Långsemester på Sunwing

På Sunwing Family Resorts gör vi allt för att du som långsemestrare ska känna dig som hemma. Du bor i bekväma och rymliga lägenheter med centralvärme, städning en gång i veckan och kök med all utrustning du behöver.

När du kommer till hotellet första gången bär vi ditt bagage till lägenheten. Detsamma gäller när du reser hem igen. Du kan till och med lämna kvar en resväska hos oss till nästa vinter för en mindre kostnad.

Lägenhetsöversikt långsemester Alcudia, Mallorca
Lägenhetsöversikt långsemester Sandy Bay, Cypern

Aktiviteter

Minigolfbana finns på Sunwing Alcudia Beach och Sandy Bay Beach. Hjärtat är Resort Service med Help Desk (på Alcudia, i huvudbyggnaden Nuevas Palmeras) som hjälper dig med information och bokningar.

På Sandy Bay finns en uppvärmd pool 5/11 2018-31/3 2019 och funpoolen 1/4-30/4 2019. Resterande pooler är stängda för underhåll under dessa perioder. På Alcudia finns det ett kommunalt badhus med uppvärmd inomhuspool. Badhuset ligger ca 500 m från Sunwing Alcudia Beach. Hotellets pooler är stängda under perioden 20/10 2018-1/4 2019, du kan då inte heller få behandlingar i spaavdelningen, däremot är bastun och jacuzzin öppen som vanligt. Gymmet är öppet.

Inga barnaktiviteter. Sunwing Family Resorts arrangerar minst två stycken aktiviteter fem dagar i veckan. Dessa är gratis, och ingen förbokning behövs. Exempel på aktiviteter är lättare gympa, boule, varpa, gympa, vandringar, kubb, promenader, dans, bordtennis samt minigolf. Varpor, dartpilar, boule, bordtennisrack och kubbspel finns att låna i Help Desk.

En till tre kvällar i veckan erbjuder Sunwing Family Resort kvällsaktiviteter såsom dans, bingo och lokal show.

MER OM LÅNGSEMESTER

Restaurang och bar

På resorten finns vår restaurang som håller öppet en kväll i veckan. Vill du äta hemma kan du handla matvarorna i vår Mini Market & Deli som är öppen fem till sju dagar i veckan, minst 4 timmar per dag.

Baren har öppet två kvällar i veckan.

Städning

Lägenheten städas 1 gång per veckan för långtidsresenärer, då byts även lakan. Handdukar byts två gånger per vecka.

Julafton

Centralvärme finns i samtliga lägenheter 1/11-15/4, kl. 16.00-10.00. Om temperaturen är under 18 grader är värmen på kl. 09.00-18.00. Du kan själv reglera värmen i lägenheten när den är på.

Centralvärme

Centralvärme finns i samtliga lägenheter 1/11-15/4, kl. 16.00-10.00. Om temperaturen är under 18 grader är värmen på kl. 09.00-18.00. Du kan själv reglera värmen i lägenheten när den är på.

Läkare

Läkare kommer till hotellet måndag-fredag, ej söndagar och helgdagar (tid då läkare finns på plats meddelas på hotellet). Läkare är även nåbar 24 timmar om dygnet per telefon.

UPPTÄCK MER AV SUNWING FAMILY RESORTS

Lollo & Bernie

På Sunwing Family Resorts dyker de kramgoa maskotarna Lollo & Bernie upp och hälsar på alla barn och vuxna. Lollo är en nyfiken giraff som älskar dans och musik, Bernie är en klok och modig björn som älskar mat. Du möter Lollo & Bernie på olika ställen på hotellet, till exempel vid poolen, i restaurangerna, på Lollo & Bernie's Mini Disco och i Mini Land.