Easy Travel – ett bekvämare sätt att resa


Det ska vara lätt att resa. Därför har vi flera smarta lösningar för dig som flyger med vårt eget flygbolag Thomas Cook Airlines och bor på Sunwing Family Resorts.

Vad sägs till exempel om att slippa köa på flygplatsen och istället checka in ditt bagage redan på hotellet? En annan fördel när du flyger med oss till Sunwing Family Resorts är att varje passagerare får ta med sig tio kilo extra bagagevikt – helt utan kostnad. Och har du barnvagn med dig bjuder vi självklart på ett plastskydd, som du även kan använda på hemresan. Har du bokat transfer åker du direkt till ditt hotell, utan att stanna vid andra hotell på vägen. Kort och gott: med Easy Travel kan du njuta av din semester som aldrig förr.

*Gäller på de flesta Sunwing när du flyger med Thomas Cook Airlines, se tabellen för mer information.

10 kilo extra bagagevikt och emballage

10 kilo extra bagagevikt och emballage

Som Sunwinggäst bjuder vi dig på tio kilo extra bagagevikt per person, både på ut- och hemresan när du flyger med Thomas Cook Airlines. Det gäller även när du har bokat en kombinationsresa där ditt Sunwing Family Resort kombineras med ett annat hotell/resmål. Reser du med barnvagn får du ett plastskydd på din avreseflygplats, och det kan självklart användas även på hemresan. Läs mer om de allmänna bagagereglerna


Direktbuss

Direktbuss

Du som har bokat transfer och flyger med Thomas Cook Airlines åker direktbuss till ditt Sunwing. Bor du på Sunwing Makrigialos Beach gör bussen ett stopp innan ankomst till hotellet.

Incheckning av bagage

Incheckning av bagage

På många av våra Sunwing Family Resorts kan du checka in ditt bagage i lugn och ro hos Thomas Cook Airlines personal redan på hotellet, för att sedan njuta av de sista soltimmarna innan avresa. Väl på flygplatsen går du direkt till säkerhetskontrollen, utan att behöva stå i långa incheckningsköer. Incheckning av bagage på hotellet gäller på avgångar efter kl. 11.00 på de flesta av destinationerna i listan nedan. Undantag gäller för Thailand där incheckning av bagage på hotellet endast kan göras på avgångar från kl. 13.00 lokal tid. På Gran Canaria kan bagage checkas in på hotellet på alla avgångar och på avgångar innan kl. 11.00 checkas bagaget in kvällen innan. Du hittar tider och annan information om hemresan på hotellets egen informationssajt MySunwing och vid check in desken för Easy Travel i hotellets Resort Service.

Vill du checka in ditt bagage på hotellet görs det i regel på morgonen/förmiddagen oavsett avresetid.

Av säkerhetsskäl går det inte att checka in extra stort bagage på hotellet, det måste checkas in som specialbagage på flygplatsen. För Mallorca gäller de maximala måtten 79 x 86 cm (ingen begränsning för längden).

Vad gäller för ditt Sunwing Resort?


Hotell Resmål
Bagage check-in på hotellet
10 kg extra bagage
Direkt
transfer
Period
Sunwing Alcudia Beach Alcudia, Mallorca
Apr-okt
Sunwing Arguineguín Seafront Arguineguín, Gran Canaria
Året runt
Sunwing Bangtao Beach Bangtao Beach, Thailand
Nov-apr
Sunwing Cala Bona Beach Cala Bona, Mallorca
Apr-okt
Sunwing Fañabé Beach Playa de las Américas, Teneriffa
Okt-apr
Sunwing Kallithea Beach Kallithea, Rhodos
Apr-okt
Sunwing Kamala Beach Kamala Beach, Thailand
Nov-apr
Sunwing Makrigialos Beach Makrigialos, Kreta
²
Apr-okt
Sunwing Sandy Bay Beach Ayia Napa, Cypern
Apr-okt
Sunwing Side Beach Side, Turkiet
¹
Apr-okt

¹ I Turkiet är det inte möjligt att checka in bagage på hotellet vid hemresan på grund av lokala regler.
² Sunwing Makrigialos Beach har ett stopp på vägen.

Tillbaka till Sunwings startsida