Underhållning

När den värsta hettan lagt sig på Sunwing Family Resorts, hettar det till på scenen istället. Nästan varje kväll händer något nytt. Bejublade barnshower avlöses av dans- och musikspäckade familjeshower. Många av dagens lysande stjärnor har börjat sin karriär hos oss.

För hela familjen

  • Barnshower med Lollo & Bernie
  • Familjeshower
  • Mini Disco
  • Teen Idol
  • Mini Stars

Barnshower

Förtjusta tjut varvas med andlös tystnad, skratt och rop när det är barnshow på Sunwing. Missa inte våra härliga shower med Lollo & Bernie!

Lollo & Bernie's Mini Stars

En kväll i veckan är det barnens tur att stå på scenen och förvandlas till stjärnor. De väljer en sång som de får repetera tillsammans med vårt showteam. På kvällen får de hjälp med kläder och smink i logen, sen är det showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flera kvällar i veckan glimmar det till i discokulan och det blir fullt ös på dansgolvet när den ena hiten avlöser den andra. Alla danssugna barn får släppa loss på dansgolvet tillsammans med Lollo & Bernie.

Lollo & Bernie's After Beach

Allsång, rytmik och rörelser för både gamla och unga. Kom och var med på vår After Beach tillsammans med Sunwings showteam!

Teen Idol

Vårt skickliga showteam plockar fram artisten i dig och hjälper till med allt från koreografi till smink. Passa på att visa upp dina talanger inför en jublande publik! 8-15 år.

Flash Mob

…en hemlig aktivitet för ungdomar 8-15 år. Prata med din ungdomsledare eller Showteamet för information om tider och repetitioner.

Familjeshower

Missa inte Sunwings populära och proffsiga familjeshower. Vi bjuder bland annat på oförglömliga discohits och guidar dig genom rockhistorien. Våra färgsprakande shower med sång, dans och teater är en perfekt avslutning på en härlig semesterdag!

Blame it on the Disco by Alcazar

I 20 år har den underhållande och glittrande popgruppen Alcazar försvarat discoarvet på scenen. Följ med på en resa som bjuder på kända låtar, glitter, glamour och härliga dansnummer!

Holiday Road

Vi börjar vår semesterresa på en strand under 60-talet och reser vidare till Italien och Norden. Vi avslutar med en After Ski i Alperna och hoppas ge er ännu ett härligt semesterminne att ta med hem!

Spooky night – a musical story

En familjemusikal byggd på pop, musikal och rocklåtar. Innan showen startar får ni möjlighet att träffa alla karaktärer. Vi hoppas att kunna skrämma er en liten smula men hoppas ändå på ett lyckligt slut…

House of Rock

Följ med på en åktur genom en bit av rockhistorien och härlig rock'n'roll när den är som bäst. Vi tar 'the Stairway to Heaven' med 'Open Arms' och vi är 'Born to be Wild'. Kom igen, 'Rock Around the Clock'!

Abba Fusion

Voulez Vous? Mamma Mia, this evening you will be Under Attack by ABBA but Honey Honey we know, just Ring Ring and bring your loved ones. En fulladdad ABBA-kväll att se fram emot!

UPPTÄCK MER AV SUNWING FAMILY RESORTS