Vi har tänkt på allt

Vi har tänkt på allt

Snabbaste vägen till total familjelycka går via poolen. Oavsett om du tar dig ett svalkande dopp eller vilar i en solstol bredvid. På Sunwing Family Resorts finns pooler för både långa och korta ben.

Uppvärmd pool

Uppvärmd pool

Sunwing Arguineguín Seafront och Sunwing Fañabé Beach har uppvärmda pooler till ca 25 grader (november-april).

Pool- och strandbadlakan åt alla!

Pool- och strandbadlakan åt alla!

Glöm det där med att fylla resväskan med pool- och strandbadlakan åt hela familjen. På Sunwing Family Resorts får alla varsin handduk i härlig frotté. Vill du ha en ny, byter du bara ut den gamla kostnadsfritt.

 Nära till havet

Nära till havet

De flesta Sunwing Family Resort ligger nära havet, och ligger så att ni slipper korsa trafikerade vägar och kryssa mellan andra hotell för att komma fram till stranden. Längtar du efter en dag på stranden går det självklart bra att ta med din badhandduk dit också.

Pooler för alla

Pooler för alla

På våra Sunwing Family Resorts finns pooler för alla smaker, t ex. babypooler (ca 30 cm djupa), många med solskydd för de allra yngsta. Det finns även pooler med svagt sluttande golv, och självklart gratis solstolar och parasoller.

Aktiviteter vid poolen

Aktiviteter vid poolen

Varför inte lämna solstolen en stund och prova vår populära Water Aerobics? Missa heller inte Play & Splash för de yngsta, Crazy Water Games för äldre barn eller vattenvolleyboll för vuxna.


Utbudet kan variera mellan olika Sunwing Family Resorts