Resa med bebis

 Happy Baby på semestern


Vi på Ving vill att det ska vara enkelt att resa med barn. Vi vet att många av våra yngsta gäster gör sin allra första semesterresa till något av våra Sunwing Family Resorts och därför har vi sett till att alla bebisar ska trivas extra bra på våra hotell. Vi har till exempel inrett speciella Happy Baby-lägenheter, som är anpassade med detaljer och utrustning för att göra din och din babys semester extra bekväm. Ovanför babypoolerna, som aldrig är djupare än 40 cm, har vi spänt upp en solskyddande duk, och i Mini Market hittar du både blöjor och barnmat. Glöm det där med att packa väskan full, på Sunwing finns det mesta för en lyckad semester med en Happy Baby.

Res lätt och tryggt med små barn:


   Happy Baby-lägenheter

Happy Baby-lägenheter

Lägenhetstypen är anpassad för barn under tre år och ligger nästan alltid i markplan. Lägenheten är generöst utrustad med Stora Baby-paketet så du har allt som kan behövas på semestern. På uteplatsen, som oftast är en inhägnad terrass, finns alltid ett parasoll som skyddar ditt barn mot solen. Städning och diskning ingår varje dag, så att ni ska få så mycket familjetid som möjligt. Oavsett vilken lägenhetstyp du väljer kan du vara säker på att vi tänkt på barnens säkerhet. Till exempel har alla våra balkonger barnsäkra räcken.

Stora Baby-paketet för barn under tre år innehåller barnsäng, barnstol, fällbar sulkyvagn med sufflett, Lollo & Bernie badcape, potta, badbalja, babysitter, blöjhink och skötbordsunderlägg.

 Hur gör jag med barnvagnen?

Hur gör jag med barnvagnen?

Om du väljer att bo i en Happy Baby-lägenhet ingår som sagt en fällbar sulky till varje barn under tre år. Om du väljer en annan lägenhetstyp går det givetvis bra att hyra en barnvagn eller boka ett Baby-paket där vagn, säng och barnstol ingår. Du kan självklart välja att enbart hyra en barnsäng eller varför inte komplettera med en babysitter? Våra barnvagnar på Sunwing Family Resorts.

Alla barn under två år får ta med sig 10 kg bagage och barnvagn gratis när de flyger med Thomas Cook Airlines. När du reser med Thomas Cook Airlines till Sunwing får du också ett skyddande emballage till vagnen, säg bara till i incheckningsdisken på flygplatsen.

Alla våra resorts är barnvagnsvänliga, med bra underlag som gör att det är enkelt att transportera er till och från poolområdet, restaurangen, Mini Land och anläggningens andra faciliteter. Läs mer om våra bagageregler.

Baby-paketet

Baby-paketet

Det här tillvalet, som du enkelt bokar i samband med, eller efter att du bokat, din resa är till för dig som valt att bo i en annan rumstyp än Happy Baby. I paketet ingår barnsäng, barnstol (Antilop från Ikea) och fällbar sulky med sufflett. När du beställt ett Baby-paketet väntar utrustningen på dig i din lägenhet vid ankomst. Det går också bra att beställa endast barnvagn eller endast säng. Baby-paketet och barnsängen är för barn under tre år och sulkyn är för barn under fyra år. Begränsat antal bokningsbara paket.

Läs mer om våra Baby-paket.

Simma lugnt

Simma lugnt

Poolerna på Sunwing är utformade för att alla barn ska få en så härlig och så trygg badupplevelse som möjligt. Våra babypooler är oftast åtskilda från våra övriga pooler (Ocean Beach Club på Gran Canaria har en kombinerad baby- och barnpool) för att barnen inte ska trilla i den djupare poolen av misstag. Babypoolerna är aldrig djupare än 40 cm. Ovanför poolen har vi spänt upp en solskyddande segelduk, som har spf 50, för att bebisarna ska kunna bada oavsett solstyrka. Hotellen har badvakter som vaktar poolerna kl. 10.00–17.00. I Mini Market kan du köpa badblöjor som vi alltid rekommenderar att din bebis använder för att undvika ”olyckor”.

 Sunwing Mini Market

Sunwing Mini Market

I vår egen kvartersbutik hittar du barnmat, fruktpuréer, färsk frukt, våtservetter, blöjor, solkräm, nappar och mjölkersättning. Och givetvis har Lollo & Bernie hängt dit uv-dräkter, simpuffar och andra badleksaker. Vill du läsa mer om vilka baby produkter hotellet erbjuder kan du besöka hotellens egna informationssajter som du hittar under hotellfakta på respektive hotell. Så du behöver aldrig vara orolig för att glömma något i packningen. Allt som behövs för en lyckad semester finns på plats.

Babyaktiviteter på Sunwing

Babyaktiviteter på Sunwing

Alla barn är välkomna till Mini Land. De minsta uppskattar att kunna leka och busa med de andra barnen och med personalen där. Tillsammans med en förälder kan det lilla barnet uppskatta att se på barnteatern Tre Små Björnar eller delta i lekfulla Play & Splash. Barn som kan gå brukar mer än gärna smita upp på dansgolvet och svänga loss när det blir dags för Mini Disco. Varje vecka kan din baby också säga hej då till nappen tillsammans med Lollo & Bernie. Alla som blir nappfria på semestern får ett fint diplom.