Aktiviteter åt alla

Aktiviteter åt alla

På Sunwing Family Resorts behöver ingen bli rastlös. Vi ordnar massor av aktiviteter, allt från skattjakt och äventyr med barnens favoriter Lollo & Bernie till Mini Stars och vattenlekar. De allra flesta av aktiviteterna är gratis, här kan du se vilka aktiviteter som ingår och vilka som kostar en slant. Vissa har åldersgräns, men det finns alltid någonting att göra för både små och stora barn!


Barnaktiviteter

Barnaktiviteter

På Sunwing gör vi vårt yttersta för att barnen ska få sina bästa veckor på året. Därför erbjuder vi så mycket mer än bara en barnklubb. Flera dagar i veckan har alla barn möjlighet att delta i en mängd olika aktiviteter. Nedan följer exempel på våra aktiviteter.

Lollo & Bernie

Lollo & Bernie

På Sunwing Family Resorts dyker de kramgoa maskotarna Lollo & Bernie upp och hälsar på alla barn och vuxna. Lollo är en nyfiken giraff som älskar dans och musik, Bernie är en klok och modig björn som älskar mat.

Träffa Vings maskotar


Open House

Öppet hus i Mini Land

Flera gånger i veckan, flera timmar om dagen är barn och vuxna i alla åldrar välkomna till Mini Land för att leka, pyssla eller titta på film. Lollo eller Bernie brukar också dyka upp för lite lek! Invid Mini Land finns en inhägnad, delvis solskyddad lekplats som är öppen hela veckan.


Sunwings simskola

Sunwings simskola

Nu kan barnen passa på att lära sig simma under semestern på Sunwing! Vi erbjuder simskola på utvalda Sunwing Resorts i samarbete med Medley.

Läs mer


Hej då nappen!

Hej då nappen!

Nu kan liten bli lite större på semestern. På Sunwing kan nämligen ditt barn få lämna sin napp i Mini Land. Barnet får ett diplom som bevis på att hon eller han lämnat napptiden bakom sig.


Barnshower

Barnshower

Förtjusta tjut varvas med andlös tystnad, skratt och rop när det är barnshow på Sunwing. Missa inte våra härliga shower med våra kramgoa maskotar Lollo & Bernie.


Lollo & Bernie's Mini Stars

Lollo & Bernie's Mini Stars

Förvandlas till en stjärna! Teaterapor som fyllt 3-7 år får chansen att stå på scen och förvandlas till sin favoritartist. Tillsammans med showteamet är det repetition, kostymprovning och smink innan det är dags att kliva på scen. Showtime!


Lollo & Bernie's Adventure Games

Lollo & Bernie's Adventure Games

Skattjakt, cirkusdag och Lollo eller Bernie's födelsedagskalas? Eller varför inte spök-, mys- eller discokväll? Barn som är fyllda 3 år upp till 7 år får chansen att träffa nya kompisar och delta i spännande aktiviteter med personalen i Mini Land. Anmälan sker via MySunwing. Ett äventyr kostar ca 7 euro och pågår i 1,5 timme.


Lollo & Bernie's After Beach

Lollo & Bernie's After Beach

Två dagar i veckan blir det allsång, rytmik och rörelser för både gamla och unga. Kom och var med på vår After Beach tillsammans med Sunwings showteam och Mini Land-gänget.


Familjeyoga

Familjeyoga

Familjeyogan bjuder på kvalitetstid tillsammans. Fokus ligger på rörelse och framförallt glädje. Ingen behöver prestera något, utan alla gör övningarna efter egen förmåga och yogaklassen utgår från en berättelse som följer genom hela klassen. Klassen är 30 min och passar dig som fyllt 4-7 år.


Lollo & Bernie's familjeträning

Familjegympa

På familjegympan får barn som fyllt 3 år upp till 7 år träna tillsammans med sina föräldrar. Kanske mormor eller farfar också vill vara med? Under de 30 minuter långa passet springer, hoppar, dansar och leker vi tillsammans till musik. Fokus ligger på motorisk träning för barnen och mer fysiska utmaningar för de vuxna.


   Information om säsongerna

Information om säsongerna

Lollo & Bernie är på plats och alla aktiviteter är i gång på alla hotell under sommarsäsongen förutom i Thailand där vi har lite färre aktiviteter sommartid. Vintertid har hotellen i Alcudia och Sandy Bay lite färre aktiviteter än vanligt. Läs mer under Hotellfakta för respektive hotell.

Aktivitetsprogram

Exempel på aktiviteter som du kan delta i på Sunwing Family Resort en vanlig dag.*

Tid Aktivitet
9.30 Lollo & Bernie Walk
10.30 Treasure Hunt
14.00 Open House in Mini Land
14.15 Mini Marathon
16.30 After Beach
19.00 Meet & Greet with Lollo & Bernie
* Aktiviteterna och antal pass per dag varierar mellan hotellen

Personal

Personalen som ansvarar för barnaktiviteterna har erfarenhet av att arbeta med barn och är valda med omsorg. De är ofta utbildade barnskötare eller förskollärare. Framförallt är de inställda på att ge barnen de bästa veckorna på året!


Utbudet kan variera mellan olika Sunwing Family Resorts