Långsemester på Sunwing

Långsemester på Sunwing

På Sunwing Family Resorts gör vi allt för att du som långsemestrare ska känna dig som hemma. Du bor i bekväma och rymliga lägenheter med centralvärme, städning en gång i veckan och kök med all utrustning du behöver.

Lägenhetsöversikt långsemester Alcudia, Mallorca
Lägenhetsöversikt långsemester Sandy Bay, Cypern

När du kommer till hotellet första gången bär vi ditt bagage till lägenheten. Detsamma gäller när du reser hem igen. Du kan till och med lämna kvar en resväska hos oss till nästa vinter för en mindre kostnad. Det finns alltid skandinaviska radiokanaler på hotellen.

Aktiviteter

Minigolfbana finns på Sunwing Alcudia Beach och Sandy Bay Beach. Hjärtat är Resort Service med Help Desk (på Alcudia, i huvudbyggnaden Nuevas Palmeras) som hjälper dig med information och bokningar.

På Sandy Bay finns en uppvärmd pool 6/11 2017-19/3 2018 samt 5/11 2018-31/3 2019 och funpoolen 19/3-30/4 2018 samt 1/4-30/4 2019. Resterande pooler är stängda för underhåll under dessa perioder. På Alcudia finns det ett kommunalt badhus med uppvärmd inomhuspool. Badhuset ligger ca 500 m från Sunwing Alcudia Beach. Hotellets pooler är stängda under perioden 20/10 2017-1/4 2018, du kan då inte heller få behandlingar i spaavdelningen, däremot är bastun och jacuzzin öppen som vanligt. Gymmet är öppet.

Inga barnaktiviteter. Sunwing Family Resorts arrangerar minst två stycken aktiviteter fem dagar i veckan. Dessa är gratis, och ingen förbokning behövs. Exempel på aktiviteter är lättare gympa, boule, varpa, gympa, vandringar, kubb, promenader, dans, bordtennis samt minigolf. Varpor, dartpilar, boule, bordtennisrack och kubbspel finns att låna i Help Desk.

En till tre kvällar i veckan erbjuder Sunwing Family Resort kvällsaktiviteter såsom dans, bingo och lokal show.

Restaurang och bar

På resorten finns vår restaurang som håller öppet en kväll i veckan. Vill du äta hemma kan du handla matvarorna i vår Mini Market & Deli som är öppen fem till sju dagar i veckan, minst 4 timmar per dag.

Baren har öppet två kvällar i veckan.

Julafton

På julafton erbjuds det skandinaviskt julbord och på nyårsafton en festmeny. Vid båda dessa tillfällen är det även speciell jul- och nyårsunderhållning på Sunwing Sandy Bay Beach.

Centralvärme

Centralvärme finns i samtliga lägenheter 1/11-15/4, kl. 16.00-10.00. Om temperaturen är under 18 grader är värmen på kl. 09.00-18.00. Du kan själv reglera värmen i lägenheten när den är på.

Städning

Lägenheten städas 1 gång per veckan för långtidsresenärer, då byts även lakan. Handdukar byts två gånger per vecka.

Läkare

Läkare kommer till hotellet måndag-fredag, ej söndagar och helgdagar (tid då läkare finns på plats meddelas på hotellet). Läkare är även nåbar 24 timmar om dygnet per telefon.