Förboka ett besök av Lollo & Bernie

Förboka ett besök av Lollo & Bernie

Förboka ett besök av den dansglada giraffen Lollo eller hennes kramiga björnkompis Bernie och ge en uppskattad överraskning till de små på semestern! Paketet förbokas hemifrån, minst en vecka före ankomst till hotellet. Paketet kan bokas här på vår webb eller via telefon. Lollo eller Bernie besök ingår när du bokar en Lollo & Bernie suite.

Väl på plats kontaktar du Help Desk för att boka en passande tid när Lollo eller Bernie ska hälsa på, välj vilken av de förbestämda besökstiderna som passar er bäst. Besökstiderna som erbjuds är på morgonen, och på flera av våra resorts även på eftermiddagen, på de flesta av veckans dagar. Kontakta Help Desk senast en dag innan ni vill ha besöket. Här väljer du också om det är Lollo eller Bernie som ska överraska er med ett besök, Lollo eller Bernie besöker sedan ert rum/er lägenhet på bokad tid och umgås en liten stund med barnet. Besöket pågår i ungefär 10 minuter. Och kanske har Lollo eller Bernie med sig en liten överraskning också…

Pris från 175 SEK per bokning.Tyvärr har Lollo eller Bernie inte möjlighet att besöka alla barn, så boka ditt besök i god tid.