Underhållning

Underhållning

Höj volymen!

När den värsta hettan lagt sig på Sunwing Family Resort, hettar det till på scenen istället. Nästan varje kväll händer något nytt. Bejublade barnshower avlöser dans- och musikspäckade familjeshower. Många av dagens lysande stjärnor har börjat sin karriär hos oss.


Barnshower

Förtjusta tjut varvas med andlös tystnad, skratt och rop när det är barnshow på Sunwing. Missa inte våra härliga shower med våra kramgoa maskotar Lollo & Bernie.


Lollo & Bernie´s Mini Stars

Små gäster med stor charm. En kväll i veckan är det barnens tur att stå på scenen och förvandlas till stjärnor. Lollo & Bernie´s Mini Stars är en aktivitet för barn som fyllt 3-7 år. Barnen väljer en sång som dom sen får repetera tillsammans med vårt showteam. På kvällen får de hjälp med kläder och smink i logen. Sedan är det showtime!

Teen Idol

Har du fyllt 8-15 år kan du uppträda och sjunga live på Sunwings scen. Vårt skickliga showteam plockar då fram artisten i dig och hjälper till med allt från koreografi till smink. Kanske är du en av morgondagens stjärnor? Passa på att visa upp dina talanger inför en jublande publik.

Lollo & Bernie´s Mini Disco

Veckans höjdpunkt för våra mindre gäster! Efter barnshowen är det dags för Lollo & Bernie´s Mini Disco. Flera kvällar i veckan glimmar det till i discokulan. Därefter blir det fullt ös på dansgolvet när den ena hiten avlöser den andra. Alla danssugna barn får släppa loss på dansgolvet. Och vem vet, kanske Lollo eller Bernie tittar förbi...

Familjeshower


Missa inte Sunwings populära och proffsiga familjeshower. Vi bjuder bland annat på oförglömliga discohits och guidar dig genom rockhistorien. Våra färgsprakande shower med sång, dans och teater är en perfekt avslutning på en härlig semesterdag! Läs mer om våra shower.

Lollo & Bernie´s After Beach

Två dagar i veckan blir det allsång, rytmik och rörelser för både gamla och unga. Kom och var med på vår After Beach tillsammans med Sunwings showteam.

Flash Mob


…en hemlig aktivitet för alla ungdomar som fyllt 8-15 år. Prata med din Teen Host eller Show Teamet på plats för vidare information om tider och repetitioner.Utbudet kan variera mellan olika Sunwing Family Resorts