyrning av all utrustning.

UPPTÄCK MER AV SUNWING FAMILY RESORTS